Domnului Klaus Iohannis, președintele României, Domnului Dacian Cioloș, prim-ministru, ȘTIȚI CINE SUNT CEI DOI COPII DIN IMAGINE?

Diana si Andy Barbu,Florin Barbu

Domnului Klaus Iohannis, președintele României,
Domnului Dacian Cioloș, prim-ministru,
ȘTIȚI CINE SUNT CEI DOI COPII DIN IMAGINE?
1. Ei sunt doi copii frumoși, așa cum sunt toți copiii din lume, Andy și Diana Barbu…priviți, vă rog, strălucirea din ochii lor.
2. Ei sunt doi copii români, cetățeni ai României, pentru care dumneavoastră sunteți responsabili…sper că știți asta.
3. Ei sunt doi frați care se iubesc, care-și iubesc părinții și care-și doresc să fie împreună cu părinții lor…așa cum e normal în orice societate în care nu conduc niște nebuni.
4. Acești doi copii au un tată, Florin Barbu, care este gata să-și sacrifice chiar și viața pentru copii lui. La fel aș face și eu și oricare tată normal la cap…poate nu știați, dar tații sunt gata să moară pentru copii lor.
5. Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, au fost confiscați de o agenție, specializată în furtul de copii, numită pe nedrept „protecția copilului”, a cărei scop suprem este distrugerea familiei…sunt și pe la noi unii de teapa lor, ușor de recunoscut mai ales după ce 3000000 de români au semnat pentru protejarea familiei.
6. Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, dintr-o familie de creștini, au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali bogați, pentru că banii rezolvă ceea ce anatomia nu poate…sper că ați aflat că și la noi sunt unii care luptă pentru legalizarea deviațiilor acestor smintiți cu sufletul.
7. Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, speră că țara lor nu este o colonie, ci un stat suveran, care-și apără și-și protejează cetățenii, oriunde s-ar afla…iar dumneavoastră, care ați jurat cu mâna pe Biblie că veți face asta, sunteți acum unica lor speranță, în afară de Dumnezeu.

Vă întreb deschis, în calitate de părinte și contribuabil la salariile dumneavoastră, ce ați făcut pâna acum pentru acești copii? Cum puteți dormi noaptea știind că unor cetățeni români, pe care ar trebui să-i protejați, li se încalcă cele mai elementare drepturi? V-ar plăcea să vă știți copiii dormind noaptea într-o casă cu doi homosexuali? Aveți de gând să faceți ceva? Sau suntem un popor cu cei mai nepăsători conducători? Oare ar trebui să ne cerem iertare de la Dumnezeu că v-am ales și v-am susținut?
Sau…poate…totuși strigătul lui Florin Barbu „copiii mei sunt disperați” se va auzi până în birourile dumneavoastră!
Cu speranță,
Samy Tuțac, un părinte oarecare

4 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iun. 22, 2016 @ 13:55:28

  Nu are inimă nici de tată și nici de romîn .

 2. douavieti2015
  iun. 22, 2016 @ 14:36:52

  Da, frate Tutac, chiar ne pare rau ca l-am ales! Dar nu-i nimic: noi suntem ai lui Dumnezeu, nu suntem singuri in lumea asta. Insa ei doi la cine vor striga cand foarte curand va veni nenorocirea peste pamantul asta? Adevarat ca nu vor avea la cine. Si atunci lor o sa le para rau ca nu au crezut! Diferenta este ca pentru ei va fi prea tarziu…

 3. douavieti2015
  iun. 22, 2016 @ 14:56:20

  M-am gandit ca poate cei doi domni din fruntea tarii nu vor intelge in ce sens va fi prea tarziu pentru domniile lor: daca un om nu se pocaieste de pacatele lui si nu-si pune increderea in mod personal si intim in jertfa de la crucea Golgotei a Domnului Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, daca nu vine la izvorul nesecat al sangelui Domnului care spala TOATE pacatele, nu poate intra in cer dupa moarte. Acest lucru se poate intampla doar in timpul vietii pamantesti, fiindca Scriptura spune in Evrei 9:27 ca „oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata.”
  De aceea, fara pocainta, NIMENI nu intra in Imparatia lui Dumnezeu: nici presedintele, nici premierul, nici regele, nici cersetorul, nici bogatul, nici saracul, absolut nimeni.

 4. octavpelin
  iun. 23, 2016 @ 01:02:50

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: