Florin Barbu – Rog organizatorii care au ajutat la protestele pentru familia Bodnariu sa incerce sa ajute si pe copiii mei.

Florin Barbu

Florin Barbu :

❤️ Dar ei si-au batut joc de trimisii lui Dumnezeu, I-au nesocotit cuvintele si au ras de prorocii Lui, pana cand mania Domnului impotriva poporului Sau a ajuns fara leac. (2Cron.36:1)

In aceste zile se incearca gasirea unei solutii, sa vedem o expertiza, daca mai facem apel in Anglia sau daca mergem direct la CEDO.

Rog organizatorii care au ajutat la protestele pentru familia Bodnariu sa incerce sa ajute si pe copiii mei. Multumesc. Am facut greva la CEDO si statul Roman s-a implicat. Le multumesc foarte mult. Insa, la proces, exact ca si acum o luna de zile, m-au refuzat pe mine si nici macar nu s-au uitat pe acte, a procedat exact la fel si cu statul roman. De aceea, eu, luni, ma voi intoarce la CEDO. Voi face actele necesare si voi intra inapoi in greva foamei, deoarece vreau sa atrag atentia statului englez  de adoptiile fortate care se intampla acolo si vreau sa-mi primesc copilasii inapoi cat mai repede posibil. Va multumesc. Doamne, ajuta!

AGNUS DEI chemare la actiune:

Adaug si aici aceste informatii:

Daca doriti sa va implicati mai mult, vor fi doua proteste la care veti putea participa:

 1. Duminică 26 iunie, de la ora 15, la Statuile din Piața Universității, București, va avea loc un miting de protest și de susținere pentru Florin Barbu și copiii lui, care merită să crească în sânul familiei extinse și în țara ai cărei cetățeni sunt.
 2. Duminică 17 iulie, de la ora 13:00, pe 10 Downing Street SW1A 2 Westminster.

Si dupa posibilitatile dvs. daca doriti sa il sprijiniti pe Florin Barbu financiar –

Am primit mesaje că nu se înțelegea bine Swift CODE. Acum se vede clar.Mulțumesc ❤️Share Please:❤️Cei care doresc și pot să mă ajute financiar vă rog ajutați-mă,procesul e enorm de scump.Vă Mulțumesc acestea sunt detaliile contului meu: FLORIN BARBU SWIFT CODE: ABBYGB2LXXX IBAN:GB83ABBY09012851151222 Doar Pentru transferurile din U.K. : SORT CODE:09-01-28 Acount No: 51151222 ❤️ for quick payments you can send your contributions to my PayPal Account: EUROPA2002NL@YAHOO.COM

8 comentarii (+add yours?)

 1. Zaharia
  iun. 22, 2016 @ 16:18:42

  Rog statul britanic sa returneze copii parintilor.astept ajutorul Domnului care va consta intrun embargou impus britaniei.pentru ca Dumnezeul meu vine si nu tace.gasiti detalii on cosul de gunoi feisbuc

 2. Estera Ciama
  iun. 22, 2016 @ 17:12:42

  Dumnezeu să facă cît mai repede să-i scoată din mîinile spurcaților !!!

 3. Trackback: Florin Barbu – Rog organizatorii care au ajutat cu protestele familia Bodnariu să-i ajute și pe copiii mei | ARMONIA MAGAZINE - USA
 4. Estera Ciama
  iun. 22, 2016 @ 20:13:55

  Avocata și judecătorul cine a eliberat setință și cine sa mînjit mîinile cu copiii să- i vîndă o să fie vai și vai de ei …!
  Dumnezeul nostru nu ne lasă să rîdă de noi însataniții !!!

 5. Valeria Iancu
  iun. 23, 2016 @ 01:58:02

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 6. Laura Pesel
  iun. 23, 2016 @ 13:24:40

  Care este motivul pentru care au fost luați copiii? Am citit mai multe articole, dar nici unul nu spune clar de ce.

  • rodi
   iun. 23, 2016 @ 21:31:05

   neintelegeri intre soti. Dar dupa ce au fost dati in custodie unui cuplu de acelasi sex si milionari, ei imediat au petitionat sa-i adopte fortat si in doi ani (termenul minim de asteptare) li s-a aprobat dorinta, au adoptat legal copiii fam. Barbu.

 7. Gabriela Moldovan
  iun. 23, 2016 @ 20:06:10

  Draga Florin,greva foamei nu este o solutie in nici o problema.Dumnezeu nu ne spune nicaieri in Biblie ,ca atunci cind sintem la strimtorare sa recurgem la greva foamei, ci la post si rugaciune si sa alergam la El,Cel care poate da rezolvare oricarei probleme.Asta a fost arma fam.Bodnariu si Dumnezeu le-a ascultat si ne-a ascultat rugaciunile.Am ascultat apoi ,un interviu cu o angajata a Barnevernetului cind era lupta fam .Bodnariu ptr.copiii lor si aceasta a spus foarte clar conditiile in care un copil se ia de la parinti,chiar daca nu este firesc sa se intimple asa ,dar asta e parte din procedura lor si s-ar putea sa fie si parte din procedura Angliei,si anume aceea de a lua copiii proveniti din „familii”cu un singur parinte.Chiar daca atunci cind i-au luat pe copii erau doi parinti,faptul ca acum este doar unul ,poate fi o problema majora,care impiedica intoarcerea copiilor acasa.Sotii Bodnariu au fost 2 care au luptat,iar in cazul tau ,esti singur.Nu stiu ,dar din cite a spus lucratoarea Barnevernetului,(referindu-se la situatii generale) cred ca lupta ta ptr.copii e cu foarte multe piedici.Eu zic sa ceri intelepciune de la Dumnezeu si sa urmezi ceea ce spune Domnul in Sfinta Scriptura,ptr,ca altfel nu va fi nici o victorie.Doar Domnul poate „demola” aceasta institutie diabolica.Dumnezeu sa-ti dea intelepciune in luarea deciziilor si sa-ti dea victorie in obtinerea copiilor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: