Reprezentanții a peste 115 ONG-uri susțin „Legea pentru inocența copilăriei”, a deputatului Ninel Peia

Conferinta de presa "Legea pentru Inocenta copiilor'

Reprezentanții a peste 115 ONG-uri și-au anunțat susținerea față de „Legea pentru inocența copilăriei”, a deputatului Ninel Peia într-o conferință de presă la Parlament. Cele mai importante declarații.

Ce este Alianța Părinților

Deputatul Ninel Peia, împreună cu o serie de reprezentanți ai societății civile, a susținut o conferință de presă în legătură cu proiectul său legislativ, intitulat „Legea pentru inocența copilăriei”.

„Un copil este o rază de nevinovăție care traversează lumea noastră, adesea hâdă și coruptă. Unii cred că această nevinovăție expiră rapid și are nevoie de o educație sexuală făcută în școală, pentru a-și începe viața intimă în cunoștință de cauză, că ar trebui să i se vorbească oricărui copil, din ciclul primar dacă se poate, nu numai despre anatomia și fiziologia aparatului reproducător, ci și despre masturbare, sex oral, sex anal sau relații homosexuale”, sună o parte a mesajului semnat de cele 115 ONG-uri.

Citeste mai mult aici – http://www.activenews.ro/stiri-educatie/Reprezentantii-a-peste-115-ONG-uri-si-au-anuntat-sustinerea-fata-de-Legea-pentru-inocenta-copilariei

Conferinta de presa

„Legea pentru Inocenta Copilariei”

(Camera Deputatilor, 22.06.2016)

Declaratii: Ninel Peia, deputat, Cristian Filip, membru fondator „Alianta Parintilor”, Laurian Tota, parinte, tatal a 7 copii, Vlad Mirita, tenor, Tomi Cristin, actor, Paul Ghitiu, membru fondator „Alianta Parintilor”

Camera Deputatilor, 22 iunie 2016

VIDEO by ActiveNews

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: