SUA – Consilierea homosexualilor este interzisă in trei state

Pastorla counseling foto liberty.edu

Horatiu Mihet, care a luptat si a castigat la cazul Kim Davis, vorbeste detailat despre mai multe cazuri, inclusiv despre noua lege din statul Illinois care face ca consilierea crestina pentru persoane cu tendinte sau traire homosexuala sa fie ilegala. Un consilier (pastor,doctor, etc) Nu are voie sa consilieze un homosexual decat sa spuna persoanei respective sa faca ce doreste.

Harry Mihet:

Daca un pacient homosexual se prezinta la un doctor sau terapist sau psiholog crestin si spune: „Am nevoie de ajutorul tau pentru problema cu care am de a face, este ilegal. Este o crima, in acest stat, ca doctorul sa-i spuna: „Uite, nu trebuie, nu esti nevoit sa fii un sclav acestui pacat. Poti sa gasesti libertate si curatire si iertare in sangele Domnului Isus Hristos.” Daca ii spune lucrul acesta, comite o crima si poate sa fie pus in inchisoare, in Illinois. Singurul lucru care i se poate spune acestui pacient este: „Do whatever feels good. Do whatever feels right. It’s all good .”  Si nu numai in Illinois. Si in California si in New Jersey.

In timp ce pacatul Sodomei si al Gomorei este sarbatorit si celebrat in strada, tot in acelasi timp, ca si natiune,  in fiecare zi in aceasta tara, macelarim, omoram peste 4.000 de suflete nevinovate prin pacatul avortului. Aproape 60 de milioane de suflete au fost stinse pe altarul egoist al alegerii de la decizia infama de la Roe v. Wade. Cu zece ori mai multi decat numarul evreilor omorati de germanii nazisti. Privim cu oroare la televizor, cum organizatia Planned Parenthood literalmente zdrobeste copiiisi le vinde organele pentru profit.

Stim cu totii, ne dam seama ca este o seceta  morala, o seceta spirituala… in America

ENGLISH

Attorney Harry Mihet, who fought hard as part of Liberty’s legal counsel team on behalf of Kim Davis, speaks at the Bodnariu rally on April 16th, 2016′

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: