Apel la fratii crestini si la bisericile crestine pentru familia Barbu

Florin Barbu
Rugam toate blogurile care au preluat (si chiar daca nu au preluat) articole de la noi in trecut sa dea mai departe aceasta cerere…
Apelam la frati, surori, businesses, biserici pentru a veni in ajutorul lui Florin Barbu. Cunoaste cineva un ONG care ar putea ajuta? Desi avocata a dat un pret cu reduceri, costurile se ridica deja la £8731.85 sau $12,933.09.
Apelul va costa £10.000 sau $14.911.00
Iar apelul la CEDO va fi un cost aditional.
Va rugam sa distribuiti pe la biserici si pe la frati si sa-i intrebati personal pe cei care ii cunoastem ca sunt buni la inima si ajuta… si la biserici care la fel simt cu saracii si ii ajuta daca Domnul le pune pe inima sa ajute acest tata.
Va rugam, daca personal  doriti sa ajutati sau cunoasteti pe cineva care va raspunde acestei chemari, sa le trimiteti informatiile acestea.
Florin ne-a furnizat documentele de plata in pozele de mai jos si ne-a explicat costurile:
Cum as putea găsi ajutor financiar, un sponsor, un ONG. Mi-a spus avocata ca ma mai costa in jur de £10.000 apelul si daca pierdem mergem la CEDO unde iar costă. Si astea sunt cheltuielile de pina acum in ultima lună si cu reduceri. :Precum vedeti, costurile totale au ajuns la £8731.85, dintre care: 1. £1800 inclusiv TVA pentru pregatirea Barristerului in urma obtinerii motivarii de pe 13 mai 2016; 2. £780 inclusiv TVA reprezentarea la process pe 20 iunie 2016; 3. £4,800 reprezinta costurile mele; 4. £960 reprezinta TVA-ul la costurile mele.
Se pot face donatii aici – 
b

19 comentarii (+add yours?)

 1. plesa diana
  iun. 23, 2016 @ 02:35:20

  unde se pot face donatii- cont?

 2. Ghita L
  iun. 23, 2016 @ 02:46:30

  DEGEABA CÄSTIGI O BATALIE DACA PIERZI RAZBOIUL ! Cand D-zeu ne cheama la o lucrare ,de a opri puterea raului care ne asediaza avem doua posibilitati : Ne implicam cu daruire in conditii favorabile de posibilitati si protectie a noastra si a celor mai multi din familiile noastre.SAU In conditii vitrege cand puterea raului ne asediaza si la ultimile redute .Nu e departe timpul cand presiunea ,,sodomitilor,,asupra inocentului Lot se va generaliza pana acolo ca situatiile strigatoare la cer(impunera ca orice biserica sa sa oficieze casatoriile inumane homo,lezbi pedofilice si zoofilice sau confiscarea copiilor nostri spre a fi dati lor sa ni-i educe ) ne va pune in fata unei alegeri : Fie acceptam situatia ca inca nu sunt lovit eu si familia,tacand la amvon si in particular,din pasivitate sau frica., ca predicator si misiune echivaleaza cu lepadarea de credinta SAU Nemai putänd suporta asuprirea unii se vor ridica si vor vesti in ultimul ceas cu suferinte si multe costuri si pierderi din partea pacatosiilor de afara cät si a slujitoriilor care s-au compromis cu pacatul strecurati chear in posturi cu decizii CONCLUZIE :Orcum ce-i ai ai D-lui trebuie sa se implice ,cred ca deja suntem la jumatea drumului ,Cine sa putut gändi de unde va veni persecutia vestita profetic,(vezi episodul evreiilor care sau compromis cu cananitii Judecatori cap 2 v.1-4)E timpul sa ne stergem lacrimile sa luptam recuperänd ce se poate,platind pretul intirziierii uneori si sa nu uitam ca FIECARE BAN DARUIT,FIECARE ORA ,FIECARE ARITICOL SCRIS,FIECARE DISTRIBUIRE este O INVESTITIE pentru noi si viitorul familiilor noastre .

  • rodi
   iun. 23, 2016 @ 12:55:12

   Asa este, daca ar lua fiecare aminte… Azi vin pentru copiii fam . Barbu, maine vin dupa copiii altcuiva… Sa ajutam dinainte, pana nu vine si dupa ai nostri. Dumnezeu sa ne ajute!

 3. Iosif Sorin Vilcu
  iun. 23, 2016 @ 05:39:50

  Cine vrea sa ajute poate face donatie in contul cumnatului lui Florin Barbu, aici: https://www.youcaring.com/florin-barbu-family-583339#.V1qL_lvSl_Q

 4. rijkaard1970
  iun. 23, 2016 @ 06:54:43

  O singura intrebare doresc sa adresez tuturor celor care vor citi acest articol si mesaj al meu…CUM SE FACE CA ASEMENEA CAZURI SE INTAMPLA CEL MAI MULT ROMANILOR.???? VA SUN EU DE CE….datorita educatiei parentale mediocre primite in tara de bastina

  • rodi
   iun. 23, 2016 @ 12:53:43

   de ce blamati parintii? Sigur ca se intampla est europenilor, nu numai romanilor, pentru ca ei se afla intr-o tara straina si sunt (mal)tratati ca niste cetateni de mana, nu a doua, dar a zecea… Uitati-va la toti copiii luati. Sunt copii foarte frumosi, crescuti bine si manierati. Sigur ca vor asa copii. De ce nu iau copii africani sau din orientul mijlociu, crescuti prin pustie? Pentru ca nu-i intereseaza sa ajute. Vor copii civilizati din occident, gata facuti si crescuti si trecuti de primi ani grei cand parinti nu au somn crecsand bebelusii si avand grija de ei… Opriti blamarea parintilor. Orice ar gresi un parinte, nu merita sa i se ia copiii si sa fie dati homosexualilor care sigur ca nu pot sa aiba copiii lor. Dumnezeu sa va fereasca sa va rapeasca cineva copiii pentru ca nu sunt de acord cu ceva la tivul vietii dvs.

 5. Editor
  iun. 23, 2016 @ 09:17:02

  Reblogged this on ARMONIA MAGAZINE – USA.

 6. anatatar
  iun. 23, 2016 @ 10:00:31

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 7. Cristian
  iun. 23, 2016 @ 10:20:15

  URGENT!! Protest autorizat Florin Barbu, duminica 26 iunie 2016, Piata Universitatii Bucuresti!!

  Rog raspanditi: PROTEST BUCURESTI – NU COPII ORTODOCSI in FAMILII GAY. Sustineti familia BARBU
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/06/23/rog-raspanditi-protest-bucuresti-nu-copii-ortodocsi-in-familii-gay-sustineti-familia-barbu/

 8. miguel
  iun. 23, 2016 @ 11:58:40

  nimeni nu ia nici o atitudine??? nu se mai fac proteste, mitinguri interconfesionale, ca in alte cazuri?

  • Cristian
   iun. 23, 2016 @ 13:10:10

   Personal cred ca oricine iubeste pe Domnul iubeste si familiile (intelegand aici si unitatea familiilor) asa ca nu va putea ramane nepasator! …Acum dilema este cati om mai iubi pe Domnul… si cati or fi iesit in strada la protestele pro-Bodnariu din cu totul alte motive decat solidaritatea… Ramane de vazut.

   • rodi
    iun. 23, 2016 @ 21:33:23

    Cristian, daca vei avea posibiliatea sa mergi, vrei, te rog sa ne informezi cum au decurs lucrurile la protest. Am cere oricarei persoane sa ne ajute in acest respect, cu poze, filmari. Cu cat postam mai mult, cu atat mai mare vizibilitate (ca si la fa. Bodnariu) si va ajuta demersurile lui Florin barbu.

   • Gabriela Moldovan
    iun. 24, 2016 @ 17:46:01

    Da Cristian,ai drepatate in ceea ce scri,dar citi dintre noi venim cu rugaciuni inaintea Domnului in care sa cerem intelepciune si ghidare din partea Lui?Daca nu avem convingerea si incredintarea ca deciziile noastre de a face ceva ,sint ingaduite de Domnul,cum putem astepta biruinta?Biruinta o da Domnul celor ce fac voia Lui si-i asculta glasul.Daca ptr.fam.Bodnariu au mers protestele,nu stim ,nu avem incredintarea ,ca aceste proteste merg si in alte situatii,cazuri.N-am auzit sa se tina zile de post si rugaciune ptr.ca sa aflam voia Domnului cu privire la acest caz particular.Este foarte deosebit de cazul Bodnariu din foarte multe motive.Situatia familiei lui Florin Barbu,conjunctura in care copiii au fost luati de la parinti(motive de violenta in familie,intre parinti),situatia materiala a lui Florin (care am inteles ca e 0 la aceasta ora),decizia definitiva care a fost deja data de tribunal,etc.Deci situatia lui Florin este foarte diferita de cea a fam Bodnariu,motiv ptr.care ,cred ca si modul de a actiona trebuie sa fie diferit.Numai Domnul ne poate da intelepciune si instiintare de felul,metodele prin care vom putea cistiga acesti copii .Domnul sa ne ajute sa urmam calea pe care El o asterne ptr.runirea copiilor Barbu cu tatal lor!

 9. Trackback: Știri pentru viață – Proteste organizate după decizia definitivă: Copiii lui Florin Barbu și ai Dianei Racoltă au fost încredințați spre adopție… | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Florin Barbu – in drum spre Bucuresti, va astept la protest | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: