Florin Barbu – Duminica voi fi la protestul din Bucuresti

Florin Barbu la CITIZEN GO Madrid

Florin Barbu – Video – La CitizenGo Madrid cu Claudiu Traian Covaciu si George Matinescu

Florin Barbu

❤️Mi sau mai cerut acte din Romania de la Brașov sper ca vineri dimineața sa fiu acolo și să primesc tot ajutorul în obținerea lor.Mulțumesc ❤️ Duminică voi fi la Protestul de la București 🙏 Orice armă care este făurită împotriva ta va da greș și pe orice limbă care se ridică să te judece o vei condamna. Aceasta este moștenirea robilor DOMNULUI și îndreptățirea lor din partea Mea, zice DOMNUL.🙏

Transcriere AGNUS DEI:

Claudiu Traian Covaciu

Dragi romani, dragi cetateni ai Romaniei si toti romanii care ne gasim in diaspora, invitati din partea lui Florin si cu atat mai mult din partea noastra care suntem cetateni si care locuim in diaspora, va invitam ca sa fim solidari cu acest caz. Nu doar cazul lui Florin barbu, ci, dupa cum stiti din retelele sociale, sunt multe familii din a carora copii ajung in familii gay care nu sunt in compatibilitate de a creste copiii. Dorinta noastra este ca dvs. sa va ridicati, sa pornim proteste in masa exact asa cum am facut la familia Bodnariu. Daca vom face la fel, credem ca vom avea rezultatele de partea noastra. Va invitam pe toata lumea sa promovam lucrurile acestea pe retelele sociale. Sa fim foarte atenti, cand vor fi proteste, sa fim toti acolo. Sa fim toti o echipa.

 George Matinescu

Sunt presedintele fundatiei Unitatea Romanilor de Pretutindeni. Ca si la familia Bodnariu, suntem solidari cu Florin in situatia prin care trece. Suntem revoltati, pur si simplu, de sentinta care s-a dat in Anglia cu privire la niste cetateni romani pentru ca acesti copii sunt niste romani ai nostri si trebuie ca din nou, asa cum v-am spus la fiecare manifestare pentru fam. Bodnariu, trebuie sa intram din nou si din pacate trebuie sa manifestam ca sa obtinem copiii pentru ca forurile noastre din Romania care ar trebui sa ne reprezinte pe fiecare cetatean, presedentia, guvernul romaniei, nu au facut nimic pana in prezent ca sa rezolev aceste probleme ale cetatenilor romani. Spun aceasta si doresc din toata inima ca din nou, romanii de pretutindeni, sa ne unim asa cum ne-am unit in 16 aprilie, 2016 si sa putem obtine victorie asa cum am putut obtine cu fam. Bodnariu. Eu sunt increzator in fortele noastre, ale romanilor. Si stiu ca atunci cand romanii vor, se poate. Va rog si va indemn din nou, ca atunci cand vom organiza din nou protestele acestea in fata ambasadelor a Marii Britanie si in fata Ambasadei Romane de la Madrid si din orice spatiu din Spania si din tarile europene, ca dvs. sa raspundeti pozitiv si ca noi astfel sa putem avea un cuvant de spus si sa vada intreaga Europa ca suntem uniti si ca putem sa rezolvam problemele romanilor. Va multumesc din suflet si va astept cu drag la fiecare manifestatie.

Florin Barbu:

Eu tin sa va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine. Tin sa multumesc guvernului romaniei deoarece s-a implicat pe ultima suta de metri si a fost prezent la procesul copiilor mei (parlamentul). Imi pare foarte rau ca nu au fost luati in seama. Nu am putut sa cred c anu au fost lasati sa vorbeasca dl senator. Si chiar sunt uimit ca s-a dovedit  ca englezii chiar dau copiii in adoptie fortata si chiar ne fura copiii. Nu pot sa cred ce se intampla. Este de nedescris. Va multumesc foarte foarte mult si sper sa fiu duminica la protest la Bucuresti.

5 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  iun. 23, 2016 @ 14:43:34

  Uraaaaa!!! M-as bucura foarte, foarte, foarte mult sa vina Florin la protestul din Bucuresti. Daca ar reusi sa ajunga ar fi minunat!
  Dar cel mai minunat ar fi sa vina oameni, nu ca la MAE…
  Ma tot rog ca Dumnezeu sa ridice oameni care sa-si inalte vocea pentru dreptate, pentru semeni, pentru Dumnezeu, pentru cei ce nu se pot apara.
  Domnul sa ne ajute sa parasim confortul caminului si lenea spirituala si sa iesim la lupta, pentru ca daca eu azi nu lupt pentru aproapele meu, maine nu va lupta nimeni pentru mine.
  Da si ti se va da. – Luca 6:38a
  Cum ai facut asa ti se va face. – Obadia 1:15
  Cu ce masura ai masurat, cu aceea ti se va masura. – Luca 6:38b
  Cine nu este cu Mine, este impotriva Mea. – Luca 11:23a
  Cine nu aduna cu Mine, risipeste. – Luca 11:23b

 2. Estera Ciama
  iun. 23, 2016 @ 15:09:37

  Dumnezeu să lucreze la inimile romînilor ..!!!

 3. octavpelin
  iun. 24, 2016 @ 01:37:32

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Florin Barbu – in drum spre Bucuresti, va astept la protest | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: