Putem să tot asteptăm….. Q Magazine:’Klaus Iohannis, enervat de Evenimentul Zilei’

iohannis

Tot asteptam ca dl presedinte sa se implice, dar… daca nu se implica aici, intr-un caz urgent, cum se va implica in cazuri de custodie internationala a familiilor cu copii rapiti de state europene? Iata afirmatia presedintelui Klaus Iohannis asupra lui Iulian Gherguț, romanul rapit în Burkina Faso:

Președintele României nu se implică în niciun mod în activitatea curentă a Serviciului de Informații Externe, întrucât nu are nicio atribuție constituțională în acest sens. Activitatea SIE se desfășoară în conformitate cu prevederile legale în vigoare, care oferă cadrul de funcționare a serviciului în coordonarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Si totusi, ce e de facut? Continuam sa batem la usi si sa presam insistent…. cu respect, dar cu asteptari ca guvernul sa ia aminte si sa se implice.

Citeste mai mult – http://www.qmagazine.ro/klaus-iohannis-enervat-de-evenimentul-zilei_313636.html

7 comentarii (+add yours?)

 1. macoviciuc
  iun. 23, 2016 @ 13:10:34

  Este clar ca acest iohannis,un nimeni pe Terra a pornit un adevarat razboi anti crestin contra …nu o sa credeti…crestinilor.Pai,el se contrazice pe sine insusi spunand ca este crestin,dar il ucide pe aproapele in numele unei utopii…anti-crestine.Isi face planuri pentru inca 10 ani????Fereasca Dumnezeu de asa ceva,ca deja …a ucis mii,sute de mii prin morti stupide,morti inexplicabile,prin spitale au ucis copii nevinovati,Colectivul,accidente,dezbinari in familii,ca sa ce???Sa puna mana pe putere prin crime abominabile…”Daca voi nu ma vreti,eu va vreu”,iata ce motto simplu foloseste acest presedinte,adica,daca tot m-ati vota,nimeni nu ma mai poate da jos,si o sa fortez pe toti sa ma voteze ,fie ce o fi!Cine se dezica ACUM de mintea bolnava a unui impostor va avea de castigat imens.Mai bine nu votez pe anti-hrist.Votul pasiv este o solutie…daca dl.Traian!!!(binecuvantat!!)nu poate face nimic….deocamdata!!!!!!Daca poporul este orb…va vedea…cand isi va pierde definitiv…capul!!caci acesta …va taia capul la toti….miseleste!-la toti votantii sai…nu vedeti chiar din declaratiile sale ca e escroc??MARE!Pe cei ce l-au votat ii ameninta sa nu spuna ..ce pregateste!Amin!!

 2. le
  iun. 23, 2016 @ 14:47:44

  Mi se face rau; nu mai vreau s avad asa un presedinte.

 3. douavieti2015
  iun. 23, 2016 @ 15:17:38

  „…putând afecta grav eficienţa demersurilor Celulei de criză interinstituţionale care gestionează… acest dosar sensibil.”
  Eficienta? Omul acela zace de 1 an si aproape 3 luni printre teroristi. Nici nu mai e in Burkina Faso, ci se vorbea de mai multe luni ca ar fi in Mali (daca e adevarat). Speram sa mai fie in viata. Doar noi, crestinii practicanti ne mai rugam pentru el (oare cati isi mai amintesc de acest roman?).
  S-a facut un filmulet in care cerea familiei si patronului sa il elibereze. Chiar ei, teroristii cereau in alt filmulet guvernului roman sa se implice serios in eliberarea lui.
  Unde e eficienta???
  Eu sunt un om de rand, nu ma pricep la chestiuni politice si la negocieri, dar stiu ca NIMENI nu ar dori sa traiasca cine stie ce-o trai bietul om!
  Si mai stiu, domnule presedinte, ca NUMAI CINE NU VREA, NU SE IMPLICA.
  NUMAI PE CINE NU DOARE, NU TIPA!
  Cine rade la sfarsit, rade mai bine…
  Si tacerea e un raspuns…
  Ignoranta naste monstri.
  IGNORANTA STIMULEAZA INGAMFAREA…

  • rodi
   iun. 23, 2016 @ 21:24:00

   stirea asta este foarte dureroasa… intoarce stomacu. E vorba de o viata.. a unui cetatean roman… Doamne, ai mila de el… ca guvernul nostru nu are.

 4. octavpelin
  iun. 24, 2016 @ 01:38:33

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. SILVIA
  iun. 24, 2016 @ 01:43:11

  In primul rand lectia aceasta este pentru noi ,care afirmam ca-L urmam pe Domnul .Uitati-va la comenturile din 2014 legate de alegerea lui Iohanis ! Este trist, dar adevarat , credem ca daca e luteran e crestin.Cat timp vom confunda calea ingusta cu cea larga (o cale in care incap toti si toate) vom rataci.Poate ca rugandu-ne pentru el am asteptat prosperitate materiala .Pentru ce se ruga biserica primara?
  Pana la urma toate sunt semnale de alarma asupra vremurilor care vin , care sunt deja.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: