Sfârșitul UE ar salva chiar Omul European – Iulian Capsali

brexit

Iulian Capsali:

Eșecul UE este eșecul ingineriei sociale, al birocrației (comisarilor) ce susține interesele oligarhiei corporatist-bancare, al unei politici de planșetă, al transformării democrației într-un concept folosit cu maximă ipocrizie, al manipulării și al încercării transformării unor realități – națiunile – în dușmanele unui construct imperial mediocru și periculos.

Este absolut INCREDIBIL ca singura identitate europeană funciară, cea care a reușit să aglutineze filosofia și arta greacă cu geniul juridic și constructiv roman – Creștinismul – a fost nu numai anulată din pix prin scoaterea sa din Constituția UE, documentul final semnat la Lisabona in 2007, dar se duce o luptă împotriva ei ca pe vremea bolșevismului. De data asta cu mijloace mediatice și directive sau cu rapoarte.

Citeste mai mult – http://www.activenews.ro/prima-pagina/Sfarsitul-UE-ar-salva-chiar-Omul-European-134386

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita L
  iun. 24, 2016 @ 01:13:23

  Ghita Lavric ANGLIA IMPLINESTE PROFETIA BIBLICA Daniel cap 2 v40-4340,,. Va fi o a patra imparatie, tare ca fierul; dupa cum fierul sfarama si rupe totul, si ea va sfarama si va rupe totul, ca fierul care face totul bucati.
  41. Si dupa cum ai vazut picioarele si degetele picioarelor parte de lut de olar si parte de fier, tot asa si imparatia aceasta va fi impartita; dar va ramane in ea ceva din taria fierului, tocmai asa cum ai vazut fierul amestecat cu lutul.
  42. Si dupa cum degetele de la picioare erau parte de fier si parte de lut, tot asa si imparatia aceasta va fi in parte tare si in parte plapanda.
  43. Daca ai vazut fierul amestecat cu lutul, inseamna ca se vor amesteca prin legaturi omenesti de casatorie, dar nu vor fi lipiti unul de altul, dupa cum fierul nu se poate uni cu lutul.,, Dupa interpretarea data de D-zeu prin Daniel a cap 2 urmau 4 imparatii ,istoric sa confirmat Babilon,Medo-Persia,Grecia si Roma. Conform celor mai multi teologi interpretarea picioarelor-CELE 10 DEGETE reprezinta CELE 10 NATIUNI (cu anexele lor)ALE EUROPEI rezultate din DIVIZAREA ultimei imparatii a ROMEI de catre triburile care au cucerit-o( Spre exemplu,popoarele germanice-Germania,hunii-Hungaria ,etc.)D-zeu a spus ca incercarile de unitate vor fi deficitare ,LUTUL FIERUL Miscarile din Anglia si alte tari CONFIRMA ce a avertizat D-l.Pentru noi crestinii cat timp nu au adeziuni unanime chear temporare ESTE MAI BINE Ultimele tendinte ale Europei au aratat atitudini anti crestine ,imorale si inumane Noi crestinii (mai putin oportunistii materialisti) ar trebui sa ne bucuram ca D-zeu le zadarniceste planurile cu inspiratie din abis,si ne mai da timp sa ne ridicam capetele sa scuturam taräna de pe noi ca sub masca unor benificii (ca si la comunisti cu egalitatea) vor sa faca ce a inceput sa iasa la iveala .caci lupta noastra care am inceput-o nu este cu barnevernetul ci cu O IDEOLOGIE CE SE VREA DICTATURA prin unitatea tarilor Europei -UN NOU TURN BABEL MODERN fara D-zeu Asa ca crestini stergeti-va lacrimile ,n-aveti teama si bucurati-va, investiti valorile materiale,si convertiti-le in valori eterne implicati-va in ceea ce Dl a inceput sa lucreze :v,,44. Dar in vremea acestor imparati, Dumnezeul cerurilor va ridica o imparatie care nu va fi nimicita niciodata si care nu va trece sub stapanirea unui alt popor. Ea va sfarama si va nimici toate acele imparatii, si ea insasi va dainui vesnic.

 2. octavpelin
  iun. 24, 2016 @ 01:40:11

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Trackback: Sfârșitul UE ar salva chiar Omul European – Iulian Capsali – Truth Troubles: Why people hate the truths' of the real world
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: