Un update de la familia Alina Si Stefan Abucean: Doctorii au spus ca este ceva IMPOSIBIL

Apel la rugaciune pentru Alina Si Stefan Abucean !

Dumnezeu sa binecuvanteze toti fratii si surorile care s-au rugat pentru aceasta familie si pe Daniel Popescu care ne-a facut cunoscut acest caz si multe altele prin care am vazut mana Domnului la lucru spre intarirea credintei noastre. Slava sa fie toata doar a Lui!

Citeste postarile anterioare –

Alina Si Stefan Abucean 23 iunie 2016

Daniel Popescu:

Ce frumos este atunci cand poporul Domnului se uneste in rugaciune si post pentru anumite madulare care sufera! Luptam impreuna! Ce frumos este atunci cand Hristos ne si raspunde si cum sa nu ne bucuram de biruinda data de El. Nu medicii au ultimul cuvant ci Tata din cer. Asa a fost in dreptul vostru Alina Si Stefan Abucean si asa a fost in dreptul familiei Bodnariu, Dumnezeul nostru are ultimul cuvcant! Ne bucuram impreuna de biruinta dara de Dumnezeul nostru care este TRIUMFATOR!!!

Alina Si Stefan Abucean:

ALELUIA! SLAVA DOMNULUI!
Dumnezeu ne asculta rugaciunile si ne-a aratat inca odata ca toate sunt in mana Lui!

Azi am avut control cu sarcina la spital. Medicul a controlat amanuntit bebelasul nostru David si din ceea ce ne-a spus el, copilul este dezvoltat bine.. Controlul trecut ne-au spus medici ca in jurul inimi este o plasa de lichid, insa astazi tot acelasi medic s-a uitat si nu ia venit sa creada ca acel lichid nu mai exista!! Langa el a mai fost un doctor si au ramas surprinsi amandoi din cauza ca ei se asteptau sa fie ceva probleme la inima dar tocmai asa nu a fost! Inima bate corect si e perfect sanatoasa fara urma de lichid in jurul ei!

Doctorii au spus ca este ceva IMPOSIBIL, ceva ANORMAL (exact astea au fost cuvintele lor) ca a disparut tot lichidul din jurul inimi si ca sa dezvoltat bine. Noi stim caci acolo a fost doar mana lui Dumnezeu si sa atins de inima lui David! Credem ca El va da vindecare deplina, ca va face minuni si pentru rinichi, credem ca va da VIATA copilasului nostru! Doar Dumnezeu este medicul suprem!! Multumim din suflet pentru faptul ca ne-ati purtat familia in rugaciunile voastre!
Binecuvantarea Domnului sa fie peste toti!!

Eu vreau sa va multumesc in Numele Domnului pentru implicarea voastra, Domnul sa va binecuvinteze pentru raspunsul vostru. Zilele astea mai am ceteva cazuri pe care vreau sa ne unim in post si rugaciune! este timpul de pe urma si poporul Lui Dumnezeu trebuie sa plece acasa la Domnul dar in acelasi timp se lupta si satana sa ne faca sa dam inapoi! dar merge in numele Domului in lupta.

„Înca putina, foarte putina vreme”, si „Cel ce vine va veni si nu va zabovi. Si cel neprihanit va trai prin credinta, dar, daca da înapoi, sufletul Meu nu gaseste placere în el.”

Va rog distribuiti sa cunoasca toti ca noi avem un Dumnezeu viu! cu drag Daniel Popescu

8 comentarii (+add yours?)

 1. Codruta Moldovan
  iun. 23, 2016 @ 15:07:54

  SLVIT SA FIE DOMNUL !

  VREI SĂ ŞTII CUM ERAU INVĂŢĂTURILE LUI IISUS ❤ PÂNĂ SĂ AJUNGĂ SĂ FIE RĂSTĂLMĂCIT DE ATÂTEA BISERICI ?

  CITEŞTE CUM TRĂIAU CREŞTINII PRIMELOR SECOLE :

  http://www.salveaza-ti-viata.blogspot.com

  MERITĂ CITIT ! DACĂ ŢI-A PLĂCUT ŞI-ŢI PASĂ ŞI ŢIE DE SEMENII TĂI, DISTRIBUIE ŞI TU !

  FI CU ADEVĂRAT FERICIT ! ❤

  • rodi
   iun. 23, 2016 @ 21:26:29

   Codruta, cred ca e mai bine sa citim Biblia care nu este rastalmacita de om, ci insuflata de Dumnezeu prin Duhul Sau Sfant. Orice alta carte are erori in ea pentru ca e sistemul de gandire a unui om, dar de Biblia insasi Cuvantul ne spune ca este insuflat de Dumnezeu si El a indrumat apostolii sa scrie cuvintele care le-au scris.

 2. douavieti2015
  iun. 23, 2016 @ 15:30:25

  Chiar ma intrebam care o mai fi situatia si ce-or mai fi facut fratii nostri Abucean!
  Toata slava si gloria este numai a Domnului nostru drag!
  Daca n-ar fi mila si indurarea Lui, am fi pierduti…
  El sa se atinga in continuare de micutul David in pantece si sa-l scoata afara la termen perfect sanatos. Amin.

 3. octavpelin
  iun. 24, 2016 @ 01:37:05

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Valeria Iancu
  iun. 24, 2016 @ 02:11:11

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. Raut Florica
  iul. 03, 2016 @ 06:16:20

  Se cuvine toat slava si gloria numai Domnului multumiri fie aduse sfintului lui Israel si Mintuitorului nostru iubit Isus Cristos Domnul Glorie tie in veci Dumnezeule a tot puternic si Slava numelui tau Sfint.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: