Florin Ianovici – Uită-te țintă

Florin Ianovici 6-16

Uităt-te țintă

Marcu 8:25 „Isus i-a pus din nou mâinile pe ochi; i-a spus să se uite ţintă şi, când s-a uitat, a fost tămăduit şi a văzut toate lucrurile desluşit. ”

Hristos l-a luat de mână pe orb și l-a scos afară din cetate înainte să îl vindece. Mai înainte de orice minune e minunea dragostei Sale care ne ține în mâinile Sale. Să mă țină Hristos de mână e mai mult decât orice altceva.

Hristos l-a scos afară din cetate pentru că în mediul necredinței nimic nu înflorește. Prea mulți oameni de lângă noi ne descurajează prin filosofiile lor omenești. Uneori distanțarea de oameni e singurul remediu să fiu vindecat.

Hristos i-a spus să se uite țintă și apoi a fost vindecat deplin. Atâta risipă e în om. Atâta dezlânare ne caracterizează. Nu e totul să vezi, ci să ai ochii fixați pe țintă, aceasta înseamnă să vezi cu adevărat.

Tu vezi? Tu vezi bine?

Iată întrebările și răspunsul mesajului de duminică seara, 26.06.2016, de la orele 18.00 ce va fi rostit în biserica Betel din București, unde vă așteptăm cu drag. Ne puteți urmări și pe www.bisericabetel.ro

Vă așteptăm cu drag!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: