Peste 5000 de islamici militanti au fost arestati in Bangladej pentru a proteja pe crestini

Bangladesh 5.000 arrested after attacking Christians in Bangladesh FOTO Catholic.org

Traducere In Limba Romana: Agnus Dei – Sursa: Christian Post

Un crestin de 65 de ani a fost macelarit in bucatele, chiar dupa programul de rugaciune de duminica…

Autoritatile din Bangladej au arestat peste 5000 de islamici militanti luna trecuta, in conectie cu teroarea islamica. cautand sa opreasca valurile de atacuri, care sunt tot mai intense, impotriva crestinilor si altor minoritati.

Ziarul Telegraph raporteaza ca un numar mare din cei arestati in timpul raidurilor politiei sunt binecunoscuti islamici teroristi care au organizat o serie de atacuri impotriva crestinilor si altor minoritati anul trecut.

Omorarea sotiei superintedentului de politie care investiga astfel de atacuri se crede ca a determinat acest raspuns la scara larga in care au avut loc si ciocniri intre militanti si politie, in care cinci teroristi au fost ucisi.

Primul ministru, Sheikh Hasina, a promis ca va pune mana pe fiecare ucigas.

,,Poate va dura catva timp, dar cu voia lui Dumnezeu,  vom reusi sa-i tinem sub control”- a adaugat Hasina.

,,Unde se vor ascunde acesti criminali? Fiecare dintre acesti criminali vor fi pusi sub litera legii.”

Extremisti care au conectii cu grupul terorist al Statului Islamic se presupune de asemenea ca opereaza in Bangladej. Chiar saptamana trecuta, politia a raportat uciderea brutala a unui barbat crestin care slujea ca  gradinar al bisericii  care mai tarziu a fost revendicata  de ISIS.

Omul de 65 de ani a fost macelarit in bucatele, chiar dupa programul de rugaciune de duminica, au spus autoritatile.

Barbatul dupa ce a participat la programul de rugaciune din biserica, s-a dus la magazinul lui alimentar dupa care s-a aflat ca a fost desmembrat.

Secretarul General al Natiunilor Unite, Ban Ki-Moon, precum si alti lideri mondiali, au cerut guvernului sa protejeze libertatea de expresie, luand masuri impotriva celor care cauta sa o suprime.

Iunie 2016 – http://www.christianpost.com/news/anti-terror-crackdown-over-5000-people-arrested-bangladesh-protect-christians-165109/

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: