Petitie Online – Hermina Gheorghe, Danemarca

Am mai postat aceasta petitie luna trecuta si dorim ca sa apelam din nou ca sa o semnati cei care nu ati auzit de acest caz pana acum. Complectati un simplu formular cu Nume, Prenume, Oras, si email si prin aceasta actiune puteti sa va alaturati acestei mame care nu numai ca si-a pierdut fiul de 14 ani printr-o  boala, dar mai tarziu statul a avut tupeul sa-i ia si bebelusul care era o  mare mangaiere pentru aceasta mama. Hermina explica pe pagina petitiei:

Ma numesc Hermina Gheorghe ,locuiesc In Danemarka de 15 ani . Am avut o depresie de la pierderea fiului in varsta de 14 ani care a fost bolnav de o boala incurabila pe nume AML Acut Meulodi Leucemi.

In anul 2014 am nascut un bebelus si cum au aflat autoritatile daneze ca am nascut am fost asaltata de catre ei . Imi sunt incaltate drepturile de mama si drepturile copilului ,datorita ca am nascut baietelul prematur cu 4 saptamani mai devreme si  fiind foarte mic am mai fost tinuta alaturi de copil 10 saptamani dupa care m-au dus la o sedinta.

Cand sedinta sa terminat mi-au zis ca copilul nu mai este si. Un bebelus smuls de la sanul mamei cu atata cruzime este strigator la cer. Intrebandu-i de ce mi-au luat copilul, motivul lor a fost ca copilul nu ma suporta si nu se uita in ochii mei .

Se apropie 2 ani de cand mi-au luat copilul. Am apelat la ambasada romana pentru a mi se repatria copilul acasa. Lucrurile merg foarte incet, chiar nu primesc raspuns concret……

Va implor ajutati-ma sa-mi salvez copilul …este doar un strigat de disperare al unei mame insa suntem foarte multe mame in situatie asemanatoare.

SEMNEAZA PETITIA aici – http://www.petitieonline.com/unde-s_drepturile_copilului

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: