GEORGE ALEXANDER, OMUL PROVIDENȚIAL PENTRU COPIII LUMII…

George Alexander - Incepe o vara fierbinte

GEORGE ALEXANDER, OMUL PROVIDENȚIAL PENTRU COPIII LUMII…

Bunăvoința și transparența titularului acestei pagini, scriitorul militant GEORGE ALEXANDER, dublate de o modestie admirabilă, dar uneori neproductivă, se reflectă și prin faptul că este una dintre puținele personalități care nu restricționează postările și comentariile pe pagina lui.

Este lăudabil și faptul că, deși neinvitat de la nivelul cuvenit ca un excelent purtător de cuvânt și atitudine, George Alexander s-a expus public pentru a transmite sentimentul de încurajare la solidarizare a tuturor românilor pentru românii ai căror copii au devenit „marfă” vie destinată preluării de către fel și fel de cupluri din cele mai deviante din punct de vedere etic, cultural și… familial, între care și homosexuali nordici.

Participând la manifestațiile stradale și încurajând cu prezența și discursurile lui lupta pentru sancționarea exemplară și schimbarea sistemului de tip „Barnevernet” din așa zisele țări „evoluate”, dar și din România, considerată încă înapoiată, în care, deși mai discret, mai departe de ochii presei, se petrec abuzuri și atrocități de neimaginat față de minorii instituționalizați, așa cum presa a dezvăluit recent unele grave abuzuri, cu parcurs judiciar penal, asupra unor fetițe din casele de copii, George Alexander este „vânat” de către camermanii serviciilor de tot felul și de către presa în slujba acestora, riscând uneori asocierea numelui lui cu persoane famate și trufașe care încearcă să-și contureze imaginea publică pe durerea copiilor smulși cu forța de la părinți.

Din prea multă dragoste pentru copiii care suferă astfel de traume, din prea multă compasiune pentru părinții marcați de astfel de experiențe, George Alexander este plasat în unele filmări înscenate de mici cercuri de interese meschine cu care nu are nimic în comun, folosindu-i-se imaginea în mod abuziv, dirijat, compromițător. Apariția în filmulețe trunchiate a lui George Alexander, undeva în spatele unor vorbitori care s-au repezit să ia porta-vocea și să confiște cu scop politic, electoral, imoral, manifestațiile cum au fost cele de Sâmbătă și Duminică, pentru susținerea lui Florin Barbu, el însuși dedat asocierii cu oameni dubioși, unii înregimentați politic în partidulețe și asociații de extremă dreapta, este doar un mic scenariu al acestor oameni vicleni care acționează pentru credibilizarea lor publică.

Cartea Copiii nostri in inchisorile lor - Furati de Barnevernet a scriitorului George Alexander

Facem, de aceea, un apel insistent prietenilor și susținătorilor lui George Alexander care, la rândul lui, susține cauza TUTUROR COPIILOR INSTITUȚIONALIZAȚI ABUZIV, să se alăture doar aici, pe pagina lui, acestei lupte aprige și de lungă durată și să nu își irosească energia, sentimentele, sprijinul moral și material în fel și fel de grupuri și grupulețe paralele, cum nici pe pagini din rețelele de socializare prin care titularii își urmăresc propriile interese de obținere a unei notorietăți nemeritate pe baza căreia să demareze înșelătorii.

Cel mai eficient ajutor la scară internațională în lupta noastră comună este achiziționarea cărții lui George Alexander și alocarea de către acesta a fondurilor pentru dezvoltarea Asociației pentru Protecția Copilului și familiei „George Alexander” – APCF- G.A., dar și pentru investitura acestui om de excepție în funcții publice, așa cum ar fi aceea de senator sau deputat, pentru responsabilizarea și înarmarea lui cu putere reală în vederea rezolvării gravelor probleme din sistem.

Deviza noastră în lupta împotriva „barnevernetizării” internaționale a instituțiilor responsabile cu protecția copiilor este provizoriu aceasta: ÎMPREUINĂ PENTRU TOȚI COPIII LUMII. Sub această deviză nu facem excepții și nu ne concentrăm doar pe unele cazuri ale anumitor familii de o anumită condiție, apartenență civică, socială, religioasă, etc.

ÎMPREUNĂ PENTRU TOȚI COPIII LUMII devine străgătul nostru uman, ne-egoist, pentru toți copiii planetei, dar cel mai vehement pentru copiii românilor.

Achiziționând cât mai multe cărți despre lupta omului devenit din interior ostil sistemului Barnevernet din Norvegia, faceți cel mai uman și generos gest de solidaritate în mobilizarea alături de GEORGE ALEXANDER.

Vor urma ediții în limba engleză, norvegiană, franceză, italiană, spaniolă… Pentru a le tipări este nevoie de voi, prieteni, nu doar la comentarii de susținere, ci și la consolidarea unor fonduri mult necesare înarmării inteligente și a clădirii frontului nostru de luptă pentru readucerea în familiile lor a copiilor smulși din brațele sleite de durere ale mamelor și taților.

http://www.librariaatlas.ro/copiii-nostri-inchisorile-furat…

Romeo Tarhon

Ganea Cristina  24 iunie

 0731 77 22 33 numarul de telefon unde se poate comanda cartea Copiii nostri in inchisorile lor – Furati de Barnevernet a scriitorului George Alexander

ANUNȚ PRIVIND CARTEA
“COPIII NOŞTRI ÎN ÎNCHISORILE LOR. FURAȚI DE BARNEVERNET.”

Datorită numărului mare de întrebări şi mesaje în legătură cu cartea respectivă, încerc să sistematizez acum răspunsurile:

1. Cartea a apărut şi se poate comanda intrând pe site-ul librăriei Atlas:
http://www.librariaatlas.ro/copiii-nostri-inchisorile-furat…

2. Cartea se poate comada şi la numărul de telefon:
0731 77 22 33 între L-V: 9.00 – 17.00.

3. Din străinătate, cartea se poate comanda intrând pe acelaşi site al librăriei Atlas sau la numărul de telefon: 0040 731 77 22 33.

4. Cartea costă 35 roni în România plus expedierea şi 15 euro în străinătate (inclusive expedierea).

5. Veniturile obținute din vânzarea cărții vor fi donate Asociației pentru Protecția Copilului şi Familiei “George Alexander”, dar şi altor ONG-uri care luptă pentru acelaşi ideal.

6. Cartea se poate comanda individual sau de către asociații, fundații ale românilor, instituții, biblioteci, biserici, case de cultură, etc. Rugăm asociațiile românilor să ne ajute în preluarea comenzilor întrucât ne-ar înlesni munca.

7. Cartea se va distribui şi în librării, dar mai întâi trebuie onorate comenzile on-line.

8. Următoarea lansare a cărții va avea loc la:

Cluj-Napoca: Data: 23 iunie, ora 18.00 la Biblioteca Județeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanților nr. 104.

Vor urma după aceea Sibiu, Bucureşti, Constanța, etc., etc.

9. Le mulțumesc tuturor care au cumpărat cartea! Le mulțumesc, de asemenea, pentru aprecierile lor!

Cu prietenie,
George Alexander

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iun. 29, 2016 @ 02:04:18

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. eliodora
  iun. 29, 2016 @ 02:17:42

  Cuvintele sunt prea putine pentru aprecierea acestui om modest, care traieste ca sa/i bucure pe copiii napastuiti de soarta, intro tara din care parca a disparut bucuria de a face bine altora, dar si aprecierea celor care mai au suflet si o fac; pt ca cei care sunt in conducerea tarii si ar putea sa o faca sunt MUTI,
  dar nu muti de durere, ci de nepasare;nu sunt in stare sa fie „ca acest un om care se daruieste”; mai ales ca sunt si platiti din banii tarii, ca sa o faca.

 3. Gabriela Puia
  iun. 30, 2016 @ 09:19:51

  Domnul sa va binecuvanteze si sa va apere de orice incercare de a va opri din drumul pe care vi l-ati propus si sa va dea izbanda!

 4. Trackback: George Alexander – Despre lansarea cartii „Copiii nostri in inchisorile lor” – Cluj | agnus dei - english + romanian blog
 5. Ana
  aug. 20, 2016 @ 08:09:15

  Dl.George Alexander >felicitari … dar >>aveti de grija ::NU INTRATI in partidul lui m. munteanu >> ca ASA CUM A DISPARUT 26 DE ANI … asa va dispare … DIN NOU … si verificand >> veti afla si cu ce s-a ocupat in acesti 26 de ani …

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: