Senator Ben Oni Ardelean – întâlnire cu domnul Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti.

Domnul senator Petru Filip, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului a avut o întrevedere, miercuri, 29 iunie a.c. cu E.S. domnul Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti. La întrevedere a participat şi domnul senator Ben Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru politică externă.

Domnul senator Petru Filip, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului a avut o întrevedere, miercuri, 29 iunie a.c. cu E.S. domnul Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti cu domnul senator Ben Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru politică externă.

Domnul senator Petru Filip, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului a avut o întrevedere, miercuri, 29 iunie a.c. cu E.S. domnul Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti.

La întrevedere a participat şi domnul senator Ben Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru politică externă.

În cadrul discuţiilor, au fost abordate subiecte privind cooperarea în plan bilateral şi ultimele evoluţii legate de rezultatul referendumului din Regatul Unit, desfăşurat săptămâna trecută.
Totodată, domnul senator Ben-Oni Ardelean a informat partea britanică cu privire la vizita pe care a efectuat-o la Londra, urmare a sesizărilor primite din partea unor cetățeni români care trăiesc în Marea Britanie și care riscă să piardă, în justiţie, custodia asupra copiilor minori.
Partea română a dorit să afle în ce măsură Ambasada Marii Britanii la București cunoaște aceste situații și care este poziția părții britanice în aceste cazuri, pledând totodată pentru respectarea drepturilor familiei la libertate religioasă și la păstrarea identității și tradițiilor culturale românești.

E.S. domnul Paul Brummell a arătat că domnia sa nu are competenţa legală de a comenta hotărârile justiţiei britanice, pe nici un subiect sau caz individual. Totodată, domnia sa a prezentat aspecte generale ale legii britanice care reglementează separarea copiilor de familiile naturale şi darea lor spre adopţie, în cazul în care acest lucru se impune. Ambasadorul britanic a adăugat că autorităţile britanice ţin cont de interesul superior al copilului, și a asigurat partea română că va informa autorităţile britanice competente asupra celor sesizate de către Comisia pentru politică externă a Senatului.

a

Florin Barbu la Senat 29 iunie 2016

Azi dimineata:

Florin Barbu:

🙏 Buna Dimineata.Multumesc mult pentru implicarea dumneavoastra.Acum am fost sunat sa merg la Senatul Romaniei va fi o noua discutie la Comisia pentru politică externă la care va fi prezent si Domnul Ambasadorul al Angliei.

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    iun. 30, 2016 @ 01:09:27

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Maria Stratulat
    iul. 10, 2016 @ 07:08:27

    In nici un caz acestea nu sint in interesul copilului sa-l desparti de mama care ia dat viata si mai ales ca copiii o adoara pe mama sa mearga acasa sa fie impreuna cu mama si ceialalti frati . Copiii sint distrusi pshific si nu stiu ce va fi de ei cind vor fi mari daca acum mici sint in halul acesta ca comportament . Copiii cind vor fi mari o sa caute parintii degeaba incearca autoritatile . Singele apa nu se face . Nu inteleg ce vor sa faca cu copiii acestia ? experienta de ceva de se comporta asa de urit cu copiii , nu inteleg .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: