Viata Noastra de iad in Anglia

Andreea Sutton Bradeanu

Viata Noastra de iad in Anglia

Ma numesc Andreia Bradeanu, (deasemenea stiuta ca Andreia Sutton) am 31 de ani si am 3 copii. Va scriu aceasta scrisoare cu speranta si increderea ca ne puteti ajuta. Acesta este cosmarul vietii noastre: In Decembrie 1999, cand aveam 14 ani, am intalnit un barbat Englez in varsta de 49 de ani. Acest om se numeste Robert Sutton, care venea in Romania, impreuna cu mai multi Englezi din 1990 cu ajutoare pentru saraci. Cand ne-am intalnit, am inceput sa merg cu acest om peste tot si sa traduc pentru el. Putine stiam ca acest om avea in gand alte motive de a se imprieteni cu mine. In acel moment il vedeam ca un om care imi putea fi tata si nimic mai mult. Imi ajuta familia si parea un om bun, pasator, compasionat si spunea ca era Crestin. Ma informat ca era insurat cu copii, dar era in process de divort pentru ca sotia lui era alcolica si era geloasa. La inceputul anului 2000, Robert a inceput sa ma vada ca potetial ‘’femeia lui’’. Am avut mult timp impreuna ca prieteni, dar apoi m-a cerut in casatorie. Am fost speriata si socata din cauza diferentei de varsta.

Pana la urma am acceptat. Aveam 15 ani, parintii mei au fost de accord. Mama sa gandit ca va avea grija de mine fiind mai in varsta si ca nu voi avea o viata grea si chinuita ca ea. Le-am spus parintiilor ca nu il iubesc in acel fel. Tata mi-a raspuns: ‘’Dragostea/iubirea, va veni cu timpul’’. La toti din familia mea le placea de Robert si se pare ca le-a castigat prietenia si inima prin felul cat de bun si generos parea, prin toate lucrurile bune pe care le facea pentru oamenii in nevoie din Romania. Am acceptat sa ma casatoresc cu el si am facut planul sa ne casatorim cand implineam 16 ani, pentru a fi legal in Anglia. Cu timpul am inceput sa ma atasez de el. Ne-am mutat impreuna si peste tot mergeam impreuna. Am ramas insarcinata cu primul copil la varsta de 15 ani. Inainte sa implinesc 16 ani am nascut pe fiul nostru David. Cand am implinit 16 ani, ne-am casatorit in Romania, dupa care am mers in Anglia 2001. Nu am avut multa liniste in Anglia din cauza la media, care ne urmareau peste tot si scriau tot felul de articole despre noi, mai mult despre el, din cauza diferentei de varsta.

Am ramas insarcinata cu al-2-lea copil si in 2003 am nascut pe fiica noastra Naomi. In acest timp, Robert a avut idea de a aduce o tanara in varsta de 17 ani sa locuiasca cu noi in Anglia,

…..sa ne ajute cu copii si in acelasi timp sa o ajutam pe ea financiar fiind din familie saraca. Robert cunostea familia acestei tinere din 1990, la fel si eu din momentul in care ne-am cunoscut. Cunoscund acea familie si fiind influentata de Robert, am fost de acord sa o aducem pe Nicoleta la noi in Anglia. Putin stiam, intentiile lui Robert si Nicoleta. Nu stiam acest lucru atunci, dar ei erau intr-o relatie secreta adulteroasa. Dupa 6 luni de minciuni, relatia lor a iesit la lumina. Eu personal i-am prins pe amandoi in pat in casa noastra in mijlocul noptii. Dupa un timp foarte scurt, am aflat ca Nicoleta era insarcinata cu sotul meu. Eu atunci aveam 2 copii, aveam 19 ani si eram total dependenta de sotul meu. Am decis sa il iert si sa incercam sa ne reparam familia. Mare greseala am facut.

De atunci nimic nu a mai mers, nimic nu a mai putut fi reparat. Robert a inceput sa mearga intre mine si ea mereu. In timp ce inca eram in Anglia, fiica cea mai mare din prima lui casatorie, a facut o acuzatie dupa 30 de ani, la adresa tatalui ei, ca a abuzat-o sexual intre varsta de 7 – 13 ani cand era ea mica. Motivul acelei acuzatii dupa atatia ani era, ca Donna fiica lui, nu a vrut sa pateasca si fiica noastra Naomi ce a patit ea. Dar fostul sot Robert, mereu spunea ca fiica lui Donna din prima lui casatorie a facut aceasta acuzatie din cauza ca i-au lasat pe ei (primii lui copiii din casatorie), pentru mine. Politia a investigat, protectia copilului a investigat, Robert sa mutat din casa pana ei au investigat. Dupa ce au investigat, politia a decis sa nu mearga mai departe, pt ca nu era destula evidenta, dar spunand ca acuzatiile pareau credibile. Asa ca, protectia copilului au hotarat si au spus ca Robert se poate muta inapoi acasa. Dupa cate stiam acest caz, a fost terminat si ingropat si ca ne putem vedea de vietile noastre.

Relatia dintre mine si Robert a fost volatila, instabila, certuri. Am nascut pe fiica nostra Victoria in Decembrie 2004. Nicoleta a nascut pe Bianca, fiica ei cu Robert in Martie 2005. Apoi Robert mi-a cerut sa divortez de el, pentru a se casatori cu Nicoleta. In asa fel, putea sa o aduca pe Nicoleta legal in Anglia. Motivul dat fiind ca nu putea trai impacat stiind ca unul din copiii lui traieste greu in Romania fara amandoi parinti. Stiind cum sa ajunga la inima mea cu acest motiv. Era faptul ca stia ca nici eu nu am avut amandoi parinti impreuna de la varsta 2 ani si cat m-a ranit si m-a afectat chiar si in viata de adult. Pe acest motiv, am divortat in Romania, pe baza de adulter din partea lui. S-a casatorit cu Nicoleta si a dus-o in Anglia impreuna cu fiica lor. Intre timp, Robert sa mutat cu Nicoleta si fiica lor, iar eu cu copii mei locuiam separat.

Andreea Sutton cu copiii

M-am mutat in alt judet, iar in acel judet, protectia copilului sa decis sa redeschida cazul despre acuzatia adusa catre Robert de fiica lui Donna. Eram o mama tanara cu 3 copii si fara ‘’partener/sot’’, singura aveam grija de copiii mei, nu erau abuzati, negliajati in nici un fel. Aveau totul ce era posibil sa aiba, in afara de tata si mama lor impreuna. Am crescut copii mei, cu maniere, respect, crestineste, ingrijiti etc. Singurul lucru era ca Victoria si David au fost diagnosticati cu ADHD, in Romania si in Anglia si au fost pusi pe tratament. David cu Victoria erau mai greu de facut fata cu ei, din motivul ca aveau ADHD si fiind afectati vazandu-l pe tata lor venind si plecand mereu si certuri. Naomi, nu a avut niciodata nici o problema de comportament si nimic de a iti da de ingrijorat la adresa ei. Naomi era un copil, care nu stiai ca era in casa, era un copil extreme de cuminte si ascultatoare. La fel si la scoala invata si era mereu peste tinta care era normal la varsta ei. Am facut curs pentru a fi o mama mai ‘’buna’’ si cum sa fac fata mai bine cu David si Victoria.

Am inceput sa ma descurc cu copii mei mult mai bine si acel lucru a fost evident in progresul comportamentelor la David si Victoria. Dintr-o data ma trezesc cu protectia copilului la usa, pentru ca vecina de langa noi, a sunat si a raportat ca David cu Victoria erau in gradina cu cutite, de fapt copiii au spus ca taiau iarba cu cutitul in gradina. Eu fiind ocupata in casa impachetand lucruri pentru a ne muta, din cand in cand ii mai si verificam. Din momentul cand protectia copilului au venit la noi la usa, totul sa destramat. Au inceput sa faca raporturi false despre mine, copii si abilitatea mea ca parinte. S-au dus la tribunalul de familie din Liverpool si au aplicat sa puna copii pe lista de Child Protection pe baza de ‘’risc de abuz sexual’’ din partea tatalui lor, din cauza acuzatiilor aduse de fiica lui Donna. Am ajuns la tribunal zi de zi, de dimineata pana dupamasa, pentru a decide un singur judecator (de familie) daca Robert a abuzat sexual pe fiica lui Donna. Acest caz era despre Robert, iar apoi dintr-o data s-au intors importiva mea si a copiilor si fara avertizarea mi-au luat copii din grija mea. Tinand cont ca nu mai eram cu tata lor si ca el era si traia cu Nicoleta si copilul lor, cu inca unul pe drum. Judecatorul a spus clar: ‘’Nu iti iau copii pentru ca esti o mama rea sau ca nu iti iubesti copii. Dar pentru atata timp cat suntem la tribunal zi de zi, nu poti avea grja cum trebuie de copii sis a le dai atentia de care au nevoie. Acest comentariu, mi-a lasat impresia ca dupa ce se termina cazul cu Robert, copii mei vor fi lasati inapoi acasa la mama lor. Dupa cateva saptamani de cercetare, judecatorul a decis ca Robert si-a abuzat sexual fiica cand ea avea intre 7 – 13 (inainte ca noi sa ne cunoastem). Pe langa faptul ca a luat in considerarea varsta mea si a lui cand ne-am intalnit, iar apoi ca sa implicat cu Nicoleta cand ea avea 17 ani, a decis ca Robert este un predator si cu inclinatie la fete tinere. Tribunalul apoi a decis pe loc ca eu si Robert sa nu mai avem nici o legatura si a pus restrictive intre a ne contacta spunand, ca daca se afla ca am avut contact copii vor fi pusi in grija permanenta la Autoritatea Locala. Acesti oameni, profesionisti, au spus cu gura lor ca acest Robert este periculos, mincinos, manipulator. Dar pe cealalta parte se asteptau ca o fata care a stat cu acest om periculos, manipulator, sa se desprinda de el instant.

Acesti oameni sunt cei care trebuie sa stie ca acest lucrur ia timp si victima are nevoie de ajutor profesionist pentru a se elibera de abuzator. Am platit privat orele de terapie consiliera, dupa ce Autoriatea Locala au incetat sa imi plateasca aceste ore pe care tribunalul le-a spus sa mi le plateasca. Consiliera mea, a scris un raport pozitiv despre progresul meu de a ma dezlipi de tatal copiilor si abilitatea mea de imi proteja copii. Acest raport si alte evidente au fost ignorate de tribunal. Am invatat psihologie de copii si curs de a lucra cu copii. Am facut curs pt a fi o mama mai buna, la fel si curs pentru a intelege si a ma descurca cu copii cu ADHD. Fiica mea cea mica si fiul meu amandoi au fost diagnosticati in Romania cu ADHD, la fel si in Anglia. Protectia copilului si tribunalul au refuzat si au ignorant acest diagnostic, spunand ca copii nu au ADHD, ci este din cauza ca nu am fost o mama buna si nu am stiut sa-I cresc.

Am platit 21 de ore in particular (£50 pe ora), pentru a continua cu aceasta doamna profesionista. Am reusit sa ma maturizez, dezlipesc de tatal copiilor. Am facut tot ce era nevoie sa fac ca ei sa imi dea copii acasa, totusi nu s-au tinut de cuvant si au continuat sa scrie minciuni si lucruri negative de mine. Sunt recasatorita cu un Roman si avem toate posibilitatiile sa crestem si sa avem grija de toate nevoiile copiilor. Nici acest lucru nu face diferenta pt acesti oameni.

Recent fiul meu David a fost diagnosticat tot in Anglia ca are ADHD si alte nevoi special. Acest diagnostic este al -3 –lea care confirma ca cei 2 doctori (din Romania si UK) au avut dreptate si au stiut ca de fapt copilul meu are aceste problem. Intrebarea mea este, unde stau eu acuma cu toata umilinta de toti ca fiul meu se comporta in anumite feluri din cauza la felul cum i-am educat pe copii mei? Unde stau eu in toate punerile jos de catre acesti oameni si tribunal, care mereu s-au uitat la mine de sus, m-au jignit, umilit, si-au batut joc de mine? Acest diagnostic al fiului meu, dovedeste ca copii mei au fost tinuti departe de mama lor toti acesti 5 ani sub pretexte false… Fiul meu David, a fost nascut in Romania, este cetatean Roman, are 14 ani, insa ei refuza sa-i faca bulletin. Acesti oameni ia dreptul fiului meu ca cetatean Roman de a isi face bulletin. Fiica cea mijlocie Naomi, nu doarme noptiile din cauza ca-i lipseste mama ei. Este atat de stresata si ingrijjorata incat acest stress se manifesta prin sangerari de nas, fiiind nevoie de gheata pentru a alina durera si umflarea nasului. Pe langa asta, sufera cu dureri de cap…Naomi are doar 11 ani si deja are aceste problem din cauza stresului. Toate aceste lucruri le-au ascuns de mine. Cea mica, Victoria are cosmaruri noptiile si isi loveste capul de perete in somn. Se da cu capul de pereti chiar si cand este treaza, sparge lucruri din casa, loveste pe cei care au grija de ele, le striga ca si-ar dori ca acesti oameni sa moara si ca le opreste din a vedea-o pe mama lor. Pe langa asta, le baga in cap la copii ca nu-i iubesc si incearca sa intoarca copii importiva mea. Am ajuns sa ma dechizez sa ma strecor pe furis sa imi vad copii cand merg la scoala, iar faptul ca am vazut pe Naomi si David le-a dat confidenta si curaj. Am cumparat telefoane la fiica mea pt a avea contact cu mama ei. De fiecare data i-au gasit telefonul si le-a confiscat. Amandoua fiice, mereu le spun la oamenii unde stau si autoritatea locala, ca vor acasa si ca le opreste sa o vada pe mama lor. A ajuns Naomi sa imi spuna sa ma dechizez intr-o femeie batrana pentru a merge sa o vad la scoala Este clar ca vrea sa isi vada mama. A avut 4 telefoane, pe toate I le-a luat. Nu au voie in pause si nici sa se joace afara cu prietenii. Este mai rau ca la puscarie. Am ajuns sa platesc sa vad cee ace este al meu….costuri de tribunal, represntarea legala si chiar si sansa de a merge la puscarie pentru ca mi-a vazut copii. Copii sunt copii mei, nu a lor. Am purtat acesti copii in pantecul meu, am trecut prin dureri, nopti ne-dormite si am crescut si educat copii mei sa aibe maniere bune sis a iubeasca pe Dumnezeu. Am trecut prin toate astea, ca altii sa imi fure copii si sa-i tina departe de mama lor importiva vointei lor si a mamei lor. Sunt copii mei si totusi ei decid pentru ei.

Copii mei au fost abuzati emotional, si fizic in grija acestei autoritati. Au avut toata copilaria furata. Ma doare caci copii mei nu au sansa sa fie copii, sa alerge dealurille si campiile Romaniei cu copii, asa cum am facut eu. Copii mei nu au aceasta frumoasa amintire a copilarie ca mama lor, ci trauma si cosmarul acesta. Nu este correct si nici uman ceea ce se intampla. Se pare ca nimanui nu-i pasa si le este mai usor sa intoarca spatele. La fel si priministrul David Cameron, Printul Charles, Regina si restul familiei roiale si ambasada Romaniei din Londra, carora le-am scris. Este greu de stiut ca este atata indiferenta in aceasta lume si atata coruptie. Acuma protectia copilului au aplicat la tribunal sa imi opreasca contactul cu copii de tot sis a ma arunce dupa bariile puscariei sa ma poate scoate din viata copiilor mei, ca ei sa poata sa isi continue lucrul professional corrupt.

Am cerut de 2 ani sa imi dea toate recorduriile ce le au despre mine si copii. Doi ani, m-au mintit in legatura cu aceste recorduri si m-au invartit. Nu vor sa mi le de apt ca stiu ca imi voi lua copii acasa si ca I pot da in judecata daca am in mana aceste informatii. Au incalcat legea 2 ani si inca o fac, totusi scapa de fiecare data si nu le face legea nimic pentru asta. Tribunalul a dat ordine judecatoreasca ca ei sa imi dea totul ce ei se bazeaza ca evidenta pe 11 Martie 2015, nu mi-au trimis tot ce le-a spus tribunalul, asa ca pe 23 Aprilie sa amanat din aceasta cauza pana pe 8 Iunie 2015. Nici acum nu mi-au trimis tot, din nou pe 8 Iunie va fi o pierdere de timp, costuri si stress. Ma reprezint singura, cu doar un prieten Crestin care ma ajuta sa imi pregatesc cazul, pt ca nici un avocat nu sa luptat pt noi. Toti sunt prieteni si se cunosc. Acesti oameni nu comunica si nu lucreaza cu mine asa cum le-a spus tribunalul sa faca. Cand merg la intalniri cu ei, dupa ce pleaca la birou scriu lucruri false sau sterg originalul si re-scriu peste original. Cu cat lupt pt copii mei mai mult si nu renunt, cu atat mai greu devine sa le fac fata la acesti oameni. Cu cat merg mai departe, cu atat forta, rautatea si minciunile din partea lor devin mai indesate si mai puternice. Am inceput sa ma simt descurajata, vazand cum nimanui nu-i pasa si la ce sunt in stare sa mearga unii oameni pentru a distruge viata oamenilor cand este vorba de salariu si bonusuri. Am ajuns sa ma hranesc cu pastile in fiecare zi pentru a imi ascunde depresia si durerile de cap cu care ma trezesc zi de zi. Nu mai pot,…tot ceea ce vreau sunt copiii mei acasa, langa mama lor unde apartin si unde sunt cei mai fericiti. Doar langa mama lor pot creste si developa… Nici limba Romana nu ne lasa sa vorbim, iar consecinta este caci copiii mei nu mai vorbesc Romana dupa ce ca au vorbit fluent inainte sa-i ia de la mine. Suntem amenintati ca daca vorbim in Romana la contact opresc contactul si cheama politia. Nu sunt invitata la serbari, sedinte cu parintii, la intalniri despre copii mei, doctor etc. Nu am mai vazut copii din decembrie 2014… Nu au voie sa se joace afara cu copii nici la scoala in pauze nu-i lasa. Fiicele mele plang si se prabusesc emotional la toate astea…la cum sunt tratate…..Au ajuns sa se certe surorile intre ele de la stres si derutare, sa isi spuna una la alta cuvinte crude in loc sa fie tari impreuna si sa se iubeasca. Acesti oameni imi distrug copiii. Multi nu au idee ce se intampla in realitatea cu aceste autoritati, din contra se uita de sus la tine cand aud ca ai avut copiii luati, crezand ca ai facut ceva ca parinte sau nu ai fost capabil de a avea copiii acasa. Judecatoarea ne-a amenintat daca spunem ce se intampla in afara tribunalului ea are puterea de a ne baga la puscarie.

Daca este sa fiu aruncata dupa gratii pentru ca imi iubesc copii si nu renunt la ei, atunci asa sa fie….atat timp cat traiesc si copii mei traiesc prin mine, atat timp cat stelele sunt pe cer, nu renunt la copii mei. Acesti oameni sunt cruzi, barbarici si reincarnarea lui Hitler, sunt inumani. Cu toate acestea ei spun ca au interesele cele mai bune pt copiii mei…..cred ca evidenta si faptele spun totul. Fiul meu ma suna pe ascuns in fiecare nopate sa-i citesc din Biblie si sa-i spun Tatal nostru, ca el sa poata adormi. Acest lucru il faceam cand erau acasa….Ce rau este in faptul ca copilul vrea sa-I citesc povesti sa poata adormi, pt ca-i aminteste de cand era acasa? Nu este nimic rau, ci doar cruzime si rautate din partea acestor oameni. Va rog sa ma ajutati sa imi iau copii langa mine inapoi….asta este tot ce vreau si ca copii mei sa nu mai sufere. Am fost victima tatalui lor si pentru asta eu si copiii platim, iar el este liber ……Unde este dreptatea? Te bazezi pe cei din autoritate sa te ajute, dar in loc ei abuzeaza acea putere. Mi-au pus restrictie sa nu merg langa copiii mei nici sa nu vorbesc cu ei, altfel ma baga in puscarie, ma amendeaza sau imi iau din lucruriile din casa. Asta scrie pe ordinea judecatoreasca. Primesc aceasi amenintare de la ei, pentru a ma speria si a ma intimida ca daca imi vad copiii sau vorbesc cu ei, intru la puscarie. Nu am facut rau la copiii mei niciodata, nu am nici o convictie criminala, nu am avut niciodata problem cu autoritatile, nu beau, nu fumez, nu consum droguri. Totusi, se pare ca ei cand vor sa puna mana pe copii, gasesc tot felul de scuze si minciuni. Intre timp, o femeie din Scotia si-a omorat copilul, l-a ingropat in padure, au bagat-o la puscarie si cel mai interesant lucru este ca, isi vede ceilalti copii la fiecare 2 saptamani. Eu nu am facut nici un rau la copiii mei, nu i-am neglijat si-i vad de 6 ori pe an, iar acuma vor sa imi opreasca tot contactul cu copiii, la care l-au si oprit deja. Si criminalii in puscarie au mai multe drepturi….

Unde este dreptatea? Toti inchid ochii la ce se intampla. Acestea sunt cuvintele fiicei Naomi de 11 ani, scrise in mesajele ce mi le-a trimis pe telefon: ‘’So are you (amazing, Mum), because you are beautiful inside out.’’ ‘’And you’ll always be, because no one can stop us even if they tried.’’ ‘’I love you my beautiful parents.’’ I know, we will always be together and the only person to blame is the judge.’’ You and dad amaze me, because you are kind, loving and stylish.’’ Love you to the moon and back again, but a lot more. Our love is an 8 because the loops don’t end.’’ You (Mum) will always be the thing that keeps me going.’’ ‘’I never believed them (Protectia copilului) anyway. If you ever tell a lie you need to make it believable and they are rubbish at it.’’ ‘’Because their heads (Protectia copilului) are hollow and know nothing.’’ ‘’I will fight to go home even if it’s the last thing I do.’’ ‘’You once told me it might happen, so when we got to foster carers, social services said, it was a little holiday so I said no it’s not.; we are in foster care, then I threw a massive tantrum screaming I want to go home. The tantrum went on for ages.’’ ‘’They said it was a little holiday, it turns out they meant a life time.’’ ‘’They are so twisted if they think they can ruin lives for a wage. One day I will fight for us and other people who don’t deserve this.’’ ‘’We are human to, but they treat us like the piece of dirt on the bottom of their shoe and I won’t stand for that.’’ ‘’I really love you and dad.’’ ‘’ I love you to infinity and beyond.’’ God bless you. Sweet dreams. The iubesc for ever lots. Hugs and kisses.’’ ‘’Get well soon (Mum), I pray for you.’’ ‘’I love you forever. You are my mum, home and best friend.’’ Facebook: Andre Bradeanu You are my biggest blessing from the Lord, that I have. I love you all to infinite and back and unconditionally xoxoxoxox 11 January at 22:42 Simone Rose (Naomi) U 2. If u was not my mum and someone else was i dont know how i would live, as u keep me going. Xoxo

Andreea Sutton

Cred ca aceste cuvinte spuse de un copil de 11 ani, spun totul….
Nu mi-am vazut copii din Decembrie 2014, fara motiv. Acesti opameni refuza constant sa respecte ordinea judecatoreasca si sa serveasca pe mama tot ce a spus judecatoarea. Mereu au facut asta, mereu m-au pus jos, m-au umilit, m-au judecat gresit si s-au purtat greu cu mine pe nedrept. Judecatoarea vede tot ce se intampla si tot de partea lor este….si permite aceasta coruptie in tribunalul ei. Mai bine spus chiar si judecatoarea contribuie la acea coruptie, caci ea vede totul ce se intampla si totusi ignora si refuza sa faca ceva. Am si evidente in scris si inregistrari audio cu ei ca au mintit. Nu mai pot, am ajuns la punctul disperarii. Am ajuns sa regret ca am calcat piciorul in Anglia, ca ei sa imi fure copii si sa ne abuzeze in felul asta. Asa ceva nu vezi in Romania. Parintii plasamentari a fetelor Louise si Alistair Nutting, au mintit la politie ca i-am hartuit, injurat si cam am folosit limbaj urat. Fara ca ei sa stie am inregistrat acele incidente care dovedesc ca au facut raporturi false despre noi, stiind ca sunt false. De la inceput, cand ne-au intalnit, acest cuplu tinar s-au uitat la noi de sus. Am fost tarati pe la politie si in bagati la celul 12 ore, tinuti 2 ore fara apa, neglijati cu migrena si in frig. S-au purtat foarte urat cu noi si racisti din cauza ca suntem Romani. Politia Britanica din Meseyside ne-a asultat fizic in fata fiicelor Victoria si Naomi. Din Septembrie 2015, am fost tarati prin politie, si re-arestati ilegal, fara drepturi citite etc. La fel a fost si primul arest ”ilegal”, care audio nostru dovedeste acest abuz de putere. Politia ne-a pus restrictie sa nu intram in oras pentru a se asigura ca stam deoparte de copiii nostrii. Louise si Alistair Nutting, nu doar au facut acuzatii false la politie despre noi, ci au scris si declaratii false si au dat marturie falsa sub juramant la tribunal. Louise si Alistair, impreuna cu Asistenta Sociala Kath Groves, au bagat frica in Victoria ca o furam si au spus la tribunal ca am fost la Victoria la scoala sa o fur. Pe 17 Mai mergem la Tribunal in Liverpool, pentru ca Politia si Tribunalul sa se uite la toate evidentele noastre si a lor. Procesul principal este setat pentru data de 13 Iunie 2016, cand se va decide ce se va intampla cu noi. Am cerut ca fiica mea Naomi sa se prezinte la tribunal ca martora. Tribunalul a spus ca nu este garantat pentru ca Protectia Copilului va putea spune ca nu este spre interesul ei. Acesta este motivul care l-au folosit mereu, cand Naomi le-a spus ca vrea sa vina la tribunal sa dea evidenta. Naomi mi-a spus ca nu vor sa o lase sa mearga la tribunal, nu o lasa pentru ca Naomi stie multe despre ce se intampla si nu vor sa se afle. Acesta este inca un drept incalcat. Sunt atatea de multe sa va spun, daca ar fi sa fac asta as scrie o carte mare… Va rog sa imi scuzati gramatica, sau alte greseli de tipografie, am scris aceasta scrisoare plangand, de asemenea Romana mea nu este asa buna fiind de mult plecata.

Acesta este numarul meu de telefon: 00447568329005, email: andreia.bradeanu@yahoo.com

Cu respect, Andreia Bradeanu

Evenimente socante din luna iulie 2016:

CITESTE –

 

19 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iun. 30, 2016 @ 01:10:44

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  iun. 30, 2016 @ 03:23:54

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Trackback: Viata Noastra de iad in Anglia | Pastor Ciprian Barsan
 4. dreptatejustice
  iul. 01, 2016 @ 15:34:50

  Aceasta este scrisoarea care am trimis-o Domnului Presedinte Klaus Iohannis si sotiei lui. Din pacate, nu s-au simtit atinsi. Presedintele nostru nu este Roman, nu are sange de Roman in el. In nici un caz el nu este Presedintele si omul Romaniilor.

 5. Daniel Dumitrascu
  iul. 02, 2016 @ 13:17:13

  Pe presedinte il doare undeva de romani si de romania. Atita vreme cit nu sinteti sora lui sau cineva apropiat si cit nu sint copii lui cei care sufera de ce si-ar bate capul?

  • rodi
   iul. 02, 2016 @ 22:42:24

   socant presedinte avem, sa nu scoata o vorba la toate rapirile astea de cetateni romani, mai ales cand sunt COPII !!!

 6. dreptatejustice
  iul. 03, 2016 @ 04:28:53

  Trebuie sa ne unim sa dam pe Dl Iohannis jos si sa punem un om Roman sa ne reprezinte. Vizitati http://www.suttonchildren.com Va rog sa aveti rabdare pentru ca sAcesta este websiteul nostru, inca se lucreaza la el. Va rog sa aveti rabdare inca putin timp si va fi gata tot.

 7. Ana
  iul. 04, 2016 @ 09:04:06

  Singura șansă este rugăciunea. Să ne unim în rugăciune toți. Sunt alături de dumneavoastră. Ați făcut o greșeală în tinerețe și acum plătiți, dar Dumnezeu iartă dacă ne cerem iertare.

  • rodi
   iul. 04, 2016 @ 09:21:02

   Draga Ana, toti am facut greseli si sa nu uitam ca aici e vorba de un copil de 14 ani care s-a sfatuit cu parintii… Mai bine sa ajutam fara sa criticam victima ca destule poveri au fost aruncate pe spatele ei la varsa de 14 ani. Critica este meritata doar de sarlatanul si impostorul care continua sa isi faca victime si este liber…

  • dintresuteledenume
   iul. 04, 2016 @ 21:45:52

   A făcut o greșeală în copilărie. Deci era doar un copil.

 8. Trackback: Mesaj urgent – Politia s-a infatisat la locuinta Andreiei Bradeanu si a arestat-o!!! | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: ANGLIA – Protecția Copilului îi luase copiii, iar azi 8 iulie, Poliția a arestat-o de acasă pe Andreea Brădeanu! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 10. Trackback: ANGLIA – Protecția Copilului îi luase copiii în 2009, iar azi 8 iulie, Poliția a arestat-o de acasă pe Andreea Brădeanu! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 11. Trackback: Andreea Bradeanu – Mari semne de întrebare cu privire la modul de desfășurare a procesului la Tribunalul de Familie | agnus dei - english + romanian blog
 12. Trackback: Andreia Bradeanu: Dragul meu sot….. Iti multumesc pentru ca esti turnul meu in care pot plange de dorul copiiilor | agnus dei - english + romanian blog
 13. Trackback: Andreea Sutton Bradeanu: Omul care mi-a furat inocența, mi-a anulat copilăria | agnus dei - english + romanian blog
 14. Stefan Matei
  aug. 09, 2016 @ 15:32:11

  Puteti sa trimiteti poveste la Acces direct sau la Maruta, poate va pot ajuta. Sau sa continuam sa-i trimitem Presedintelui nostru ipocrit…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: