APEL la RUGACIUNE: Florin Barbu in asteptarea deciziei pentru ordinul de arest: Unicul deal care îl fac cu ei e să…

Florin Barbu cu Andy si Diana

UPDATE 2 iulie 2016

M-au rugat să merg Luni la tribunal în Londra ca altfel ma poate aresta si in absenta mea daca asa hotărește judecătorul.

Florin Barbu demand to return to England 1 july 20161 🌟 Am sa mai merg in Londra daca pierd toate procesele si nu am nici o alta șansa sa imi iau copii legal

2 🌟Daca trimiteti copiii mei in Romania sunt de acord sa vin

3 🌟 Daca sunt Extrădat de statul Roman dar dupa cum bine știți ei nu recunosc adopția voastră ceea ce înseamnă ca in Romania copii sunt ai mei așadar nu ma pot extrada deoarece nu am încălcat nici o lege.

Deci ce inima aveti voi sa distrugeți copii mei si viața mea sa imi trimiteti scrisoare ca va pare rău dar nu îmi dați copii.Sincer a venit timpul să înțelegeți și să acceptați că bani nu cumpără totul.Sa presupunem prin absurd ca ma arestați apoi cind ies mă opresc direct la CEDO în Greva Foamei.Se poate vedea intenția clară că doriți să țineți copii mei cu forța acolo.Dumnezeu e cu mine simt ca nu fac nimic rău luptând pentru copii mei.

Rugam ca toti cei cu posibilitati sa il ajute pe Florin Barbu cu cat pot ei. Si 5 euro conteaza. Demersurile juridice trebuiesc neaparat continuate pentru ca copiii lui, Andy si Diana, au fost dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali englezi. Acesta este un caz fara precedent. La un an dupa aceasta adoptie acesti homosexuali pot circula cu acesti copii oriunde, le pot schimba numele si se pot refugia cu ei unde doresc asa cum si parintii din Romania pot pleca cu proprii copii unde doresc. DECI PROCESELE TREBUIESC CONTINUATE IN PARALEL CU PROTESTE SI PRESIUNE DIN PARTEA STATULUI ROMAN. Aici puteti dona:

Nume: Florin Barbu
IBAN: RO03 RZBR 0000 0600 1871 9108
SWIFT/BIC: RZBRROBU
TIP CONT: LEI

Nume: Florin Barbu
IBAN: GB83ABBY09012851151222
SWIFT/BIC: ABBYGB2LXXX
TIP CONT: GPB

PAYPAL: EUROPA2000NL@YAHOO.COM

VA MULTUMESC! (Apel Silviu Radu)

UPDATE 1 iulie 2016 ora 8:00 (Romania)

La sfarsitul zilei si cu o pierdere de 1.000 lire prin costul avocatului, tribunalul Haringey a anuntat avocata ca nu s-a gasit judecator care sa judece cazul astazi. DECI, RUGACIUNEA CONTINUA si cazul este programat sa fie judecat luni, 4 iulie. In aceeasi zi, Florin Barbu a primit un email de la cuplul homosexual … cititi aici – Florin Barbu email de la cuplul adoptiv

Citeste si un editorial de Alecu Racoviceanu aici – EVZ – Lecția „Florin Barbu”. Românul care a primit în Anglia atenția și grija statului român, la un pas de a fi arestat

ANUNT – Proteste in Londra, Madrid, Bruxelles si Viena – Protest pentru fam. Florin Barbu, Bradeanu si Eugene la Madrid, Londra, Bruxelles si Viena

❤️FOR HEARING IN OPEN COURT

Unicul deal care îl fac cu ei e să trimită copii mei în Romania pentru ca eu să merg în Anglia.

Andy si Diana Barbu Racolta sunt copii mei si oricum eu nu ma las si nu mi-e frica de ei pentru ca trăiesc doar pentru copii mei.

Florin Barbu Open Hearing Royal Court London July 1, 2016Nu cred că statul Roman mă va extrada oricum. Atîta timp cît ei nu dau copii mei statului Roman de ce m-ar da pe mine statul Roman în mîinile lor ?

Va fi un nou caz Nedelcu- Deci dragi mei Romani care veti merge miine la tribunal sa ma susțineți va rog sa ma țineți la curent si sa le Spune-ți ca eu nu am sa renunț orice mi-ar face ei.Eu credeam ca au dedus deja asta.

FD16P00349 Application by London Borough of Haringey for the Committal to prison of Florin Barbu Family DIVISION:Royal Courts of Justice

Vineri 1 Iulie 2016
La Ora :10:30 Trebuie să verificați acolo numărul Săli în care va fi procesul
Strand

Nota editoriala si APEL la RUGACIUNE: SA NE RUGAM CA JUDECATORUL SA NU-L MAI HARTUIASCA PE FLORIN. Pe langa ca ii-au luat copiii, acum vor sa-i interzica sa mai aiba amintiri publice cu ei. Deci, nu vor sa-l mai lase sa posteze poze cu ei pe Facebook sau oriunde in public, la televiziune si la fel vor face cand copiii vor fi la evenimente publice, ca parintii biologici sa nu-i mai vada. Amenintandu-l cu arest pe Florin il opreste de a reveni in Anglia si astfel, cuplul care i-a adoptat fortat si-au implinit agenda de a separa copiii de tatal lor in mod definitiv. Dumnezeu sa nu lase o astfel de nedreptate facuta acestui tata care sufera enorm de mult in fiecare clipa din cauza separarii !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: