Deputat Aurelian Mihai – Trebuie să recuperăm copiii lui Florin Barbu

Florin Barbu a discutat cazul copiilor la o sedinta a comisiei Romanilor de Peretutindeni la Parlamentul Romaniei

Florin Barbu a discutat cazul copiilor la o sedinta a comisiei Romanilor de Peretutindeni la Parlamentul Romaniei 28 iunie 2016

Astazi l-am avut invitat la Parlament pe dl. Florin Barbu, cunoscutul nostru roman ai carui copii sunt preluati de catre o familie de britanici spre adoptie. Gravitatea, pentru cine intelege, o reprezinta faptul ca familia respectiva este una mai … neobisnuita, declarata ca uniune intre persoane de acelasi sex.

Cum spuneam, colegii deputati din comisia parlamentara au anuntat ca se vor implica masiv si de asemenea s-au gandit sa imi ofere onoarea de a ma ocupa de aceasta situatie de acum inainte si pentru faptul ca acest caz este cunoscut in colegiul meu.

Ma onoreaza acest lucru si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ajuta acest om!

De asemenea, m-ar onora enorm ca pe perioada verii, in care voi dedica atentie acestui caz, de fiecare data cand voi solicita colaborarea colegilor mei deputati, sa convocam comisia parlamentara din Camera Deputatilor cat de des posibil pentru a reusi sa dam de cap acestei situatii, tot printr-o buna colaborare.

Pana atunci, fiti increzatori! Florin Barbu este un luptator! Am inceput deja sa am incredere in viitorul sau si al parintilor dumnealui alaturi de copii pe care trebuie sa ii recuperam!

Deputat Aurelian Mihai

9 comentarii (+add yours?)

 1. Iustin
  iul. 01, 2016 @ 02:27:30

  Florin Barbu si Mihaela-Camelia Smicala au ramas fara copii
  Emisiune cu Rares Bogdan din 29.6.2016

  • rodi
   iul. 01, 2016 @ 19:24:50

   multumim mult, am primit si de la Florin Barbu linkul si am facut o postare. Cand mai gasiti altele, va rugam sa ni le trimiteti. God bless you!

 2. octavpelin
  iul. 01, 2016 @ 02:29:04

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Trackback: VIDEO: Florin Barbu la Jocuri de putere (RealitateaTV) | agnus dei - english + romanian blog
 4. douavieti2015
  iul. 01, 2016 @ 09:38:04

  Ce frumos a spus domnul Aurelian Mihai „cunoscutul nostru roman”. Si asta se datoreaza si dvs., sora Rodica, pentru tot ce ati facut ca Florin sa fie cunoscut.
  Dumnezeu sa va rasplateasca!

  • rodi
   iul. 01, 2016 @ 19:29:46

   nultumesc mult pentru aprecieri, nu putem sa nu suferim cu toti acesti parinti si stim ca dragostea care ne impinge sa lasam propria viata la o parte si sa ne implicam vine tot de la Domnul. Singura cerinta pe care o avem e sa fim sprijiniti in rugaciune ca suntem foarte obositi, stam pana noaptea tarziu sa scriem, sa traducem si Dumnezeu sa ne dea sanatate ca sa mergem inainte si sa slujim spre cinstea si gloria Lui.. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca incurajarile dese!

   • douavieti2015
    iul. 02, 2016 @ 12:38:15

    O, dar de ce nu mi-ati spus pana acum? Ma rugam pentru dvs. la general, desi ma intrebam cand aveti timp pentru tot ce faceti? Va voi sustine in rugaciune sustinut. Domnul sa fie inaltat, asta e tot ce conteaza. In rest, suntem robi netrebnici.
    Cat despre incurajarile mele, sunt nimic fata de munca dvs. Fiti binecuvantata impreuna cu casa dvs.

    • rodi
     iul. 02, 2016 @ 22:21:22

     apreciem rugaciuna dvs. si a tuturor care simt alaturi de noi. De asemenea, sunt si alte familii pe care le cunoastem (unele) care fac la fel ca noi si sa ne rugam pentru toti cei ce trudesc pentru cauza Evangheliei mai intai, cum sunt pastorii si misionarii, dar apoi si pentru familiile care fac o altfel de misiune, de informare, de incurajare si care lupta alaturi de acesti parinti. Domnul sa isi faca lucrarea cu fiecare dintre noi, ca sa nu obosim niciunul in asa fel ca ne oprim din lucrare. Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca!

 5. douavieti2015
  iul. 01, 2016 @ 09:42:09

  Speram din suflet ca domnii parlamentari sa se implice masiv. Domnul sa-i ajute.
  Si iarasi, ce frumos a spus la plural de copii ca trebuie sa-i recuperam. Domnul sa-l binecuvinteze pe domnul Aurelian Mihai!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: