EVZ – Povestea Băiatului transformat în Fetiță, care a redevenit Bărbat și s-a sinucis

a

Una dintre normele aberante ale Corectitudinii Politice este Teoria Genului. Aceasta afirmă că un copil nu se naște băiețel sau fetiță, că sexul biologic al nou-născutului nu are nici o importanță. Însă ea se bazează pe ideile unui doctor nebun, care a nenorocit oameni, pretinzând că-i ajută.

Copilul va avea Genul (nu sexul!) pe care i-l va da felul în care este crescut de familie, colegii și profesorii pe care îi întâlnește în școală, provocările din carieră. Genul (spre deosebire de sex) ești liber să ți-l alegi și, de ce nu?, să ți-l schimbi, în funcție de etapa din viață și experiențele prin care treci. Astfel, în copilărie poți să alegi să fii băiețel, la tinerețe să fii femeie, pentru ca spre bătrânețe să ajungi la concluzia că cel mai bine ți se potrivește Transsexualitatea.

DR. MONEY, UCENICUL VRĂJITOR

La 8 luni, Bruce Reimer, un drăgălaș bebeluș canadian a ajuns cobai într-un experiment celebru asupra identității sexuale, care se va dovedi un eșec total și se va transforma într-o dramă cumplită.

Totul începe cu o intervenție chirurgicală banală.

În 1965, familia Reimer își aduce gemenii, pe Bruce și pe Brian, la spital pentru circumcizie, deoarece suferă de fimoză. Dar, din cauza unei erori medicale, Bruce își pierde penisul.

Disperați, părinții consultă o sumedenie de medici, dar nici unul nu are vreo soluție. Până într-o zi, când văd la televizor un interviu cu doctorul John Money, o autoritate în materie de sexologie la spitalul Johns Hopkins din Baltimore. Teoria lui Money este că identitatea sexuală a nou-născutului nu este dată de sexul cu care a venit pe lume, de cromozomi sau hormoni, ci de felul cum este crescut de părinți, de mediul social în care trăiește, de modelele pe care le întâlnește. Adică, exact Teoria Genului, care în zilele noastre face furori în lumea occidentală, și care a devenit o normă a Corectitudinii Politice.

Citeste mai mult aici – http://www.evz.ro/povestea-baiatului-transformat-in-fetita-care-a-redevenit-barbat-si-s-a-sinucis.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: