Jan-Aage Torp vizita in Romania: Batalia nu mai este pentru o singura familie, ci pentru o problema structurala in Norvegia

Jan-Aage Torp in Romania cu Titus Corlatean

Cand Biserica Philadelphia din Oslo, Norvegia a facut declaratii publice spunand ca nu exista persecutia crestinilor in Norvegia, Jan-Aage Torp a venit in sprijinul familiei Bodnariu in mod public si a scris editoriale si i-a sustinut public. Mai tarziu, a iesit la suprafata adevarul cand Marius si Ruth Bodnariu au primit documentele acuzarii si s-a vazut clar ca a fost vorba de o persecutie religioasa impotriva familiei, motivatia anti-religioasa fiind la baza la declansarea cazului in care pentru aprox 7 luni fam. Bodnariu si-au pierdut cei cinci copii organizatiei Protectia Copilului Barnevernet. In vizita sa la Bucuresti, Pastorul Jan-Aage Torp l-a intalnit cu senatorul Titus Corlatean:

„Spiritual, senatorul Corlatean apartine unei biserici independente Pentecostale.
M-am intalnit cu senatorul Corlatean in Oslo in ianuarie in batalia noastra de succes pentru familia Bodnariu, si am avut o buna discutie cu el, ca si acum.
Batalia nu mai este pentru o singura familie, ci pt o problema structurala in Norvegia si alte natiuni Europene. Noi doar am inceput!” – Jan-Aage Torp

ENGLISH

One of the great leaders of the Christian ideological movement in Europe is Senator Titus Corlatean of Bucharest. He is a former Minister of Justice and of Foreign Affairs, a former member of the European Parliament, and a member of the Social Democratic Party (PSD), part of the Party of European Socialists.
Spiritually, the Senator belongs to an independent Pentecostal Church.
i met first time with Corlatean in Oslo in January in our successful battle for the Bodnariu family, and I have had good discussions with him now as well.
The battle is no longer about one family, but structural issues in Norway and other European nations. We have just started!

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    iul. 03, 2016 @ 02:34:00

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Ovidiu Popa
    iul. 04, 2016 @ 01:49:32

    Rușinoasa asocierea acestui pastor cu senatorul care a împiedicat alegerile in diaspora in 2014. Aceasta asociere arunca o pata de rusine asupra credincioșilor din Romania.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: