RIDICA PRIVIREA (Look up) – un film dedicat generatiei online

Ridica-ti privirea! / Look up!

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iul. 03, 2016 @ 02:37:39

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. douavieti2015
  iul. 03, 2016 @ 09:21:02

  Super! Exact asta as spune si eu!
  Am obiceiul sa ma uit in metrou la oameni: de la cei mai tineri pana la cei in varsta, toti stau cu ochii in telefoane. La fel ca in clip-ul asta, ma intreb si eu oare de ce au pierdut oamenii conexiunea cu viata reala?
  Imi vine sa strig: Alo, sunt aici langa voi, suntem unii langa altii, oameni buni, dar mai important este un ecran. Trist…

  • Cristian
   iul. 04, 2016 @ 12:19:11

   Special pentru dvs., ca sa stiti ca nu doar dvs. ati observat aceste lucruri si nu doar dvs. vi se par atat de ciudate (cum chiar si sunt!!):

 3. Cristian
  iul. 04, 2016 @ 12:26:25

  Un mesaj DUR, pentru pocaiti!! Se stie deja ca pocaitii iubesc facebook mai mult decat pe Dumnezeu (prin adunari le e greu sa inchida telefoanele cu facebook si mult mai greu sa deschida Bibliile, pe care probabil nici nu le-au mai luat de acasa ca le au pe telefon – si pot mima ca citesc Biblia cand ei de fapt poate tot pe facebook stau). Se stie la fel de bine ca peste 99,9% din pocaiti au vorba asta „facebook nu este pacat” (si „depinde cum il folosesti”). EI BINE, *ESTE PACAT*, IAR NUMELE ACESTUI PACAT ESTE: *PACATUL IDOLATRIEI*!!

  Oare va observa cineva ca nu eu spun asta ci fratele Iosif Anca? Nu indraznesc nici macar sa visez… ca macar 1 singur om de pe planeta asta va observa ca in spatele fratelui Iosif Anca sta calauzirea Domnului (pentru ca Domnul este Lumina si fara EL nu vedem nimic, nu distingem idolatria fara EL!!).

  Iosif Anca – Pacatul retelelor sociale (audio)


  Sunt foarte ispitit sa dau nume de „frati” din Romania si America (chiar si din Chicago) care nu rabda acest adevar si ataca violent pe oricine vine sa le spuna (ca nu cumva ei sa-si piarda justificarea lor falsa de a iubi facebook)!! Dar nu voi da nume… pentru simplul motiv ca ne cunoaste Domnul pe toti si ne vede ce facem, cat ascultam, cat atacam pe cei care vin sa ne deschida ochii, cat implinim (daca om mai implini ceva) etc.

  Evident, mai am foarte multe de spus dar nu cred ca este acum vremea!! Dar voi spune…

  Totusi un scurt gand: nu numai Barnevernet si cuplurile gay ataca familiile!! SI RETELELE SOCIALE LE ATACA SI DUC LA DIVORTURI SI CURVIE SI IMORALITATE, CHIAR SI PRIN ADUNARI!! (si chiar si cu acordul pastorilor!!)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: