Florin Barbu – Cum a trecut ultimul meu weekend de libertate…

Florin Barbu 3 iulie 2016 1

 

Florin Barbu

Cum a trecut ultimul meu weekend de libertate dacă mîine se acceptă de tribunalul din Londra dorința celor de la Social Services Haringey să fiu Arestat:

Sîmbată am fost la o Mănăstire unde l-am rugat pe Bunul Dumnezeu să aibă grijă de copii mei și să facă cum crede că e mai bine ca într-un final copii să se întoarcă familie.

Duminică am fost invitat acasă la cineva unde m-am simțit ca in familie. Am fost cu ei la Biserică, în parc apoi la o înghețată. Prințesele foarte comunicative, prietenoase si cu inimi pline de iubire sau atasat repede de mine. Priveam și mă gîndeam la copii mei la cît de greu le e lor acolo, la cîte clipe am pierdut alături de ei ,la cum ar fi putut fi această zi alături de Andy și Diana.

Mai multe poze aici –

Va reamintim ca procesul la tribunalul Haringey a fost amanat pe ziua de luni, 4 iulie, si judecatorul va decide daca Florin Barbu a incalcat legea postand poze cu copiii sai in retelele sociale si in media:

Florin Barbu:

M-au rugat să merg Luni la tribunal în Londra ca altfel ma poate aresta si in absenta mea daca asa hotărește judecătorul.1 🌟 Am sa mai merg in Londra daca pierd toate procesele si nu am nici o alta șansa sa imi iau copii legal 2 🌟Daca trimiteti Copii mei in Romania sunt de acord sa vin 3 🌟 Daca sunt Extrădat de statul Roman dar dupa cum bine știți ei nu recunosc adopția voastră ceea ce înseamnă ca in Romania copii sunt ai mei așadar nu ma pot extrada deoarece nu am încălcat nici o lege.Deci ce inima aveti voi sa distrugeți copii mei si viața mea sa imi trimiteti scrisoare ca va pare rău dar nu îmi dați copii.Sincer a venit timpul să înțelegeți și să acceptați că bani nu cumpără totul.Sa presupunem prin absurd ca ma arestați apoi cind ies mă opresc direct la CEDO în Greva Foamei.Se poate vedea intenția clară că doriți să țineți copii mei cu forța acolo.Dumnezeu e cu mine simt ca nu fac nimic rău luptând pentru copii mei.

AFLATI mai MULTE aici – APEL la RUGACIUNE: Florin Barbu in asteptarea deciziei pentru ordinul de arest: Unicul deal care îl fac cu ei e să…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: