Ciorna emoţionantă a unui elev de 10 ani: …bagă de seamă, timpul se scurge repede!

a

„Copilăria este cea mai importantă etapă din viața unui om. Trebuie să înveți să zâmbești și să uiți de toate grijile tale. Orice gând răzvrătit de-al unui copil te poate face bucuros. Nu este o taină a lumii, dar dacă ai fost vreodată trist, se spune că așa vei rămâne toată viața. Fiecare copil se dezvoltă. În curând, acesta va deveni adult, iar mai târziu, moartea îl va primi cu brațele deschise. Ce mai aștepți?! Distrează-te cât ești copil! Lasă-ți gândurile triste spre adulți și bagă de seamă, timpul se scurge repede!”, scria pe biletul uitat în bancă de copilul de 10 ani.

SURSA – http://adevarul.ro/educatie/scoala/ciorna-emotionanta-unui-elev-10-ani….

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  iul. 06, 2016 @ 03:45:58

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. douavieti2015
  iul. 06, 2016 @ 15:04:22

  Mi s-a facut pielea de gaina… Intr-adevar intelepciune! Avem de invatat de la acest copil de doar 10 ani. Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe el si casa lui!

 3. mike
  iul. 07, 2016 @ 00:01:33

  Ce usor pentru unii care au parinti si nu duc grija zilei de maine– nu tot asa a gindit unul ramas orfan la -6 -ani de tatal ucis de comunisti – – bataturile in palma nu au disparut niciodata , nesiguranta zilei de maine , lipsurile niciodata pierdute –te face matur -prematur –cu neincredere in oameni –nesiguranta in viitor –marginalizat din cauza dosarului( patat de credinta crestina a parintilor )– Dar slava Domnului care e TATAL orfanilor care a purtat de grija –iar de eticheta ,am scapat dupa ce am parasit tara mama –adopat de mama vitrega -America– care sa dovedit mai buna decit mama buna Romania – BTW– atentie mare –distractia e periculoasa cind se face la extrme –copilul trebuie invatat cu munca , responsabilitate, si gind pentru viitor– copii de bani gata nu reusesc in viata –categoric- Acest copil, e un mic filosof optimist –God bless him!

  • rodi
   iul. 07, 2016 @ 00:28:20

   Mike, daca o sa iti faci timp vreodata (hopefully, in viitorul apropiat) sa scrii experientele tale, am fi bucurosi sa le publicam, chiar si in engleza daca doresti. Ar trebui sa ne punem serios, noi romanii, sa scriem experientele noastre sub comunism, mai ales copilariile noastre, pentru generatia copiilor nostri. Gandeste-te si daca te apuci, spune-ne. God bless you!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: