Guvernatorul Texasului: Căsătoria a fost definită de Dumnezeu, niciun om nu o poate schimba.

Photo via Facebook

Photo via Facebook

Acum un an, după decizia Curții Supreme de Justiție a SUA de a legaliza căsătoriile homosexuale:

Guvernatorul Texasului: Căsătoria a fost definită de Dumnezeu, niciun om nu o poate schimba. Greg Abbott emis o DIRECTIVĂ la câteva minute după decizia Curții: Toate agențiile statului să fie în GARDĂ

Un nou oficial american se înscrie pe lista celor care se revoltă împotriva deciziei Curții Supreme de Justiție a SUA de a legaliza căsătoriile homosexuale.
După senatori, procurori și candidați la președinție, de data aceasta este vorba de Guvernatorul Statului Texas, Greg Abbott.
Acesta nu s-a sfiit să posteze pe rețelele de socializare un mesaj fără echivoc: „Căsătoria a fost definită de Dumnezeu. Niciun om nu o poate redefini. Ne vom apăra libertățile religioase!”.
Dar Abbott nu s-a limitat doar la cuvinte. Imediat după anunțarea deciziei Curții, Abbott a emis o directivă prin care le ordonă agențiilor statului Texas să „prioritizeze punerea în aplicare” a Primului Amendament și a Legii pentru Restaurarea Libertății Religioase a statului Texas”. Prin această directivă,agențiile statului sunt puse în gardă ca „nimeni să nu ia măsuri adverse împotriva oamenilor motivați de o motivație religioasă sinceră”.
Citeste mai mult aici – http://www.activenews.ro/externe/Guvernatorul-Texasului-Casatoria-a-fost-definita-de-Dumnezeu-niciun-om-nu-o-poate-schimba.-Greg-Abbott-emis-o-DIRECTIVA-la-cateva-minute-dupa-decizia-Curtii-Toate-agentiile-statului-sa-fie-in-GARDA-119259

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: