Iulie 8 – Protest Contra Barnavernet la Summitul NATO din Varsovia

Iulie 8 - Protest Contra Barnavernet la Summitul NATO din Varsovia

Traducere AGNUS DEI –

La 8 iulie, în cadrul summit-ului NATO de la Varșovia, Krzysztof Rutkowski va organiza un marș cerând întoarcerea copiilor care au fost luati de la parintii lor! Părinți din Norvegia, Suedia, Olanda, Germania și alte țări vin să se alăture marsului!

Stop Barnevernet protest San Francisco

Romanians protesting in San Francisco February 2016

Dacă NATO dorește să aducă pacea în lume, ei ar trebui să înceapă prin respectarea propriilor lor copii și dreptul lor la părinți. Ură rachete izbucneste într-un copil care se face nefericit. Este timpul ca  conducatorul NATO sa înțeleaga tragedia care a fost cauzată de Norvegia, împreună cu țările aliate! – explica Krzysztof Rutkowski.
Notificarea de marș a fost deja depusă la Centrul de Criză al Capitalei de la Varșovia. Demonstratia va începe la 8 iulie 2016 la ora 14 (2pm), in fata Ambasadei Norvegiei din strada Chopina din Varșovia.

Krzysztof Rutkowski va veni acolo cu mașini și oameni cu bannere. Va fi înmânată o petitie ambasadorului Norvegiei cerând țării sale sa opreasca  imediat acțiunile inumane, care sunt în detrimentul copiilor din țara sa. Anual, mai multe  mii de copii sunt luati de la părinții lor, cea mai mare parte fiind imigranți albi. Autoritățile oficiale norvegiene confirmă faptul că acestia sunt, uneori, plasați în familii de homosexuali și, în multe cazuri confirmate copiii acestia sunt victime ale abuzului sexual.

 Apoi, se va forma marșul cara se va deplasa de acolo la Ambasada Statelor Unite, care este doar la 200 de metri distanță. Acolo, o petiție va fi înmânată ambasadorului care solicită Statelor Unite să ia măsuri pentru a elibera un băiat american pe nume Taylor și să-l dea înapoi la mama lui americana, Amy Jacobsen.

In acel moment, președintele american Barack Obama se va afla așezat lângă  Secretarul General al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, la Stadionul Național din Varșovia.

Robert Rewiński, redactor-sef al Patriot24.net, care va lua parte la demonstrație, explică: „Vom cere ambasadorului SUA pentru a apela Președintelui său, laureat al premiului Nobel pentru Pace, șa-i spuna despre problema mamei americane și copilului american în Norvegia.

Daca America vrea să aducă pacea în lume, ar trebui să înceapă prin a pune capăt tragediei mamelor și a copiilor. Vom cere ca Barack Obama sa faca aranjament cu Jens Stoltenberg, pentru eliberarea băiatuui american din captivitatea norwegiana și pentru întoarcerea lui în Statele Unite. Apoi, ei pot continua misiunea de reparare a lumii „, adaugă Robert Rewiński, a carui redactie conduce o campanie de câteva luni pentru boicotarea Premiului Nobel pentru Pace, care este acordat în Norvegia, din cauza cruzimii față de copii.

http://www.patriot24.net/on-8-july-during-the-nato-summit-in-warsaw.….

Protest in Warsaw/Poland: July 8th, 2pm

via Steven Bennett

VIDEO by Tuluba Hörspiel

On 8 July, during the NATO summit in Warsaw, Krzysztof Rutkowski will hold a march demanding the return of children who have been taken away! Parents from Norway, Sweden, the Netherlands, Germany and other countries are coming to join the march!

Read more here – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/07/05/july-8th-in-warsaw-poland-join-the-international-protest-against-child-kidnapping-in-norway/

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: