Billy Graham – Nu Lăsa ca Rușinea sau Frica să te Țină de la Cristos

pray rugaciune Bible Biblie

Traducere Agnus  Dei

Celebrul Evanghelist Billy Graham a spus că nu contează ce ai făcut în trecut, Dumnezeu poate schimba viitorul.

Graham scrie de multe ori o coloană in ziarul Kansas City Star, și în ultimul post, el scrie că, deși nu putem schimba trecutul nostru, putem să ne predam lui Dumnezeu și să-I lasam pe El să schimbe viitorul nostru.

„Nu lăsa rușinea sau teama, sau vinovăția, sau orice altceva sa te tina  de la Hristos. El te iubește și îți oferă iertare ca un dar, un dar pe care El  la plătit pentru noi cu prețul propriului Său sânge. Nici un păcat nu este mai presus de iertarea lui. Lăsați povara de vinovăție și rușine la poala crucii, ” scrie Graham, potrivit publicatiei crestine The Christian Post.

Evanghelistul continuă si spune că un pas important în restabilirea unei relații cu Dumnezeu este de a face parte dintr-o biserică.

„… Poate fi dificil sau jenant pentru tine să te întoarci în biserica la care ai participat o dată, dar asta nu înseamnă că Dumnezeu nu te poate ghida spre un nou grup de credincioși care te pot  încuraja și ajuta”, scrie el. „Daca corpurile noastre sunt bolnave, vom merge acolo unde putem găsi ajutor, iar dacă suntem bolnavi spiritual, ar trebui să facem același lucru.”

Într-un post anterior, Graham asigură, de asemenea, pe cititorii săi că Dumnezeu este întotdeauna gata să ierte dacă ne pocăm.

http://www.christianheadlines.com/blog/billy-graham-don-t-let-shame-or-fear-keep-you-from-christ.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: