Dr. Camelia Smicala – Azi am descoperit ca Finlanda mi-a luat tot. Mi-a luat copiii si mi-au dus sufletul cu ei.

Foto Facebook

Foto Facebook

Sa ne rugam pentru Dr. Camelia Smicala si pentru cei doi copii ai ei, Maria si Mihai, ca Dumnezeu sa le dea tarie si sa rezolve cazul lor, sa-i aduca acasa pe copii la mama lor. Dumnezeu sa aibe mila de Camelia si de acei parinti care sufera si lupta singuri si sa ne ajute sa fim un ajutor si o mangaiere pentru ei. 

Azi am descoperit ca Finlanda mi-a luat tot. Mi-a luat copiii si mi-au dus sufletul cu ei. Mi-au luat caminul,ca nu mai am un loc pe pamant unde sa ma simt acasa.S i in final mi-au furat si destinul meu de a ajuta oamenii. Dr. Camelia Smicala.

4 iulie 2016 – Camelia Smicala: L-am vazut azi pe Mihai.E terminat si m-a terminat si pe mine.A spus ca se simte ca in inchisoare si nu mai rezista.S-ar putea ca pentru noi totul sa fie prea tarziu.

😦 Camelia Smicala– „Sunt epuizata psihic. Nu sunt deprimata. Sunt pur si simplu knock-out. Am vazut-o azi pe Maria. E si mai rau decat Mihai. A plans aproape tot timpul si nu putea sa spuna decat ca vrea acasa si ca nu mai suporta sa vorbeasca cu oamenii care au distrus-o. Aceeasi lucratori sociali care au furat-o o interogheaza.

Azi am descoperit ca Finlanda mi-a luat tot. Mi-a luat copiii si mi-au dus sufletul cu ei. Mi-au luat caminul,ca nu mai am un loc pe pamant unde sa ma simt acasa.S i in final mi-au furat si destinul meu de a ajuta oamenii.

In 20 de ani am ingrijit zeci de mii de oameni. Am ingrijit si ucigasi fara sa ma gandesc la altceva decat ca sunt oameni. Dar azi n-am mai putut.E  prima data in 20 de ani cand am simtit ca nu pot sa fiu doctor pentru calaii copiilor mei.

Imi cer scuze,dar nu mai am putere sa zambesc si sa ii fac bine pe cei care imi chinuie copiii. Toti sunt pacientii mei. Toti cei care ne chinuie. Si au tupeul sa vina sa-i ajut. Si asteapta sa le zambesc. Si nu pot. Nu mai pot.”

 

7 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iul. 06, 2016 @ 03:24:21

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  iul. 06, 2016 @ 03:43:33

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Daniel Stanus-Ghib
  iul. 06, 2016 @ 17:53:23

  Dumnezeu să vă mângâie dragilor! 💗

 4. george
  iul. 08, 2016 @ 02:12:33

  oamenilor voi faceti cit depinde de voi pe zona crestina insa am observat ca deja un post de televiziune islamist din Turcia a luat atitudine si ii indeamna si pe crestini la unitate pe directia apararii valorilor familiei in opozitie cu atutudinile si legile occidentala de rapire a acestora si vinderia lor catre homosexuali care evident au observat si ei caci nu pot avea copii si atunci legalizeaza rapirile de copii de la ceilalti care normali fiind au copii

 5. Trackback: Finlanda – Cazul Smicala: Casele de copii au camere de arest la fel ca intr-o inchisoare. Aici este plasat Mihai cand se revolta si vrea acasa | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Cazul Dr. Camelia Smicala la Televiziunea Nationala Finlandeza (VIDEO) | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Camelia Smicala: Domnule Iohannis, nu credeti ca ar trebui sa luati atitudine pentru copiii Romaniei? | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: