„Un verset pentru bucureșteni!”

un verset pentru Bucuresto

Am inceput campania: „Un verset pentru bucureșteni!”

Mergem prin Bucuresti si impartim versete oamenilor si ii incurajam sa citeasca Biblia. Ne rugam ca apetitul lor pentru Dumnezeu si Biblie sa creasca.

Ne vom opri sa ne rugam pentru Instituțiile întâlnite pe drum. Azi vom intâlni:
Politehnica
O unitate militară
Cotroceni – Președintele Iohanis
Spitalul Municipal

Ne oprim in centru si ne vom ruga pentru Bucuresti si pentru intreaga tara. Vom face lucrul acesta toata vara. Ne rugam pentru miile de persoane care vor primi un verset din Biblie de la noi sa-L cunoasca pe Dumnezeu.

Rugati-va si voi pentru aceasta campanie.
Va incurajez sa începeți aceeasi campanie si in orașele voastre.
Doamne ajuta!
‪#‎unversetpentrubucuresteni‬ ‪#‎BisericaProfides‬

Tony Berbece

4 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  iul. 07, 2016 @ 01:19:45

  Dintotdeauna au existat manipulatori care nu au lasat oe altii in pace in tentativa de a-i stapani.De aceea au fost inventate religiile.Nu ma intelegeti gresit,nu doresc sa contest existenta unei Vointe Superioare pe care iL numim CONVENTIONAL Dumnezeu,Alah,Ihwe sau alt fel.Insa oamenii dorind sa stie mai mult despre Creator pe care l-au atribuit tuturor fenomenelor neintelese si mai ales pentru a se cocota si profita de semenii lor au inventat religiile.Biblia a fost scrisa de aproximativ 40 de insi,a fost compilata si cenzurata de diversi papi,deci nici valoarea unui document istoric complet nu o mai are.A imparti aceasta carte si implicit a impuia capul noilor generatii cu ea este nu numai gresit ci si imoral mai ales daca se face aceasta in intentia de a fi memorata si invatata pe de rost.La urma urmei este un clasic”chip cioplit”la care chiar una din cele zece porunci ne indeamna sa nu ne inchinam.

 2. moreconnection
  iul. 07, 2016 @ 10:17:33

  Felicitari. este biblic: Marcu 16 15-16
  Crestini trebuie sa fie in actiune afara, nu intre peretii unei cladiri.
  Sa dea Domnul sa fie o trezire in toata Romania si toata Europa. Dumnezeu are nevoie de voi acum. Fie ca Mina Lui sa fie cu voi la lucru.
  Pavel Rocas
  Dallas

  • gabrielmarinescu1960
   iul. 08, 2016 @ 00:15:53

   Iarasi este invocat Dumnezeu pentru interese omenesti meschine,iarasi se recurge la o alta minciuna pentru a se construi chiar si ceva bine intentionat,tot nu au invatat oamenii ca minciuna are picioare scurte si ca orice este cladit pe minciuna nu dainuieste.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: