Digi 24 – Au învins Barnevernet, dar nu şi-au primit copiii. Acum, cei doi părinţi intră şi la închisoare

Photo Familia Avramescu FB
Andreea şi Roberto Cruz – ea cetăţean român, el cetăţean spaniol – vor face două luni de închisoare în Norvegia, după ce au pierdut un proces în care au fost acuzaţi de violenţe asupra celor doi copii. Potrivit rudelor din ţară, Andreea se va prezenta la penitenciar în 28 iulie.
Soţul ei a fost, potrivit rudelor, încarcerat în seara zilei de 4 iulie. În esenţă, situaţia devine tot mai dramatică: micuţii au fost separaţi şi de părinţi, şi unul de celălalt, mama şi tatăl intră în puşcărie, mama ar putea fi ulterior expulzată, iar o decizie a instanţei, defavorabilă Barnevernet, nu a mai fost aplicată.
Bunicii din România: Facem demersuri să preluăm noi copiii. Trăiesc despărţiţi

În familia din România a Andreei Cruz, durerea creşte. „Prima dată li s-a dau dat cinci luni de închisoare în penitenciar, pedeapsă care apoi a fost redusă la două luni. Amenda pe care o aveau iniţial de plătit, 3.000 de coroane de persoană, a fost redusă la 3.000 pentru amândoi. Ginerele meu s-a prezentat în 4 iulie la penitenciar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de două luni, fiica mea se va prezenta în 28 iulie”, explică tatăl româncei, Constantin Avrămescu.

[cititi articolul complet în Digi24]

Un comentariu (+add yours?)

  1. Estera Ciama
    iul. 08, 2016 @ 01:23:56

    Ai milă Isus Tu .., cîtă durere pe ei !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: