Pretențiile persoanelor LGBT la copiii altora sunt misoginie

Pretențiile persoanelor LGBT la copiii altora sunt misoginie

„Misoginia mișcării LGBT aruncă femeile înapoi în timp, într-o epocă a întunericului în care prejudecata față de mamele necăsătorite și sarcinile nedorite constituia regula”. Un articol de opinie de „Rivka Edelman”, profesoară universitară de literatură și compoziție literară, care scrie sub pseudonim pentru a se proteja de hărțuirea activiștilor LGBT. Aceasta este, de asemenea, feministă, activistă pentru drepturile copilului și membră a consiliului de administrație a unei rețele de sprijin a copiilor crescuți în familii LGBT și ajunși la vârsta adultă.[…]

„Drepturile” LGBT calcă în picioare drepturile femeii și ale copilului

Argumentele pentru „egalitatea căsătoriei” se folosesc de copii, pretinzând deseori că, dacă adulții homosexuali s-ar putea căsători, copiii crescuți de aceștia ar beneficia de „protecții” mai ample.

Aceasta este un „dublu limbaj” orwellian. „Protecțiile” constau în accesul și controlul adulților homosexuali asupra copiilor, care sunt tratați ca mărfuri.

Activiștii sunt suficient de versați pentru a-și da seama că este mai bine ca publicul să nu vadă această inconsecvență ascunsă. Majoritatea oamenilor sunt încă fixați asupra aserțiunii inițiale, a unei „uniuni consensuale între doi adulți care nu fac rău nimănui altcuiva”.

Niciun cuplu de același sex nu se poate reproduce în interiorul său. Este de datoria noastră să analizăm modurile în care căsătoria unisex ridică pretenții asupra copiilor altor persoane, ca un „drept civil”, și, astfel, invariabil, le refuză femeilor dreptul la propriii copii și copiilor, dreptul la o mamă și un tată.

Citeste mai mult aici – http://www.culturavietii.ro/2016/07/08/pretentiile-persoanelor-lgbt-la-copiii-altora-sunt-misoginie/

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iul. 08, 2016 @ 01:44:34

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  iul. 08, 2016 @ 03:22:57

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Ghita L
  iul. 08, 2016 @ 22:15:24

  Ghita Lavric ,,Daca Dumnezeu va mai lasa mult omenirea asa cum inainteaza in pacat va trebui sa isi ceara scuze de la Sodoma si Gomora,, ….Billy Graham prin anii 80.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: