Breaking News – Noua Lege pentru bisericile din Rusia – Se Interzice Evanghelizarea……..

Russian President Vladimir Putin FOTO Washington Times

Russian President Vladimir Putin FOTO Washington Times

Breaking News – Noua Lege pentru bisericile din Rusia – Se Interzice Evanghelizarea în afara clădirii!

Traducere AgnusDei – Sursa: Christianity Today

Actualizare (8 iulie): În această săptămână, președintele rus, Vladimir Putin, a aprobat un pachet de legi anti-terorism, care introduce restricții mai severe asupra activității misionare și de evanghelizare.

În ciuda rugăciunilor și a protestelor din partea liderilor religioși și susținători ai drepturilor omului, ieri, Kremlinul a anunțat aprobarea lui Putin. Amendamentele, includ legi împotriva împărtășirii credinței în case, on-line, sau oriunde altundeva, dar a recunoscut clădirile de biserici, intră în vigoare la 20 iulie.

Cu toate că oponentii noilor măsuri au speranța de a face, în cele din urmă, un apel în instanță sau sa aleaga legislatori care să le modifice, ei au început să pregătească comunitățile din care ei fac parte, pentru o viață care sa fie în conformitate cu noile reguli, a raportat Forum 18 News Service, o retea creștină de raportare a evenimentelor din regiune.

Protestanții și minoritățile religioase, care sunt grupari mai mici si se aduna de obicei în casele lor, se tem că vor fi cele mai afectate. Luna trecută, „ofițerul de poliție locală s-a dus la o casă  în care un grup de penticostali se întâlnesc în fiecare duminică,” a declarat Konstantin Bendas, episcop adjunct al Uniunii Penticostale, la Forumul 18. „Cu o expresie mulțumita ofiterul le-a spus:” Acum se intra la adoptarea legii.  Va  voi scoate afară de aici. „Cred că ar trebui să ne temem acum de o astfel de aplicare zeloasa”.

„Există potențialul unor ramificații radicale foarte larga datorita acestei legi,” Joel Griffith de la Asociația Evanghelica Slavica a declarat într-un raport al Misiunii Network News. „Totul depinde de modul în care aceasta lege va fi pusă în aplicare, ceea ce este un semn de întrebare de mare proportie.”

http://www.christianitytoday.com/gleanings/2016/june/no-evangelizing-outside-of-church-russia-proposes.html

3 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  iul. 09, 2016 @ 11:50:35

  A inceput…

 2. barzilaiendan
  iul. 09, 2016 @ 15:04:05

  Reblogged this on B a r z i l a i – e n – D a n (Un Barzilai izvorât din Dan) and commented:
  În America, Obama și Clinton vor să schimbe un cuvânt din Constituție. În loc de ,,libertate religioasă“ ei vorbesc mereu de ,,libertate de închinare“. Asta înseamnă că avem libertatea să ne manifestăm în locațurile de cult, dar nu în alte locuri. Rusia face la fel. Aceeași Marie doar cu altă pălărie. Dumnezeu este exilat din societate. ,,Să ieșim dar afară din cetate ca să suferim ocara Lui.“

 3. Ivan Vikovan
  iul. 30, 2016 @ 12:04:58

  In Russia a fost o singura credina adusa de Apostolul Andrei. Oamenii devenise buni crestni. Se rugau, faceau bine, plini de dragoste, se ajutau unii pe altii,….. Dar in ultemele 100-150 de ani America a adus multe secte religioase, care au destrus adevarata credinta adusa de Apostolul Andrei. Poate, ca-i bine sai opresti pe ei straini si rai, ca sa nu mai planteze secte false, care duc la peire si nu la mintuire. Daca nu vom vege, vom ajunge in vremea cand se vor uni toate sectele si religiile false, cu scopul dea ajuta la formarea Ordenului Mondial. Ferici de cei ce respecta Adevarat Invatatura a Domnului Slavei si implinesc Marele Poruncii date de Dumnezeu.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: