Mesaj urgent – Politia s-a infatisat la locuinta Andreei Bradeanu si a arestat-o!!!

Andreea Sutton Bradeanu arestata FOTO Alex Bradeanu

FOTO Alex Bradeanu – Arestul Andreei

UPDATE 11 iulie – Andreea Sutton Bradeanu a fost eliberata dupa trei zile in arest!

UPDATE  9 iulie ora 21:00 (Ro)– Au trecut 24 de ore si Andreea este inca in arest. E posibil ca nu o vor elibera pana luni. Rugati-va pentru ea ca e si bolnava.

UPDATE 8 iulie (23:30 Ro) Alex Bradeanu ne informeaza

O sa revenim cu un video si o inregistrare audio cu ce s-a intamplat la adresa noastra.
Andreea este acum in arest. A fost arestata din cauza ca oamenii au trimis scrisori la adresele membrilor la protectia copilului spunandu-le sa ii dea acasa copii Andreei.

Din aceasta cauza protectia copilului (social worker/managerul) au facut plangere la politie „pentru abuz” iar acesta rezultand cu arestarea Andreei(sotiei)

Andreea este acum in arest.

(1) A fost arestata din cauza ca oamenii au trimis scrisori la adresele membrilor la protectia copilului spunandu-le sa ii dea acasa copii Andreei.

Din aceasta cauza protectia copilului (social worker/managerul) au facut plangere la politie „pentru abuz” iar acesta rezultand cu arestarea Andreei(sotiei)

(2) Nu s-a certat cu nimeni, ci doar au facut plangere de abuz din cauza ca oamenii trimiteau felicitari la una din fiice fiind ziua ei pe 09.07.16.

Au arestat-o din cauza ca era pe BAIL si ca nu avea voie sa aiba legatura cu cei ce au fetele in grija.
Culmea…ea nu a trimis nici o scrisoare/felicitare si nimic de alt fel.

Mesaj urgent – Politia s-a infatisat la locuinta Andreei Bradeanu si a arestat-o!!!

Andreea Sutton Bradeanu

Am primit acest mesaj:
„Urgent: in aceste momente poliția esta casa la Andreea Bradeanu sa o aresteze”
Va rog haideti pe genunchi sa strigam catre Domnul! Poate ca tocmai protestul de azi a deranjat autoritatile…
Doamne ai mila de Andreea, Te rugam tare mult… (V. M.E.)

Mesajul a fost imediat confirmat de Dan Dragoman, care se afla cu Florin Barbu si George Alexander in Bruxelles unde va avea loc un protest pasnic, pentru cazul lui Florin Barbu si alti parinti a caror copii au fost luati de Protectia Copilului.

Dan Dragoman ne informeaza:

Eram toti la masa si discutam despre cazurile de abuz.
Ne-a sunat Andreea (Sutton-Bradeanu) sa ne spuna ca maine dimineata vine la Bruxelles, la Protest.
La 15 min dupa aceasta convorbire, 4 politisti au venit la ea acasa si au arestat-o.
Am asistat in direct (prin telefon) la arestarea ei.

(Rodi) E posibil ca au interceptat convorbirea???

Foarte probabil.
Mai mult ca sigur.

La 15 min dupa ce ne-a confirmat  prezenta  ei la protestul de maine, au venit s-o aresteze.
Trebuia sa vina impreuna cu o alta victima a abuzurilor facute de protectia copilului din UK.

(Rodi) Wow, nu imi vine sa cred ce dezvaluim aici, felul in care se procedeaza, un caz supra-orwellian!

CITESTE –

„ANDREEA SUTTON BRĂDEANU, ARESTATĂ!:- George Alexander. ~~https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/07/08/andreea-sutton-bradeanu-arestata-de-george-alexander/

Recent, Andreea a facut un sait in care descrie cazul ei si a celor trei copii care au fost luati de Protectia Copilului din Anglia pentru o fapta savarsita de tatal copiilor dinainte de a-l cunoaste Andreea. Acesta este saitul crealizat cu doar cateva zile in urma – http://www.suttonchildren.com/.

a.jpg

In saptamana trecuta, fostul sot al Andreei si si noua sotie au inceput sa o hartuiasca online pentru ca a divulgat situatia personala in spatele crizei prin care statul i-a luat cei trei copii.Dar pe tata (si fostul sot) nimic nu-l doare de cei trei copii avuti cu Andreea care sunt acum in custodia statului si sufera enorm.

Ce sa mai zicem de felul in care statul actioneaza? E un fenomen nemaiintalnit. Parinti a caror copii au fost luati fortat sau mai bine zis ‘rapiti legal’ de asa zisa ‘Protectia Copilului’ din Anglia si Norvegia, agentie care nu este multumita ca a furat copiii si i-au dat la straini, dar umbla sa intimideze si sa bage in inchisoare parintii, ca sa piarda copiii orice urma de parintii lor adevarati (biologici) si parintii adoptivi sa le stearga orice amintire a acestor copii. Sa uite de parinti, de neamul lor, de credinta lor. Ne rugam pentru Andreea ca Dumnezeu sa o scoata din ghiarele autoritatilor si chiar si a fostului sot care continua sa o chinuie. Dumnezeul in care se increde Andreea e mai mare decat toti acesti monstri ai zilelor noastre si El poate sa rezolve si aceasta criza. Dumnezeu sa-i dea putere lui Andreea si asa cum ea mi-a zis de la inceput cand a maflat ca obisnuieste sa mearga cu grupul lor de la biserica prin parc sa le vorbeasca oamenilor despre Hristos, ea mi-a mai spus ca daca trebuie sa ajunga si in inchisoare, si acolo il va vesti pe Hristos tuturor. Dumnezeu sa fie alaturi de ea, sa-i dea putere si sa fie o marturie vie pentru El.

Cititi aici despre cazul Andreiei Bradeauna si va rugam sa o purtati in rugaciune pe Andreea si pe cei trei copii ai ei:

Viata Noastra de iad in Anglia

Andreea Sutton Bradeanu cu copiii

 

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: