Nimeni nu trăiește de unul singur ~ Florin Ianovici

Florin Ianovici

Nimeni nu trăiește de unul singur

Cred în revelațiile pe care le aduce iubirea. În actul iubirii sufletul înmugurește și răspândește mireasma iubirii. Prietenii sunt ca o ploaie care aduce viață și rod.

Prietenii nu îți vor oferi zăhărel ca atunci când dresezi animăluțele de companie, ci îți vor spune deseori adevăruri care te dor. Dar durerea aceasta te impinge înainte spre desvărșirea pe care o așteaptă Dumnezeu.

Un prieten adevărat se poartă în necaz ca un frate pentru că devine familia ta, sânge din sângele tău. Te sfătuiește, te îmbărbătează, te ceartă și chiar te amenință dacă e nevoie doar pentru că nu știe să renunțe la tine.

Un prieten adevărat te îndeamnă să te pocăiești pentru că știe că fericirea depinde de Dumnezeu. Prietenii adevărați îți văd poate cel mai bine greșelile pentru că nu uită să privească constant spre tine.

Prietenii adevărați devin zid în fața atacurilor celui rău, iar rugăciunile lor sunt artileria grea a cerului împotriva răutății celor de pe pământ.

Nimeni nu trăiește de unul singur, ci doar agonizează printre zile, ore, minute. Să înveți să îți deosebești prietenii de dușmani e ca diferența dintre antidot și otravă. Dacă le încurci, ai încurcat-o!

Viața e deseori ca o masă întinsă. De tine depinde cine stă la celălalt capăt al mesei.

Un comentariu (+add yours?)

  1. Cristian
    iul. 08, 2016 @ 07:34:42

    Intradevar, doar in necazuri putem observa cel mai bine care din cunoscuti ne este cu adevarat prieten si care era de fapt prefacut (si ne intoarce spatele la greu sau altii poate chiar ne ataca, ca niste pasari de prada infometate care se napustesc asupra celui ranit, neavand rabdarea sa-l mai astepte sa moara). SI TOCMAI ATUNCI, IN NECAZ, AJUNGEM DE FAPT SINGURI, CAND VEDEM CATI DIN CEI DIN JUR ERAU SINCERI (ZERO) SI CATI ERAU PREFACUTI (RESTUL)!…

    Pe de alta parte este Cineva care nu ne lasa niciodata la greu: DOMNUL ISUS!! NUMAI EL NE ESTE ALATURI MEREU!… In rest… pana si rudele sau chiar cel de langa tine (sot/sotie!!)…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: