Legea împotriva bătăii la fund a copiilor din Franța

French parliament

Cum se poate folosi Legea împotriva bătăii la fund a copiilor din Franța împotriva familiei

Un prim pas spre confiscarea copiilor in Franta? Nu trebuie nimic mai mult decat un denunt si apoi sa fie copiii interogati si intrebati: V-a tras  parintii o palma la fund? Si de acolo sa porneasca o persecutie care sa rezulte in smulgerea copiilor de la parintii biologici si sa fie dati in adoptie fortata. Am vazut filmul  in Norvegia de mai multe ori deja. Se vor savarsi aceleasi nedreptati si in Franta in viitorul apropiat? Si inca ceva, daca se introduce legea, vor aresta parintii care le-au dat la fund la copii inainte de lege… si copiii vor stii sa spuna: o, da ne-a batut inainte de lege, dar nu dupa? Cand vor fi intrebati, ei vor spune ca  au primit palme la fund. Organizatiile Protectiei copilului din Europa au descoperit un mod eficient prin care sa ia copiii de la oricare familie vrea…. sah mat, parintilor!

DIGI 24

Potrivit legii, o palmă părintească este încadrată la tratament degrandant şi umilitor.

Franţa şi Marea Britanie sunt singurele ţări din Uniunea Europeană care nu au interzis oficial violenţa educativă. Anul trecut, Consiliul Europei a ameninţat Parisul cu condamnarea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului dacă nu se aliniază normelor civlizate.

Potrivit unui sondaj, însă, 70 la sută dintre francezi nu sunt de acord cu interzicerea bătăii la fund.

ACTIVE NEWS:

Deputații francezi au votat împotriva recurgerii de către părinți la orice formă de violență fizică față de copii, o măsură simbolică, dar considerată fundamentală, în contextul în care Franța este acuzată frecvent pentru întârzierile în domeniu

Copiii din Franța sunt foarte aproape să fie protejați prin lege de bătăia la fund. Potrivit legii, o palmă părintească este încadrată la tratament degrandant și umilitor.

Măsura, care trebuie discutată în Senat, este numai civilă: nu este prevăzută nicio sancțiune împotriva părinților. Însă „enunță un principiu clar, cu vocație de a fi repetat taților și mamelor și de a le modela comportamentul lor viitor”, au subliniat deputații inițiatori ai proiectului.

Citeste aici – http://www.activenews.ro/

Anunțuri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: