Andreea Sutton Bradeanu – Sentinta: Monitorizare prin bratara electronica cu GPS

Andreea Sutton Bradeanu dupa iesirea de la inchisoare

Andreea Sutton Bradeanu dupa iesirea de la inchisoare

Andreea Sutton Bradeanu Sentinta: Monitorizare prin bratara electronica cu GPS, ca sa opreasca orice contact cu copiii

Andreea a fost arestată vineri, 8 iulie, chiar în ziua de dinaintea unui protest organizat la Bruxelles, la care urma să participe împreună cu alte persoane. Luni, 11 iulie, femeia a fost pusă în libertate, iar într-o postare de pe o reţea de socializare, deveanca arată că a fost arestată fără temei. În acelaşi mesaj deveanca scrie că i s-a dat drumul pentru a fi prezentă la un proces, în 8 septembrie, în care va fi dată sentinţă. Este vorba despre unul dintre numeroasele procese pe care Andreea le-a iniţiat în instanţele britanice pentru a-şi recupera copiii, luaţi de lângă ea de şapte ani, dar până acum nu a obţinut nici un rezultat. (Mesagerul Hunedorean)

Astăzi a avut loc procesul initial in care s-a judecat cazul Andreei. Urmeaza un alt proces pe 8 septembrie:

Sunt inca aici slava Domnului. Ofiterul de probatie a spus ca nu s-au adunat acuzatiile sa fie hartuire si nici sa cauzeze traume cum au spus cei care au fetele. Raportul de la acest ofiter a fost foarte bun si pozitiv pentru mine. Mi-a dat sa fac 15 ore cu ofiterul de probatie, 3 ani sa nu intru pe strada unde stau fetele, sa nu-i contactez pe acesti oameni. Mi-a dat sa port bratara de urmarire 6 saptamani…. si amenda de £620 lire Andreea Sutton

si motivul pentru care i s-a pus aceasta bratara, ca Andreea sa fie monitorizata:

Bratara este sa se asigure ca nu merg sa imi vad fetele si ca nu intru pe strada lor….

In interviul video de la linkul de mai jos, Andreea discuta arestul din 8 iulie la Observator TV:

One of Romania’s biggest TV Channels has got involved after seeing evidence of abuse in the manner of dealing with us and our case ––– Interviul se intrerupea de la semnal si sa inteles gresit.
1. Trebuia sa platim £2000 la avocat, dar nu am avut si ne-a chemat avocata care era de datorie din oficiu. 2. Liverpool nu Londra. Multumim televiziunii Antena 1 pentru aceasta fapta de ajutor. Va multumesc de mii de ori, doamna/domnisoara reportera a-ti prezentat minunat. Multumim tuturor celor care sunteti alaturi de noi in aceste momente.
Cuvintele nu vor descrie niciodata aceste multumiri si cat ne intareste, mai ales pe mine personal.
Dumnezeu este mare si tot El va face dreptate la toti si ne va intarii. Andreea

VEZI VIDEO aici – OBSERVATOR TV – O româncă strigă după ajutor, din Londra! Statul britanic i-a luat cei trei copii  Interviu cu Andreea Bradeanu

Citeste mai mult despre cazul Andreea Sutton Bradeanu-

Aceasta este povestea Andreei – Viata Noastra de iad in Anglia

CITESTE –

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: