EVZ.ro – Cine este Theresa May, noul prim-ministru al Marii Britanii

Theresa May

Theresa May, noul prim-ministru al Marii Britanii, este fiica unui preot anglican care i-a insuflat principiile morale extrem de stricte…

1 Timotei 2:1-4

1 Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii,
2 pentru* împăraţi şi pentru** toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea.
3 Lucrul acesta este bun* şi bine primit înaintea lui** Dumnezeu, Mântuitorul nostru,
4 care* voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi** să vină la cunoştinţa adevărului.

EVZ.ro: Theresa May devine miercuri 13 iulie prim ministru al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, înlocuindu-l pe David Cameron, care ocupa această funcție din mai 2010. May este a doua femeie premier britanic după Margaret Thatcher și va avea dificila misiune de a conduce Marea Britanie în perioada ieșirii din UE.

May a făcut campanie alături de Cameron în favoarea rămânerii în UE, dar este cunoscută ca o eurosceptică moderată și a ocupat timp de șase ani funcția de ministru de interne, cel mai longeviv politician pe acest post extrem de dificil din ultima sută de ani, potrivit RFI.

May este al 76-lea prim ministru din istoria Marii Britanii și este unul dintre cei 12 premieri din 24 din ultimul secol care nu au ajuns în funcție după alegeri generale.

Ea este fiica unui preot anglican care i-a insuflat principiile morale extrem de stricte, unii ar spune inflexibilitatea, care a ghidat-o în cariera sa politică….

Citeste mai mult – http://www.evz.ro/cine-este-theresa-may-noul-prim-ministru-al-marii-britanii.html

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iul. 14, 2016 @ 03:06:08

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Cristian
  iul. 14, 2016 @ 05:00:40

  …Ramane de vazut ce inseamna de fapt „principii morale extrem de stricte”! Eu am citit pe net ca anglicanii ordineaza femei-pastor, chiar lesbiene-pastor sau pastori gay!! Asa ca nu am asteptari prea mari cand aud denumirea de „anglicani”…

  In alta ordine de idei, e un pic de contradictie: principii stricte dar o femeie CARE CONDUCE! Credeam ca Biblia afirma ca „femeia sa nu se ridice deasupra barbatului”…

  Le doresc englezilor sa aiba in noul prim ministru un lider mult mai integru decat pana acum, IN CIUDA tuturor aparentelor (si ma gandesc aici si la faptul ca in ultimii 200 de ani sau mai bine, Anglia a fost condusa EXCLUSIV de masoni; Tony Blair de ex. era mason de rangul 33, adica maxim).

 3. Cristian
  iul. 19, 2016 @ 06:04:45

  Se pare ca sunt „gura pocita” (cam se spulbera mitul cu principiile alea morale extrem de stricte):

  (video) Theresa May anunță că NU ar ezita să ucidă o sută de mii de bărbați, femei și copii într-un atac nuclear. Mesajul noului premier al Marii Britanii

  http://www.activenews.ro/externe/Theresa-May-anunta-ca-NU-ar-ezita-sa-ucida-o-suta-de-mii-de-barbati-femei-si-copii-intr-un-atac-nuclear.-Mesajul-noului-premier-al-Marii-Britanii-135135

  • rodi
   iul. 19, 2016 @ 09:18:27

   trebuie sa vina astfel de lideri, daca Dumnezeu are de gand sa duca la implinire planul sfarsitului. E interesant ca multi, de frica trairii in pacat, neaga in gura mare ca nu traim vremurile sfarsitului, pentru ca ei nu vor sau nu mai pot sa se pocaiasca. Dar, semnele sunt tot mai multe… si copiii lui Dumnezeu, care isi mananca zilele in generatia asta comparata cu vremurile lui Lot si a lui Noe, zice. Amin! Vino, Doamne Isuse! Asteptam izbavirea si ziua minunata cand vom fi cu Domnul nostru!

   • Cristian
    iul. 20, 2016 @ 04:05:50

    Poate ca or trebui sa vina dar este gresit sa ne grabim sa numim „pocaiti” oameni despre care nu stim inca prea multe lucruri! Nu oricine provine dintr-o familie crestina (daca or fi crestini anglicanii, ca am auzit multe lucruri rele de ei), nici oricine merge la vreo adunare (ca presedintele Romaniei de exemplu), se poate numi automat crestin! Crestinul este cel care are TRAIREA, nu numele! Asa afirma Biblia: „Nu oricine-Mi spune Doamne Doamne ci CEL CE FACE Voia Tatalui”!

    Sigur… M-as bucura ca Anglia totusi sa aiba un conducator crestin, iar ce am citit pe Active News sa fie doar o exceptie. La fel m-as bucura ca Romania sa aiba un presedinte crestin, in ciuda tuturor celor intamplate pana acum (care cam bat la ochi)!

    • rodi
     iul. 20, 2016 @ 14:31:09

     cel putin, credem ca Dacian Ciolos nu ar fi facut afirmatia de azi in favoarea familiei traditionale fara acordul presedintelui, si asta e un semn bun din partea dinsului si o raritate la sefi de stat.Cat despre Theresa May, se va vedea in curand.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: