Adevarul – Marea provocare: sex şi responsabilitate în Europa ce vine

varsta primului raport sexual in Europa

Noua fabrica de copiii pentru EUROPA: Copiii de varsta 13-14 ani

Belgia:

Uitati cum distrug dragostea Storge in folosul dregostei Eros in cadrul in care Eros NU are ce cauta! Aceasta imagine ar trebui sa reflecte numai iubirea Storge intre un bunic si nepoata lui sau un loctiitor de bunic si nimic mai mult. Cum li s-a terfelit mintea in acest hal incat sa poata sa le fulgere asa ceva prin minte cum ar fi dragostea Eros intre aceste personaje?

Oricum pedofilii din Olanda si Germania au cerut imedia dupa 26 iunie 2015 dreptul la casatoria cu minori de „macar” 12 ani.
Cum se victimizeaza hedonismul si cum sufera hedonismul azi mai mult ca oricand! Pare ca niciodata n-a fost asa persecutat hedonismul ca azi! Sexul este mediatizat in modul cel mai agresiv pana la refuz, au invadat media cu acest subiect!

Feriti-va sa nu defaimati nici macar pe unul din acesti micuti; caci va spun ca ingerii lor in ceruri vad pururi fata Tatalui Meu care este in ceruri. (Mat.18:10)

Isi bat joc de inocenta si splendoarea copiilor in bolnavele lor ritualuri boeme. (Traducere PRF)

Citeste mai mult aici – BELGIA. Sex legal la o vârstă mai mică, de pana la 13 ani inclusiv … (2014)

Adevărul – Marea provocare: sex şi responsabilitate în Europa ce vine

(2015) Revine acum în forţă o discuţie care, în mod regulat, provoacă dezbateri dintre cele mai aprinse, atât în Europa, cât şi în lume. De data asta, tonul s-a inflamat în Belgia după ce Karin Jiroflée şi Karine Lalieux au propus în Parlamentul Federal un proiect de lege care să prevadă scăderea vârstei maturităţii sexuale de la 16 la 14 ani.

Mai precis, ar fi depenalizate actele sexuale, hetero sau homosexuale, între persoane cu o vârstă minimă de 14 ani şi având un partener cu maximum 3 ani mai mult.

Totul în contextul în care este evident că se produce o mutaţie la nivelul legislativ în din ce în ce mai multe regiuni ale lumii (aveţi alăturat harta actuală a „vârstei maturităţii sexuale”) care, pentru specialişti, tinde să arate nevoia societăţii de a recunoaşte o realitate imposibil de contestat: scăderea vârstei la care au loc primele contacte sexuale liber-consimţite. Ca argument, cei care propun acest tip de iniţiative legislative folosesc studiile demografice recente care, în majoritate, susţin că vârsta pubertăţii diminuează cu două sau trei luni în fiecare deceniu. Aceasta ar face ca, în medie, vârsta primului raport sexual să fie acum la 15 ani şi jumătate. Cifre uneori acceptate, dar care sunt contrazise totuşi de alte surse, cum ar fi cele sintetizate în cartografia ce urmează, care indică vârsta de 17 – 3 ani ca fiind media mondială a primului raport sexual.

Temerea este că,

  1. …într-o asemenea situaţie, dacă pragul maturităţii sexuale va fi scăzut foarte mult, ne vom putea apropia primejdios de modelul oferit de societăţile din lumea a treia (acum majoritar în lumea musulmană) unde femeile se căsătoresc într-adevăr extrem de rapid şi rămân acasă să aibă grijă de copii.
  2. …Temerea este că, într-o asemenea situaţie, dacă pragul maturităţii sexuale va fi scăzut foarte mult, ne vom putea apropia primejdios de modelul oferit de societăţile din lumea a treia (acum majoritar în lumea musulmană) unde femeile se căsătoresc într-adevăr extrem de rapid şi rămân acasă să aibă grijă de copii.

http://adevarul.ro/international/europa/marea-provocare-sex-responsabilitate-europa…

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: