Alianța Familiilor din România – Căsătoriile între persoane de același sex au ca „victime colaterale” copiii

gay parade kids FOTO Reuters via Charisma

Astazi elaboram asupra unui motiv in plus pentru care „casatoriile” homosexuale nu  trebuie legalizate. Ele nu au nimic de a face cu egalitatea, nediscriminarea ori cu dreptul la casatorie. Acolo unde au fost legalizate, casatoriile homosexuale au victimizat si continua sa victimizeze copiii, institutionalizind, de fapt, un stil de viata fara nici o valoare sociala, caracterizat doar prin efecte negative. Victimizarea copiilor in „familiile” homosexuale e un subiect rar discutat, e incorect politic, iar atunci cind e pus in discutie, zgomotul si propaganda previn o discutie lucida si rationala.

Din fericire, in ultimii ani un numar in crestere de studii sociologice au fost publicate care dovedesc adevarul incontestabil ca asa numitele “familii” homosexuale vatama copiii. Acest adevar incontestabil ar trebui sa fie cel mai convingator argument impotriva legalizarii casatoriilor homosexuale. Ce castiga societatea din legiferarea unei institutii care, asa cum a fost dovedit, victimizeaza copiii si le incetineste dezvoltarea intelectuala si morala?

Putem vorbi de cauzalitate ori doar de corelatie intre homosexualitatea parintilor si situatia precara a copiilor lor ajunsi adulti?

Cititi mai mult aici – http://www.culturavietii.ro/2016/07/14/casatoriile-intre-persoane-de-acelasi-sex-au-ca-victime-colaterale-copiii/

2 comentarii (+add yours?)

  1. gabrielmarinescu1960
    Iul 14, 2016 @ 23:55:09

    Oricat am accepta si respecta drepturile omului cand vine vorba de educatie si orientare sexuala subiectul devine extrem de sensibil si cantarim cu alta logica.Copiii se stie se formeaza atat prin mostenire genetica,dar mai ales prin PUTEREA EXEMPLULUI care este dat in primul rand de parinti.Ce poate fi in capul unui copil care are parinti de acelasi sex cu atat mai mult sesizand la acestia momente de tandrete conjugala?Homosexualitatea nu este o normalitate,ea este acceptata doar in numele drepturilor omului care nu pot si nu trebuie limitate de nimeni,insa copilul ce ar putea fii adoptat sau chiar al unuia dintre ei(sau amandoi cum spune acum stiinta genetica a viitorului)va fi influentat negativ spre a inclina el insusi catre ceva nefiresc si anormal.Homosexualitatea este anormala,atractia intre parteneri are la baza instinctul de conservare al speciei ce are la baza o femela si un barbat si oricata bunavointa ar exista in sfera juridica si sociala,inclinatiile sexuale ale copilului nu trebuiesc influentate de catre doi parinti dereglati comportamental.De aceea dupa parerea mea cel putin drepturile homosexualilor trebuie sa se opreasca aici la neadmiterea cresterii si educarii unui copil unde avem de a face cu incalcarea drepturilor respectivului copil de a creste intre-o familie de oameni normali.

  2. octavpelin
    Iul 15, 2016 @ 02:36:48

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: