ONU a adoptat o rezoluție FĂRĂ PRECEDENT: Singura familie recunoscută este cea NATURALĂ. Si acum….

UN building
Acum un an…..
Consiliul pentru Drepturile Omului din Cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a adoptat rezoluția  A/HRC/29/L.25, intitulată : Protecția familiei: contribuția familiei la punerea în practică a dreptului la un standard decent de viață al membrilor săi, prin rolul său în educație și realizarea unei dezvoltări durabile.
Rezoluția, care a fost propusă de o serie de state africane, dar și Rusia și China, susține că „familia este principala responsabilă pentru creșterea, protejarea și copiilor”, dar și că „pentru a se asigura dezvoltarea armonioasă a copilului, acesta trebuie să crească într-o familie”.
Mai mult, rezoluția susține că „familia este grupul fundamental al societății și mediul natural pentru creșterea și bunăstarea membrilor săi, în special al copiilor”. Mai mult, ONU recunoaște explicit faptul că „familia este grupul natural și fundamental al societății și merită să fie protejată de societate și stat”.
Rezoluția a fost adoptată pe 3 iulie, la aproape un an de la propunere, cu 27 de voturi pentru și 14 împotrivă. Grupul țărilor care s-au opus a fost condus de Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Franța. Brazilia, Argentina, Mexic și Macedonia s-au abținut.
Așa cum era de așteptat, grupurile pro-familie și cele pro-homosexuale au reacționat în mod diferit…..
Cititi mai mult aici – http://www.activenews.ro/externe/Lovitura-in-plin-incasata-de-activistii-LGBT-ONU-a-adoptat-o-rezolutie-……

acceptarea homosexualitatii

Sondaj 2013 Pew Research: (1) VERDE – majoritatea populatiei acestor tari accepta homosexualitatea (2) GALBEN – Majoritatea populatiei acestei tari NU accepta homosexualitatea (3) GRI – impartiti in opinnia despre hommosexualitate (50% – 50%) Mai mult aici –http://www.pewresearch.org/fact-tank/2013/06/04/global-snapshot-sex-marriage/
ACUM -: In opozitia legilor internationale, ONU impreuna cu cateva state membre promoveaza casatoria de acelasi sex in toata lumea:
ENGLISH

In direct opposition to international law, both the central UN bureaucracy and individual Member States are aggressively promoting same-sex marriage worldwide.

The United Nations has begun openly advocating a controversial position on one of the most divisive issues facing its Member States. Even worse, the UN position does not enjoy support in international law.

Over the past few years, many UN bureaucrats have decided to ignore the consensus-led processes laid out in the UN Charter in order to advance the idea that individuals possess a right to same-sex marriage. The Secretary General himself, along with many bureaucrats occupying positions in various UN agencies or UN treaty-monitoring bodies, has been publicly championing same-sex marriage, even though no UN document produced by Member States has ever promoted same-sex marriage and the vast majority of Member States strongly oppose it.

The UN’s Recent Efforts to Promote Same-Sex Marriage…..

Read more here – http://www.thepublicdiscourse.com/2016/01/16281/În directă opoziție cu dreptul internațional, atât birocrația centrală ONU și statele membre promovează agresiv căsătoria între persoane de același sex în întreaga lume.

 

 În directă opoziție cu legea internaționala, atât birocrația centrală ONU cat și unele state membre promovează agresiv căsătoria între persoane de același sex în întreaga lume.

Organizația Națiunilor Unite a început sa pledeze în mod deschis pentru o poziție controversată a uneia dintre cele mai devizive probleme cu care se confruntă statele sale membre. Ce este si mai rău, este faptul ca  poziția ONU nu se bucură de nici un sprijin în legea internaționala.

De cativa ani incoace, mulți birocrați ONU au decis să ignore procesele conduse prin consens prevăzute în Carta ONU, în scopul de a avansa ideea că indivizii posedă dreptul la căsătoria între persoane de același sex. Insusi Secretarul general, împreună cu mulți birocrați care ocupă poziții în diferite agenții ale ONU sau organisme de monitorizare a tratatelor ONU, au promovat public căsătoria intre acelasi sex, chiar dacă nici un document ONU, realizat de către statele membre nu a promovat vreodată căsătoria între persoane de același sex și vasta majoritate a statelor membre se opun cu fermitate acestui act.

Eforturile recente ale ONU, pentru a promova casatoria de același sex  …..

 

 

 

 

 

 

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iul. 15, 2016 @ 02:37:33

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Ghita L
  iul. 15, 2016 @ 03:43:01

  Cum va explicati aceasta schimbare de afirmatie a multor asa zi si specialisti din unele täri unde puterea päcatului a crescut (iar influienta oamenilor credinciosi sa diminuat ?) O schimbare a acestei noi conceptii de sustinerii teoriei diverse de orientare sexuala a aparut odata cu descoperirea anumitor gene la homosexuali,dar si la alte boli si s-a promovat ideea multi ani ca ei (perversii)nu sunt vinovati ca s-au nascut asa,cu gena aceasta si pe masura ce genetica se dezvolta se descopereau noi gene ale multor maladii deci nu trebuie discriminati si au luat avänt ,NUMAI CA ….ULTIMELE DESCOPERIRI (din ultimii ani) au aratat ceva intereresant CARE RASTOARNA TOATA aceasta INTERPRETARE :Nu GENELE PROVACA PATIMI SI perversiuni ci INVERS…PATIMILE ( si pacatele) duc la aparitia UNOR GENE,intocmai cum organismul la aparitia unei boli fizice raspunde prin sistemul imunitar creind anticorpi,nu-i asa cä nu e asa greu de inteles ?ASA ESTE si in anomaliile si peversiunile sexuale dupä cum bine se stie duc la cäi bätatorite la sinapsele creierului ducänd la dependenta Aceste STUDII au demontat interpretare gresitä si tendentioase a genelor intrucät a trebuit timp sä se urmäreasca evolutiile si corelatiile.DACA aceaste interpretare mai veche ar fi adevarata atunci nu ar mai fi o responsabilitate pentru pacat,de ce sä judece Dumnezeu lumea daca oamenii se nasc cu niste gene care nu pot fi schimbate deci se anuleazä judecata,si in final mäntuirea,cäci sa vehiculat ideea cä dupa cum sunt gene pentru fiecare patima separat,prin anumite mutatii genetice coordonate se ajunge la schimbarea omului prin ACEASTA NOUA METODÄ DE MÄNTUIRE ,ba mai mult ,ar fi si genele imbätränirii si prin remedierea lor s-ar ajunge la VIATA VESNICÄ A PÄCÄTOSULUI färä un MÄNTUITOR ,färä pocäinta ,iertare si biruntä asupra päcatului Ce PÄRERE AVETI ? DE UNDE AU IZVORÄT ACEASTÄ TEORIE? ,care aläturi de teoria evolutiei este CEA MAI PERVERSÄ si SUBTILA ARMÄ a diavolului (cu d mic) care in numele unor descoperiri dealtfel poate folositoare,(?) dar interpretate gresit ,ca sa rästoarne Familia si prin ea credinta crestina de aceia sintem PRO Pro familia crestina si umanä ! Haideti sä däm pe fatä amägirea intunericului ! Domnul sä fie cu voi !

 3. Ioan Burca
  iul. 15, 2016 @ 06:41:41

  Tarile care au fost impotriva familiei naturale, sau s-au abtinut, in frunte cu Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Franța. Brazilia, Argentina, Mexic și Macedonia ca sa-i protejeze pe homosexuali, oare la ce se asteapta, la binecuvantari de la DUMNEZEU, sau la blesteme, dezastre, atacuri teroriste, etc.?! Problema lor e ca sunt ATEI, adica asa cum se traduce termenul „ATEI”, au hotarat sa traiasca „FARA DUMNEZEU” ! Asta au hotarat, asta vor avea, din nefericire! DUMNEZEU nu obliga!

  28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite. (BIBLIA, Romani capitolul 1)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: