B1 TV prezintă cazul familiei Manolache (Video)

Familia ManolacheClik pentru video

Desi B1 prezinta cazul ‘tip Bodnariu’,  e gresit, exista o mare diferenta intre cazul Bodnariu si celelalte cazuri in care copii ai familiilor romane au fost luati fortat de la parinti. Procesul cazului Bodnariu a fost declansat pe motive religioase, celelalte cazuri, nu.

B1 TV prezintă cazul familiei Manolache

Cazurilor Bodnariu, Avrămescu şi Barbu, ai căror copii au fost luaţi de autorităţile din Norvegia, respectiv Marea Britanie, li se alătură încă unul, tot din Regatul Unit. B1 TV prezintă cazul familiei Manolache, ai cărei copii, şase la număr, au fost luați în custodie de serviciile sociale britanice. Familia Manolache poate spune că a avut noroc: autorităţile române au fost sesizate la timp, iar cazul va fi judecat de o instanţă din ţara noastră.

Lucrurile au mers bine până în martie când Anastasia, mezina familiei, care avea pe atunci vreo 6 luni, a căzut din cărucior. Copilul a început să plângă, lucru care a atras imediat atenţia vecinilor, iar mai târziu, la spital, atenţia serviciilor sociale din Leeds.Fetiţa a fost separată de mama sa, încă din spital. La două zile de la internare, în urma unui raid acasă la soții Manolache, au fost luați și ceilalți cinci copii.

În timp, s-a ajuns ca fata cea mai mare să fie returnată părinților naturali, trei fete să fie la un agent maternal și celelalte două să ajungă fiecare la câte o familie de plasament…..

Citeste mai mult AICI – http://www.b1.ro/stiri/externe/cazul-bodnariu-tras-la-indigo-copiii-familiei-manolache-sase-la-numar-au-fost-luati-in-custodie-de-serviciile-sociale-britanice-video-155852.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: