DOMNUL ISUS, Pastorul ​Vladimir ​ Pustan, Cantorul si … Mantuirea!

Vladimir Pustan
O Marturie deosebita spre slava DOMNULUI si intarirea noastra in credinta in DUMNEZEU!
28. Va fi plînsul şi scrîşnirea dinţilor, cînd veţi vedea pe Avraam, pe Isaac şi pe Iacov, şi pe toţi proorocii în Împărăţia lui Dumnezeu, iar pe voi scoşi afară.
29. Vor veni dela răsărit şi dela apus, dela miazănoapte şi dela miază-zi, şi vor şedea la masă în Împărăţia lui Dumnezeu.
30. şi iată că sînt unii din cei de pe urmă, cari vor fi cei dintîi, şi sînt unii din cei dintîi, cari vor fi cei de pe urmă.”
 ( BIBLIA, Luca 13:28 – 30)

DOMNUL ISUS, Pastorul Vladimir Pustan, Cantorul ortodox si … Mantuirea!

 

2 comentarii (+add yours?)

 1. Dan Gavril
  iul. 16, 2016 @ 12:26:29

  Frate Pustan ,Im pare foarte rau ca am vrut sa ascult aceasta marturie. Dar din pricina muzici pe care ai puso sa te acompaniza nu am intales nimic . Este Identic cu bruiajul Comunistilor Inainte de Revolutie la Europa Libera .atunci cand Bruiajul era aprope la maxim, Va propun un lucru.Puneti muzica in-ainte de vorbire ,sau dupa . ca sa se Intaleaga si predica si cantarea.Ca lui Dumnezeu Ii place buna Oranduiala, sa fie si in biserica si afara. Domnul sa va aiba in paza lui .

  • rodi
   iul. 16, 2016 @ 23:46:43

   Pace frate Dan Gavril, video e facut de persoana care l-a postat pe Facebook, nu de pastoral Vladimir Pustan si aveti dreptate ca e cam greu de inteles… Totusi, dacca aveti rabdare si poate chiar sa ascultati de doua ori, a doua oara se va intelege si mai bine, e o marturie interesanta, cum a lucrat Dumnezeu la pocainta unor doua personae importante in viata fr Pustan.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: