Eu de Tine am nevoie

Florin Ianovici

Eu de Tine am nevoie

Sunt zile în care mai mult ca orice avem nevoie de un Tată. Atât de nemiloase sunt loviturile vieții încât numai în brațele unul Tată iubitor poți să îți vindeci rănile.

Sunt zile în care mai mult ca orice avem nevoie de un Împărat. Atât de coruptă e lumea zilelor noastre încât neîncrederea e epidemică. Doar domnia lui Dumnezeu peste om și omenire poate readuce bucuria de a te ridica din pat cu convingerea că nu e zadarnic.

Sunt zile în care mai mult ca orice avem nevoie de un Comandant de oști. Atât de conflictuală și violentă e lumea în care trăim încât oamenii sunt paralizați de frică. Doar puterea și strategia lui Dumnezeu pot aduce curajul și dorința de a lupta pentru un scop mai mare decât supraviețuirea.

Sunt zile în care mai mult ca orice avem nevoie de o Jertfă de ispășire. Atât de legat e sufletul de lanțurile patimilor, atât de vinovată e conștiința, atât de apăsătoare e dogoarea păcatului încât doar Mielul cel fără de vină a lui Dumnezeu, Isus Hristos, mai poate ispăși avalanșa de nelegiuire care a inundat lumea.

Tu de cine ai nevoie în aceste zile?

Florin Ianovici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: