LA UN PAS DE ANARHIE, AȘTEAPTĂ DICTATURA! PROFEȚIILE SE ÎMPLINESC… ORICUM!

Cristian Ionescu

POPAS PENTRU SUFLET

Ceea ce se întâmplă în Franța (citește: Europa și, pe-aproape, SUA) este tipic liberalismului socio-politic. Pătruns de propria sa ideologie de trei parale – precum că oamenii sunt buni(cei) dacă-i iei cu frumosul și, parte din instinctul uman, dorința de libertate și distracție este universală – liberalului îi este imposibil să depășească limitele utopiei pe care și-a imaginat-o.

Deci, contrazis brutal de realitățile tragice ale terorismului islamic și ale violențelor rasiste, el trece la explicații.

În mintea lui, nenorocirea nu este că enclavele create de musulmani în vestul Europei sunt by design centre de cucerire și expansiune a califatului arabic, ci faptul că nu sunt suficiente oportunități economice pentru acești tineri minunați care, dacă ar avea un job adecvat, ce băieți de treabă ar fi!

Înadins, liberalul ignoră faptul că idolul teroriștilor de pretutindeni, Osama bin Laden a fost un bogătaș – putred de bogat – care în loc să-și…

Vezi articolul original 518 cuvinte mai mult

7 comentarii (+add yours?)

 1. gabyel1995
  iul. 15, 2016 @ 10:16:25

  Saitul dumneavoastra este foarte greu de accesat . Uneori nu poate fi accesat deloc . Se inchide cromul automat . Este un mare chin .

  Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Vin 15 iul. 2016 la 17:38, agnus dei – english + romanian blog a scris: | rodi posted: ” ” | |

  • rodi
   iul. 15, 2016 @ 12:57:14

   as avea o intrebare, mai bine zis doua:
   1) accesati saitul prin telefon
   2) Daca da, e greu de accesat din mai multe locuri sau il accesati doar de acasa.

   Noi am observat ca uneori accesam nu doar saitul nostru greu, ci si altele, inclusiv Facebook, de acasa la ore de varf, cum ar fi seara, cand toti vecinii sunt acasa si folosesc internetul. Dar, din alte parti publice unde este wi-fi, merge foarte rapid, mai rapid ca de acasa accesarea oricarui sait.
   Va multumim pentru aceste informatii care ne ajuta si pe noi la blog..

   • Mirela
    iul. 16, 2016 @ 00:42:34

    Si eu am aceeasi problema..mi se inchide saitul dvs. automat..dupa mai multe incercari reusesc sa il deschid..orice alta pagiba mi se deschide normal..doar aici si cam de 4-6 saptamani se intampla asta..

    • rodi
     iul. 16, 2016 @ 08:42:33

     Mirela, multumim pentru informatii… o sa incercam sa discutam problemele astea cu cei de la wordpress sa vedem ce ne spun ei.

 2. Ray
  iul. 15, 2016 @ 13:20:07

  Pace .indiferent de conexiune si de viteza internetului ….eu cred ca site-ul rodiagnusdei este in vizorul unor persoane care doresc sa restrictioneze accesul la informatiile care sunt cu adevarat folositoare pentru crestini.

  • rodi
   iul. 15, 2016 @ 13:41:17

   se poate.. ne rugam zilnic pentru ca atacuri vin nu numai din afara, dar si de la unii de-ai nostri… Va rugam sa va rugati pentru noi. Totodata, incercam sa facem unele schimbari, spre ex, sa stergem ‘widget-urile din partea dreapta, acelea mai vechi, ca sa se incarce mai usor pagina, dar e o munca formidabila ca trebuie date mai mult clikuri pentru stergerea lor… dar cu ajutorul Domnului vom merge inainte…va multumim din inima pentru aprecieri

 3. SILVIA
  iul. 16, 2016 @ 01:14:10

  Fratele Ionescu ,in pofida limbajului usor caustic,are discernamantul spiritual pe care-l da o reala cunoastere a Scripturii .Cu adevarat,toate converg spre crearea de justificari pentru intrarea pe scena lumii a acelui dictator de care scrie in Apocalipsa .Tatal ceresc sa ne dea intelepciunea si puterea de-a ne descatusa de toate legaturile care ne-ar face sa dam inapoi in fata marelui test.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: