Daca pui punct unei relatii fa-o cu dragoste ~ Tony Berbece

man praying

Daca pui punct unei relatii fa-o cu dragoste

In ultimul timp aud de tot mai multe despărțiri intre prieteni (nu ma refer la divorțuri).

Viata ne aduce si in situatia de a încheia o relatie anume, fie pentru ca nu aducea nimic rodnic, fie pentru ca unul din cei doi a ales alta cale.

Si Pavel s-a despărțit in lucrarea lui de Barnaba, dar fara sa-si afecteze reputația de crestin autentic, fara sa-L întristeze pe Dumnezeu.

Unii desi ca fata si baiat s-au inteles ani de zile, dintr-odată devin dusmani de moarte si incep un lung șir de denigrări. Altii, inainte buni colaboratori, ajung dusmani in transee diferite desi amandoi zic ca sunt in „Oastea Domnului”.

De la iubire maxima la ura crunta. Realizez ca iubirea adevarata nu se uita si nu se șterge niciodata, ce a fost si a parut iubire a fost doar o imitatie. Asigurați-va ca iubiti cu iubire din Dumnezeu.

Daca a venit vremea sa pui punct fa-o cu dragoste, chiar daca ai de pierdut. Si Avraam aparent a pierdut câmpiile mănoase lăsându-l pe Lot sa aleagă, insa peste ani Lot era sărac lipit pamântului intr-o peștera si Avraam era cu mult mai bogat ca la despărțire.

Dumnezeu iubeste curăția de inima si respectul. Cand imi fac un prieten ma rog întotdeauna ca in cazul unei despărțiri sa ramanem crestini. Pentru ca o despărțire poate sa fie punctul de alunecare din Biserica.

Nu zic lasa loc de: „Buna ziua!”, ci zic lasa loc de: „Pace!”

Tony Berbece

2 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  iul. 17, 2016 @ 07:30:17

  Teoretic suna bine invatatura… si pare buna… dar realitatea este ca adevaratii copii ai lui Dumnezeu nu ar trebui sa initieze relatii (gen fata+baiat) in afara casatoriei! Relatiile de genul asta sunt practicate de cei din lume si de asa-zisii pocaiti firesti sau carnali (numiti si PACALITI).

  Relatiile sanatoase sunt intre FAMILII, nu intre indivizi de sex opus!… Este nevoie de intelepciune, astazi mai mult ca oricand!! (tocmai intelepciunea ne lipseste; avem doar tehnologie dar intelepciune ZERO)

  Sa fim atenti la invataturile „moderne”, care apar ca in vremea sfarsitului, adica exact ca ciupercile dupa ploaie!! Se mai spune ca X sau Y lucru „nu este pacat” dar noi sa nu ascultam asemenea erezii si sa cercetam singuri lucrurile, CANTARIND SPRE CE ROADE DUCE LUCRUL X SAU LUCRUL Y!! Zideste? Sau darama? In cazul de fata, relatiile fata+baiat duc la imoralitate sau chiar curvie! Deci nu zidesc ci darama!…

  (stiu ca vor fi reactii vii la cele scrise de mine; cei mai multi nu suporta astfel de invataturi si le place joaca cu pacatul mai mult decat sfintirea)

 2. rodi
  iul. 20, 2016 @ 14:40:56

  Cristian, nu am ajuns la comentariul acela pana acuma.. E postat.

  In fiecare zi vad adulti hipnotizati de ecranul jocului trecand prin fata mea. Nu imi vine sa cred ce vad…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: