Definirea Împărăţiei lui Dumnezeu (4)

….prima definiţie a fericirii…..

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Iosif Țon- Mesaj special pentru Biserica Contemporană!!

Îi mulțumesc fratelui Țon pentru mesajele transmise. Sunt efectiv mirat și profund mișcat, nu numai de actualitatea mesajelor pentru biserica contemporană, dar și de modul în care fratele Iosif a reușit să se mențină „la zi” cu evoluția generației noi, în ciuda vârstei frumoase pe care o are.
Vă rog să urmariti seria celor 7 episoade care vor fi publicate pe blogul noastru, și veți vedea că nu am exagerat deloc prin afirmațiile făcute. Dumnezeu să-i dea fratelui Țon multă sănătate, fiindcă este cu adevarat un izvor nesecat și o sursă binecuvântată pentru orice creștin dornic de a-L cunoaște mai mult și mai bine pe Dumnezeu.

Mike Olari

iosif-ton-71Cap.4

Prima definiţie a Împărăţiei

„Când un om aude Cuvântul privitor la Împărăţie şi nu-l înţelege, vine cel rău şi răpeşte ce a fost semănat în inima lui” (Matei 13:19).

„Iar sămânţa căzută în…

Vezi articolul original 894 de cuvinte mai mult

7 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  iul. 17, 2016 @ 00:54:41

  Spalarea creierelor…

  • rodi
   iul. 17, 2016 @ 01:53:24

   Da, asa vi se pare dvs. Dar ce scrie in Biblie este pur ADEVAR. Si in acest articol, Iosif Ton explica un adevar profund.

 2. gabrielmarinescu1960
  iul. 17, 2016 @ 04:13:31

  Pentru ca eu oricate rele mi s-ar intampla,mi s-au intamplat sau mi se vor mai intampla nu pot sa inghit pe nemestecate ceva INCHIPUIT de altii in numele Lui!Repet nu-L neg,nu-L contest,insa conteste vehement inventarea religiilor din cauza oamenilor care pe de o parte au simtit nevoia de a se prosterna cumva smeriti in fata maretiei Creatiei,iar pe de alta(mai ales)datorita nemernicilor ce au profitat de acest lucru erijandu-se in „invatatori,prooroci sau profeti”.Consider ca am fost dotat cu logica gandirii tot de Creatie si inainte de a crede cercetez cel putin pentru a nu deveni ridicol.Biblia este scrisa(deci creeata)de mana si mintea omului,mai exact de catre peste 40 de insi ce au scris-o dea lungul a aproape 2000 de ani.De aceea se limiteaza a afirma ca intreaga istorie a Pamantului este de doar 6000 de ani ceea ce desigur este extrem de ridicol!Ce facem cu erele geologice,cu miliardele de ani,cu toate descoperirile in acest sens DEMONSTRATE MATEMATIC SI cu PROBE de netagaduit?Biblia nici macar un rol istoric nu poate pretinde pentru ca a tot fost compilata si revizuita de multi papi si cenzurata de acele capitole incomode doctrinar,iar din punct de vedere educational este si mai dezastru fiind trunchiata si revizuita de atatea ori!Adevarul daca ar fi vorba despre el nu are voie sa fie cosmetizat si inca tot de oameni!

  • Avram
   iul. 17, 2016 @ 22:46:47

   Gabriel.
   Daca te informezi mai corect si citesti vei afla ca toate datele care apar in Biblie sunt precise. Nu a spus nimeni ca Pamantul are numai 6000 de ani. Sase mii de ani sunt de la creierea primului om, Adam. Tu ai mai spus cu alte ocazii ca nimeni nu l-a vazut pe Dumnezeu. Isus Christos este Fiul lui Dumnezeu. El a existat intotdeauna si a venit printer noi locuind printre noi 33 de ani. El a spus ca cine la vazut pe El l-a vazut pe Tatal(Dumnezeu). Cum vei raspunde aici? Biblia este scrisa de oameni este adevarat, dar este insuflata de Dumnezeu si de folos, ca sa invete, sa mustre, sa indrepte sa dea intelepciune in neprihanire. Exista un Creiator si El se numeste Dumnezeu. Adanceste-te in Scriptura, citeste-o ca sa primesti intelepciunea ca sa o descoperi. God bless you.

   • gabrielmarinescu1960
    iul. 18, 2016 @ 00:27:49

    Eu iti spun daca doresti sa polemizam s-o facem cinstit.Iisus Cristos a fost Fiul Lui Dumnezeu asa cum suntem TOTI,exact asta a dorit sa spuna la infatisarea din fata lui Caiafa,nu a pretins niciodata ca El ar fi fost special decat prin CALEA ce a ales s-o urmeze.Dta imi dai cu citate in cap si nu cu DOVEZI.Omul nu a inceput sa existe prin Adam,aici este vorba doar de o metafora,la fel cum a fost si cazul cu Noe dupa ce Arca a esuat pe varful muntelui Ararat ca tot in biblie spune ca fii lui Noe s-au imprestiat in Lume si s-au cuplat cu fiicele si fii altor oameni(!?!?).Deci se contrazice singura.Oamenii nu exista pe Pamant doar de 6000 de ani,e o prostie limitata de dovezile avute cand a fost scrisa bliblia,si-au luat o marja de siguranta pe care au crezut-o suficienta,insa antropologii si arheologii au dovezi ce duc bine la suta de mii de ani!Si ce-mi citezi ce”a spus El”adica Iisus,cine citeaza cuvintele Lui?Imi dai cu lozinci religioase in cap in loc de argumente si dovezi,omule ai creierii spalati!Ca exista un Creator(nu”Creiator”)nu contest,dar inca nu a fost descoperit si probabil ca nu va fi curand,insa asta este datorita Vointei Lui si nu din alt motiv,nu ne indreptateste pe noi din graba sa inventam cumva”raspunsuri despre Domnul”si despre aspectul si limitele Lui.Nu mai ma indemna sa citesc ca prostul si sa CRED,ca fara dovezi nu cred nimic!Ca biblia contine invataturi si pilde comportamentale pozitive sunt iarasi de acord(ca si in orice campanie electorala se spun si se promit numai lucruri frumoase,face parte din propaganda si trebuie sa momeasca cu ceva pentru a manipula/convinge),insa contest cu logica bunului simt ca cineva L-a vazut sau auzit pe Creator.

    • rodi
     iul. 18, 2016 @ 15:39:17

     Gabriel, noi nu polemizam, noi si majoritatea cititorilor nostri Il cunoastem pe Dumnezeu din cartea cu revelatie din partea Lui, Biblia. Cuvantul e inspirat si noi il credem. Multe religii vor lua o idee sau adevar, sau mai multe si vor face o religie din ea. Noi, daca credem ca Biblia e inspirata de Dumnezeu, o credem in totalitate si ne vom tra iviata dupa invataturile ei. Nu e greu de conceput si inteleg ca respingi acest fel de traire si aceasta credinta si este dreptul tau sa refuzi sa crezi. Si noi cand vorbim despre mantuirea lui Dumnezeu prin Fiul Sau, nu o facem ca sa adaugam persoane la biserici, ci ca si ei sa Il cunoasca pe Dumnezeul Bibliei, care, noua, ne-a facut mult bine.

 3. SILVIA
  iul. 18, 2016 @ 00:32:14

  Nu-L putem cunoaste pe Dumnezeu decat prin revelatie !…cand ,prin indurarea lui Dumnezeu si prin smerirea noastra se intampla aceasta , pricepi ca prim lucru ce ridicola este trufia omenesca si ce nebunie este sa crezi ca stii ceva.Am suferit de aceasta „boala” .Am citit mult si nu orice dar, cand am inceput sa ctesc Biblia ,tot ce citisem inainte a inceput sa se aseze la locul potrivit .Biblia este din cer iar noi suntem de pe pamant .Nimic nu poate fi cunoscut in mod veridic decat prin lumina Scripturii, nici chiar ce este si ,de ce ,tehnologia moderna.Doar in ISUS sunt ascunse „toate comorile intelepciunii si ale stiintei”
  G MARINESCU vorbesti de logica si cercetare! ….chiar si aceasta daca nu e luminata de sus este oarba.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: