O nouă familie a unui cuplu de același sex – construită pe ruinele familiei mele

gay family

CITESTE si –

Amândoi copiii mei se confruntă cu probleme identitare, ca și alți copii. Dar există anumite probleme profunde și unice cu care se vor confrunta drept consecință directă a acțiunilor fostului meu soț.

Redefinirea căsătoriei face rău femeilor și copiilor noștri – De fiecare dată când un nou stat redefinește căsătoria, știrile abundă de povești fericite cu cupluri homosexuale și lesbiene și noile lor „familii”. Dar în spatele zâmbetelor până la urechi și fotografiilor însorite se ascund alte povești, mai dureroase. Acestea sunt păstrate în locuri secrete și întunecate. Sunt suprimate, iar cei care doresc să le spună sunt reduși la tăcere în numele „egalității căsătoriei”.

Dar eu refuz să păstrez tăcerea.

Eu îi reprezint pe aceia ale căror povești de viață reale sunt ținute în umbră. Am simțit personal durerea și suferința aduse de propaganda pentru distrugerea familiei naturale.

În toamna anului 2007, soțul meu, cu care eram căsătorită de aproape 10 ani, mi-a spus că este homosexual și că vrea să divorțeze. Într-o clipă, lumea pe care eu o știam și o iubeam – viața pe care o construisem împreună – s-a zdruncinat.

Am încercat să îl conving să-mi rămână alături, să reziste și să lupte ca să salvăm căsnicia noastră. Dar vocea mea, dorințele mele, nevoile mele – și ale copiilor noștri mici – nu mai contau pentru el. Devenisem dispensabili, fiindcă el luase în brațe un cuvânt mititel care devenise întreaga lui identitate. A fi gay era mai important decât angajamentul, jurămintele, responsabilitatea, credința, calitatea de tată, căsnicia, prieteniile și comunitatea. Toate acestea au fost lepădate în favoarea noii sale identități.

O nouă familie a unui cuplu de același sex – construită pe ruinele familiei mele

După aceea, fostul meu soț și partenerul său s-au căsătorit…..

Cititi despre devastarea produsa in aceasta familie aici – http://www.culturavietii.ro/2014/10/13/redefinirea-casatoriei-face-rau-femeilor-ca-mine-si-copiilor-nostri/

6 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  iul. 19, 2016 @ 13:14:30

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. anatatar
  iul. 19, 2016 @ 17:27:28

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 3. octavpelin
  iul. 20, 2016 @ 03:08:19

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Ghita L
  iul. 20, 2016 @ 13:23:49

  .Am sa vä spun parere mea si sä nu fiti supärati pe mine ..Aceastä poza contine ,poate neintentionat, O CAPCANA. Va fac o analizä pshiologicä si de impact. Poza in sine dincolo de context,este o pozä simpatica cu doi oameni cu un zämbet molipsitor,o atmosferä distinsä ,atractivä care parcä ar räde de toate frustärile noastre,, O IMAGINE VORBESTE MAI MULT DECÄT O MIE DE CUVINTE,,(citat) cu exceptia unei fetite care ar schita ceva putin deranj .Nu stiu cine a conceput-o,dacä-i chear din familie ,nu conteaza,DAR IMPACTUL EI ASUPRA INCONSTIIENTULUI VA FII UNUL PRO HOMO si nu prezinta adevarata fata cu toate dezechilibrilor pshiosomatica a perversilor, Verdictul meu este SA NU PROMOVÄM ASEMENEA IMAGINI ,ca nu le innegrim noi cu mesaje acide chear reale

  • rodi
   iul. 20, 2016 @ 14:17:47

   frate Ghita, poza e de la articolul original, de aceea am inclus-o cu articolul acesta care a fost preluat de la Cultura Vietii, un sait crestin-ortodox. Adevarul e ca asa arata unii din acesti oameni, chiar frumosi si bucurosi si asa se infatiseaza. In occident, ei sunt avocati, doctori, etc… de multe ori nici nu stii ca sunt gay… afli mai tarziu. Deci, poza denota chiar o realitate, desi noi stim monstruozitatea stilului lor de viata cu care nu suntem de acord.

 5. le
  iul. 21, 2016 @ 04:48:17

  Nu as asocia niciodata familie cu cuvantul gay.Nici casatorie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: