Portland Youth Choir, 2016 National Tour – TIMIȘOARA – Gabi Zagrean – CREDO TV

Ionel Bonta (Credo TV) Interviu cu Ani Petras in Timisoara. Portland Youth Choir tour ISUS DOMNESTE

Ionel Bonta (Credo TV) Interviu cu Ani Petras (organizatoarea principala a turneului) in Timisoara. Portland Youth Choir tour ISUS DOMNESTE 2015

Turneul ISUS DOMNEȘTE 2016

„Am crezut multa vreme ca saracia e cea mai mare drama. Am vazut alte situatii delicate in viata aceasta si am zis: „Asta-i deama. Cealalta e drama.” Dar, credeti-ma, am ajuns la convingerea ca cea mai mare drama pentru o persoana este atunci cand aceasta fiinta creata de Dumnezeu se simte neiubita. Si cea mai mare drama la ora asta e sa simti ca nu te iubeste nimeni. Aceasta dragoste este acel sentiment profund si acea traire care depaseste sentimentul ca nimanui nu-i pasa de tine. Cred ca acolo e drama. Si aici, aceasta drama a fiintelor neiubite, o gasesti intre oamenii saraci. Si adesea o gasesti intre oamenii bogati. Sunt o gramada de oameni bogati care se simt neiubiti la ora asta. O poti gasi la oameni care au ajuns foarte sus pe scara sociala, care au reusit in cariera lor. Care au dobandit diplome dupa diplome si un succes dupa altul. Dar sufletele lor sunt brazdate de singuratate pentru ca si-au dat seama ca nu ajunge. Si-au dat seama ca sufletul lor este gol.

Gabi Zagrean Timisoara Portland Youth Choir 2016

Si de foarte multe ori, noi, care suntem destul de orbi si care avem prioritatile noastre uneori slabe si superficiale, daca am face si am avea bunul simt sa stam 6 minute, 10 minute, o ora, doua, trei, ca sa privim oamenii de pe strada. Sa priviti oamenii din apropierea dvs., de pe terasa, din scoala, din facultate, si v-ar da Dumnezeu puterea, ca o da, sa puteti sa priviti in ochii lor si in interiorul lor, as vrea sa va spun ca raspunsul imediat ar fi asta: pe noi ne iubeste cineva? Pentru ca asta este marea noastra problema. Oamenii nu sunt nefericiti pentru ca nu au si nu sunt. Ci, oamenii se simt nefericiti si fara sens si directie pe lumea asta pentru ca nu se simt iubiti. Din pacate, in Romania si nu numai, ca acuma suntem aici, am gasit o multime de copii abandonati pe strazi si in orfelinate care traiesc drama faptului ca cineva nu i-a iubit si i-a abandonat. Iar, fiinta aia si mai dramatic, s-a numit MAMA. Mama, care este simbolul iubirii, tata, care este simbolul protectiei, intr-o zi au simtit ca acesti copii incurca si i-a lasat. Sunt peste 70.000 de copii institutionalizati in Romania. Vreo 70% din copiii acestia au parinti in viata. E dramatic sa intrebi un copil abandonati in Hunedoara si sa intrebi: copiii astia au parinti? Da. E dramatic sa intrebi de batranii abandonati pe strazi si sa-i gasesti prin azile intr-o singuratate cumplita si sa-i intrebi: cum ati ajuns aici? Nu aveti pe nimeni? Ba da, avem copii.

As vrea sa va spun direct si la subiect: Dvs. si cu mine putem sa fim fericiti chiar daca suntem saraci, chiar daca avem multe lucruri care nu merg, chiar daca treci cu familia ta prin multe probleme si prin multe situatii delicate. As vrea sa-ti spun si sa aduc in fata ta un cuvant din Biblie. Cred ca e o declaratie de dragoste care ar trebui sa creeze in mine si in tine si in voi o anumita euforie. O efervescenta extraordinara, o puter de a merge inainte prin toate dificultatile vietii. Conteaza cine o face. Si cel care o face se semneaza la sfarsit.

Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine şi legământul Meu de pace nu se va clătina”, zice Domnul, care are milă de tine.Isaia 54:10

(Notite pana la minutul 1:27:00, dar nu am scris povestirea pastorului Gabi Zagrean despre mama sa cand a fost spitalizata, marturie care merita sa fie ascultata. Deci recomandam sa ascultati toata predica)

Mesaj Pastor Gabi Zagrean la minutul 1:12:00 sau 72:00

CREDO TV –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: