Să nu îți faci niciun rău ~ ~ Florin Ianovici

Florin Ianovici Botez la Biserica Betel Bucuresti

Să nu îți faci niciun rău

Faptele apostolilor 16:28 „Dar Pavel a strigat cu glas tare: „Să nu-ţi faci niciun rău, căci toţi suntem aici.” ”

Poate te-ai săturat să fii treapta pe care tropăie bocancii altora care se urcă spre vârf. Poate te-ai săturat să fii un mijloc prin care alții să ajungă acolo unde doresc. Poate vrei să fii un om care să aibă dreptul la libertatea sa.

Câtă vreme rămâi în sclavie, nu vei avea niciun cuvânt de spus. Isus Hristos a venit să îți redea libertatea, a venit să te elibereze din temința rușinii. Oprește-te din a-ți mai face rău singur. Nu mai lăsa ca alții să îți dicteze destinul și lasă-L pe Isus să îți croiască un viitor și o nădejde nouă care nu înșeală.

Te-ai luptat atâta timp să fii recunoscut și apreciat de către oameni. Și la primul cutremur ai realizat că nu ai nimic și pe nimeni. Ești speriat și nu mai vezi ieșire. Oprește-te din a-ți face rău singur. Dumnezeu îți deschide o cale nouă cum nu ai gândit vreodată.

Lasă sabia romană din mână după care ai tânjit atâta timp și ia sabia Cuvântului. Războiul e altul decât cel pe care l-ai purtat până acum. Viața e altceva decât ai înțeles tu până acum. Puterea e altceva decât ai crezut tu. Viața, puterea, biruința e Hristos Isus.

Fie că ești pe drumul care duce nicăieri, fie că ești pe drumul unui cutremur ascultă de glasul care strigă: „Să nu-ţi faci niciun rău, căci toţi suntem aici.” Lângă tine e Tatăl ceresc. Lângă tine e Mântuitorul Hristos Isus. Lângă tine e Duhul Sfânt călăuzitor.
Oprește-te să îți mai faci rău.

Biserica Betel vă invită mâine la slujba de dimineață care începe la ora 9.00, când ne pregătim să sărbătorim mântuirea din Hristos alături de candidații la cel de-al treilea botez din acest an. Veniți să lăudăm pe Dumnezeu, să îi mulțumim prin rugăciune și să ascultăm mesajul: ,,Să nu îți faci niciun rău’’

Ne puteți urmări online pe www.bisericabetel.ro

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: