Nu-i corect! Nu! ~~ Cătălin Ciuculescu

FOTO

FOTO www.youtube.com

Nu-i corect! Nu!

Nu-i corect să ajungi mare „pe spatele” lui Dumnezeu, cântând cântări despre El, spunând poezii despre faptele Lui, predicând de pe la bucăți de lemn cuvintele Lui, și-n ascuns să-ți bați joc de El… Nu-i corect să te joci de-a biserica, pozând în haine curate, dar sufletul să-ți fie rupt, murdar si urât. Nu-i corect ca de la „mielul” sfios din biserică, să te transformi în „lup” imediat ce ieși de acolo.

Și ce dacă știi să dai sfaturi bune? Sunt valabile cu 0 (zero) dacă nu ți le poți însuși. Și ce dacă ai intonație dar nu cunoști ce spui? Și ce dacă ai voce fantastică pe când, de fapt, ești departe de Dumnezeu

Suntem prea buni la teatru. Ăsta e fenomenul, ăsta e spectacolul ce se joacă zilnic sub ochii noștri. Și-n timp ce noi ne înșelăm unii pe alții, Dumnezeu are prea multă rabdare. Prea multă rabdare cu niște încăpățânați și răzvrătiți cum suntem noi.

Cine crede că poate să facă toate mizeriile și că Dumnezeu n-o să vadă, că n-o să audă, că o să tacă, se inșeală. Dumnezeu ține la om tare, tare de tot, dar ceea ce facem ne va ajunge din spate…

Vestea proastă e că, trăind rău, ajungem rău, iar cei care stau prin preajma noastră suferă deodată cu noi.

Vestea bună e că încă ne putem schimba. Cel puțin cât încă mai lasă Dumnezeu pământul. Doar să vrem, doar sa-I cerem, doar să credem în El…

Când ne înconjurăm cu Isus suntem protejați. Când stăm departe de El suntem în întuneric și adevărul nu este în noi. Doamne-ajută!!!

http://www.catalinciuculescu.ro/nu-i-corect/

Urmareste PAGINA de Facebook Catalin Ciuculescu aici – https://www.facebook.com/catalin.ciuculescu

3 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  iul. 17, 2016 @ 15:01:37

  Mai interesant decat indemnul pare modul in care se termina!! 🙂 Adica, dupa ce spune ca unii sau altii profita de Dumnezeu pentru a se face pe ei insisi vedete, ca unii nu implinesc ceea ce spun sau canta… etc. etc., la final ne indeamna (sau ne roaga?!) sa-i vizitam sau sa-i urmarim… pagina de facebook!

  Ei bine nu am facebook si niciodata nu o sa-mi fac!! Si nu o sa-l urmaresc pe autor pentru ca vreau sa-L las pe Domnul sa-mi vorbeasca prin oricine vrea EL (cantare, indemn, predica, chiar si de pe acest blog, daca asa doreste EL). Iar din indemnul de aici voi lua doar ce e bun, adica aproximativ prima jumatate… (si indemnul ca inca ne putem schimba, DACA va vrea cineva schimbare, DACA va vrea cineva sa renunte la vedetisme si teatru ieftin; in dreptul meu se aplica putin diferit dar ramane totusi bun ce este scris…)

 2. gabrielmarinescu1960
  iul. 18, 2016 @ 00:56:06

  BRAVO!!Iata o parere CORECTA si argumentata,cat se poate de adevarata!Exact asa se petrec lucrurile!

 3. octavpelin
  iul. 18, 2016 @ 02:08:20

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: