Pastorul GICU STAN a plecat la Domnul!

Dumnezeu sa mangaie familia care a ramas in urma si biserica in care a slujit si toata fratietatea (printre care ne numaram si noi) care a beneficiat de vestirea Evangheliei prin fratele Gicu Stan!

Un mare om al lui Dumnezeu a intrat în bucuria Stăpânului! Fratele Gicu Stan, pastorul Bisericii Betel (Zorilor) din Cluj a plecat acasă la Domnul!
Sincere condoleanțe sorei Emima și întregii familii îndoliate (în special familiilor Crișan și Vidican din biserica noastră)! Cristian Ionescu

CITESTE si –

Familia Stan Gicu & Emima

Fratele Gicu este pastorul bisericii încă de la întemeierea ei (1990), iar sora Emima profesoara de muzica și religie

Cea mai importanta decizie:

Familia Gicu Stan FOTO Biserica Betel Zorilor

Familia Gicu Stan FOTO Biserica Betel Zorilor

„M-am nascut într-o familie de credincioși, fiind cel mai tînar din cei zece copii. Modelul ce l-am avut în parinții mei, cât și partașiile cu biserica, și-au lasat amprenta asupra vieții mele, determinîndu-ma sa cercetez și sa aprofundez învațatura Sfintelor Scripturi. În toamna anului 1968, am ajuns în Turda. Prin oamenii credincioși, cât și prin mesaje profetice, Dumnezeu a făcut lumina în mintea mea, înțelegând ca Isus este Mântuitorul pe care Tatal Ceresc L-a rânduit sa fie și Salvatorul meu. În acea vreme, mi-am deschis inima, primindu-L pe El ca Mântuitor și Domn al vieții mele. Bucuria mântuirii m-a împlinit, așa ca, împreuna cu alți doi tineri și cu fratele pastor, în seara zilei de 11 octombrie (1971), ne-am dus la râul Arieș unde am depus marturia cugetului meu curat, încheind legamântul cu Domnul în apa botezului. Tot în aceeași perioada, Domnul a depus marturia în dreptul meu, botezându-ma cu Duhul Sfânt” (fratele Gicu)

„Înca din tinerețe, obișnuiam sa merg la seri de rugaciune. Pe 26 iunie 1971, am fost botezata de Domnul Isus cu Duhul Sfânt. Îl cautam pe Domnul cu ardoare, iar studiul Scripturii și cântarea au fost pasiunile mele. Am terminat Liceul de Muzica din Cluj (1975) și, în vara aceluiași an, am încheiat legamânt cu Isus în apa botezului.” (sora Emima)

Un gând pentru biserica BETEL:

„Mă rog Domnului ca atunci când se va deschide Cartea Vieții și din ea se vor citi numele celor mântuiți, niciunul din cei ce-au fost, sunt sau vor fi membri în biserica BETEL, sa nu lipsească! Dumnezeu sa va binecuvânteze!” (fratele Gicu)

“Dumnezeul nadejdii sa va umple de toata bucuria și pacea, pe care o da credința, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, sa fiți tari în nadejde! (Romani 15:13)” (sora Emima)

Biserica Betel Zorilor – Cluj

Gicu Stan: Vom fi acolo sau nu vom fi

Proverbe 4 v 18

VIDEO by PENTRU SUFLET

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: