Barnevernet – O misiune nefinalizată

Cine va continua lupta ???

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

„Dacă iubiți numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai așteptați? Nu fac așa și vameșii?

Și dacă îmbrățișați cu dragoste numai pe frații voștri, ce lucru neobișnuit faceți? Oare păgânii nu fac la fel?”  (Matei 5:46-47)           

bodnariu

Mă bucur nespus de mult de deznodământul cazului Bodnariu. Cred că oricine poate vedea clar intervenția lui Dumnezeu în acest caz, solicitată prin tot felul de metode de către mii și mii de frați de credință, cu care s-au solidarizat creștini de confesiuni diferite, politicieni, presă, și oricine a simțit marea și scandaloasa nedreptate devenită dramă pentru familia lui Marius și Ruth Bodnariu.

Încă de la inceput am crezut – și chiar am spus-o când am discutat cu unii dintre membrii familiei Bodnariu, și nu numai – că ceea ce li se întâmplă lor este îngăduit de Dumnezeu, care cu siguranță va interveni, dar toată această încercare are menirea să rezolve…

Vezi articolul original 431 de cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. Cristian
    iul. 18, 2016 @ 10:14:25

    Cine va continua lupta? Orice copil al Domnului, care cauta sincer pe Domnul si care iubeste randuielile Domnului, printre care si institutia familiei creata chiar de EL! Personal nu cred ca poate exista copil al Domnului care totusi sa nu urmeze si sa nu iubeasca randuielile Domnului ci sa traiasca oricum ii place lui, in voia poftelor si a placerilor (cum din ce in ce mai multi se dovedesc lupi in haine de oi: se declara oi dar traiesc ca lupii). La fel nu cred ca un copil al Domnului nu poate iubi institutia familiei! (si din nou sunt multi lupi in haine de oi, care spun ca sunt oi… si de fapt iubesc imoralitatea si relatiile ciudate si complicate) Iar cine iubeste familia, sigur va lupta pentru a o apara!!

    Un gand, apropo de cele de mai sus: candva mergeam la o adunare de rugaciune, undeva in Bucuresti (nu pot sa dau nume si locuri; spun doar ca prin 2010). Pentru ca inca nu puteam deosebi clar binele de rau (nici azi nu cred ca ma descurc prea bine la capitolul asta), L-am rugat pe Domnul ca daca este ceva in neregula la acea adunare de rugaciune, EL sa-mi arate si sa ma calauzeasca, iar eu, daca va fi cazul, voi pleca. Cum credeti ca a lucrat Domnul? CUM ANUME credeti ca a dat pe fata chiar pe sora care se dadea prooroc al Domnului si urla cat o tinea gura „Aleuiaaaaa!” si „Asa vorbeste Domnul:”?? Domnul a dat-o pe fata aratandu-mi intr-o imprejurare ca „proorocul Domnului” de fapt a despartit o familie: sotul si sotia – i-a despartit! Si din clipa aia mi-a fost 100% clar ca nu e deloc prooroc al Domnului ci prooroc mincinos!! Si n-am mai mers la acea adunare de atunci! Pur si simplu nu poti sa spui „Asa vorbeste Domnul in dreptul tau” si apoi sa desparti sotia de sot!! Ori IL slujesti pe Domnul, ori ataci ceea ce EL a creat!! Si scrie si in Biblie: „Ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta!” –> nu cumva asta se aplica si intre parinti si copii?!

    Cred ca necazul familiei Bodnariu a fost lasat de Domnul ca un exemplu, ca o lectie pentru noi, ca noi sa stim de acum incolo cum sa procedam in cazul altor familii!! Acum dam examenul, dupa lectia invatata! Oare vom promova?…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: